reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Hej dziewczyny

U mnie masakra :( maly ma goraczke wczoraj bylismy u lekarza czerwnoe gardlo :( ale dzis od rana 39 i po 3h po podaniu paracetamolu znow 38. Teraz spi na mnie a ja sie zastanawiam czy jeszcze dzis isc z nim do lekarza czy czekac

reklama
A ja sobie siedzę na fotelu i tatuaż jest w trakcie:blink: Jezzzu tak się tego bałam i nie mogłam doczekać, że przez 2 tyg mi się to śniło , aleeee booliii! Heh jak jechaliśmy to miałam takie samo mdłe odczucie jak przy jechaniu do szpitala na poród:-p
L dziś i K pięknie dali się wyspać , teraz siedzą z Mężem, później ten zrobi jakiś super obiad.
A L z tego co widziałam alergię na pietruszkę ma... No nic. Jutro buraka próbujemy.
Przesyłajcie siły matulce!

Coś mojemu jest, bo już któraś noc co 2 i pół godziny na cyca się budzi. Chodzę na rzesach , wczoraj 3 kawy wypiłam. Dziś mam lżej bo babcia w domu to go weźmie na spacer a ja skocze na zakupy.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Artur jak się poszliśmy o polnocy się przebudzil z płaczem. Chyba my się co w śniło, albo bolało, zasnął po 15 minutach. Dzisiaj o 9 zanim miał drzemkę tak płakał, dałam paracetamol i po 15 min zasnął. Ale termoment mi pokazuje że ma temperaturę w normie. Ale ja siebie zmierzylqm i również, więc sprawdzę rteciowym czy ten bezdotykowy w ogóle działa.
Editi. Nie działa. Bo już mi pokazuje 37,5 a włożyłam niecałą minutę temu. Pewnie Artur chory razem ze mną.

Emol zdrowka dla Ciebie i Arturka!

Abed zdrowka dla Was tez!

Chybra kciuki za tatuaz! Pochwal sie koniecznie po!:)

Misia, Ola wspolczuje ciezkich nocek.

Napolka wytrwalosci przy diecie!:)

Madzik jaka wit D podajesz dokladnie?

Aniek tez bym ochrzanila, ale warto bylo czekac:):)

A ja a propos czekania czekam wlasnie do rejestracji zeby zapisac starsza core na cwiczenia, bo ma wade postawy:(

Abed czerwone gardło plus wysoka temp która ciężko zbić kojarzy mi się tylko z trzydniowka.

Emol, misia widzę że u was też coś?
U nas to niespanie i ciągle na rączki to przez szczepienie ale też przez ząbka, pękło dziaselko dzisiaj.

Chybra pochwal się efektem końcowym.

Pola gdzie zapisujesz i co dokładnie jej wyszło?

Współczuję ciężkich nocek i życzę zdrówka. U nas dziś jedno karmienie w nocy od .. Nie wiem kiedy, października?

Trzymajcie się:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Abed u nas tak było. Z tym że gorączka wracała po 5 godzinach. Dobra dawkę na kg dajesz? Bo często się daje za małą. Na mamie ginekolog masz kalkulator. Jak będzie gorączka powyżej 3 dni to bym szła, chyba że nie będzie pić to wcześniej. Możesz tantum psiknac.
Emol oby was nie rozłożyło.
Karuzela to zab zaraz będzie :)

A i sprawdzałam którzy jesteśmy do żłobka, w jednym 96, w drugim 134 a w czwartym 340 :) także szansę małe.
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dziewczyny zdrowka dla Was i dla dzieci :*

Chybra powodzenia na tatuażu, ja kiedyś chciałam mieć na nadgarstku ale mi przeszło ;)

Misia ale to lista do żłobka państwowego ?
U nas nabór do państwowego dopiero od maja, ale też szanse male żeby się dostać.

reklama
Do góry