reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Linoone gratuluję. Ja się zastanawiam nad zlobkiem. Bo jak młody skończy rok to ja 3 miesiące później urodze. Więc młodego do żłobka będziemy 2-3 razy w tygodniu zostawiać abym nie musiała na 2 dzieci się rozrywac. W sumie zobaczymy :)

Ewella serek "Mój ulubiony":)
Napolka ale ja przynosze matę do sypialni, ona się bawi a ja dosypiam.Oczywiście też zerkam cały czas.
Pumelova ja też nie biorę już tabletek od 2m,zapominałam a po drugie my też słabo więc też mam takie podejście jak ty.
Chybra też słyszałam że przy ząbkowaniu mogą być odparzenia.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Aga adopcja nie wchodzi w gre. Tzn absolutnie bie mam nic przeciwko adopcji, uwazam, ze to piękne i podziwiam wszyskich, którzy soe na to zdecydowali. Gdybym nie mogła w ogole zajść w ciaze z pierwszym dzieckiem, to pewnie bym sie zdecydowała na adopcje. Ale w sytuacji w ktorej jestem - przynajmniej na ten moment - nie bylabym w stanie sie na to zdecydowac. Wole nie miec wiecej niz adoptować. A medycyna... nie wiem ile czasu musiałoby minąć ;)

Co do okresu - nie wiem jak jest po ciazy, ale ja miałam od razu regularny.

Linoone a czego mniej wiecej szukasz?
Gratuluje, ja gdybym miał czekoladę,
To juz by jej nie było [emoji23]

Moj przy dolnych zębach nie miał ani rzadkiej kupy ani odparzeń. Swoja droga mie wiem po jaka cholerę mu te dwa zeby wyszły tak wczesnie, skoro inne sie nie kwapią do wyjscia [emoji23]

Jezu podziwiam wszystkoe, ktore sa na restrykcyjnej diecie przy kp... dla mnie samo kp to wyczyn. I szczerze - gdybym mogła cofnąć czas to wiele bym zmieniła. Zarówno w ciazy jak i przede wszystkim po ciazy. Ale w kwestii kp co najwyzej pociągnęłaby odciąganie dluzej. Tj powiedzmy do 3 miesięcy. Ale kp to dla mnie cos nieosiągalnego. No zupełnie tego nie czuje. Nie wiem, moze to nie był jeszvze ten czas, nie doroslam do bycia mamą. Ale naprawde mimo wielu korzyści wynikających z kp, No po prostu nie umiałam i na dzien dzisiejszy tez chyba nic by z tego nie bylo

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzięki za serki ;)
Pumelova no tak mogłam poczytać na Czytamy etykiety, juz to robię :D

Pączków tradycyjnych nie robię może te z sera białego zrobię :)

Ja myslalam, że nie dam rady kp a jednak się udało i jestem zadowolona z tego, nawet jak nie raz tyle pobudek w nocy jest :) zaniedlugo się skończą ;) szybciej mogło by się jej marudzenie skończyć :p

Linoone gratuluje wytrwałości :D dasz radę zdrowe jedzenie jest dobre :D może poogladaj qczaja fajnie gada :D

Napolka jak Iga wstaje rano wcześniej niż zawsze to wrzucam jej zabawki do lozeczka zabieram koc( żeby się nie nakryla) i się bawi a ja jeszcze drzemie.

Ja jeszcze okresu nie mam ale dzisiaj zauwazylam brązowe plamienia :o może będzie miesiączka już .

Hej hej

Emol gratuluje;-) po ciazy i laktacji jest wieksza szansa na corcie wiec moze akurat bedzie Amelka;-)

Pola Aga no kurcze mam nadzieje ze traficie na dobrych lekarzy i sie wyjasni co dziewczynka dolega.

Ewella ja kupowalam z mlekovity jogurt tam bylo tylko mleko i bakterie wiec ok.

Aha buleczki wygladaja pysznie choc ja bym wybrala wersje bez cynamonu;D

Aniek o kurcze to juz nie sa zarty..wykonczycie sie dziewczyny.Poszukaj dobrego pediatry bo pamietam ze wczesniejsza nie wiele pomogla!

Pumelova no wlasnie przy dziecku to rzadko sie chce bara bara wiec szkoda sie truc.

Jagoda ma mega zaropiale oczy..nawet jedno opuchniete...juteo chyba nas nie minie lekarza..na szczescie goraczki nie ma i apety ma.

Dziewczyny moja tez ostatnio sie czesto budzila i to chyba byl kryzys laktacyjny bo teraz mam cycki jak pamela takie pelne i "sikam" mlekiem.

Co do okresy to ja dostalam po 3 miesiacach mimo ciaglego KP....szczesciara....cykl mi sie wydluzyl poczatkowo mialam okres co 35-40 dni.
Ale ten juz bedzie normalny 28 bo wczoraj mialam owulacje a byl 14dc.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Słyszałyście o tej aferze ze szczepionkami do utylizacji?
Moj syn dostał w szpitalu wadliwa szczepionke.

Ola w ale ja słyszałam ze to tylko w Lubuskim, bo były źle przechowywane. Poza tym szczepionki raczej 7 miesięcy nie czekają i nie leżą. Myślę że już w międzyczasie tyle było partii tych szczepionek ze dziecko z lipca jej nie dostało. Twoje dziecko nie dostało złej szczepionki

Ola po czym wnioskujesz że dostał złą? Masz pewność że w Twoim szpitalu źle je przechowują?

reklama
Złe napisałam, troche w emocjach. Nie mam pewności. Seria, ktora dostał jest ta wadliwa. Ale nie wiem jak przechowywali. Mam nadzieje, ze dobrze

Do góry