Misia, Aniek gratutuję ząbka
Aniek- jak po fryzjerze? Duża zmiana??
U nas witamina D-witum 400 j, owoce które je: banany, jabłka, gruszki, morele, brzoskwinie, jagody (ogólnie owoce leśne) i śliwki, czasem mango.
U nas też kupka plastelina- od 3 miesięcy, ale lekarz mówi że jest ok., czasem bardziej luźną robi.
Mojej też się zdarzy dać buziaka ale nie jest rozrzutna- chyba trzeba sobie zasłużyć u niej He He
Kasia_831- a jak się robi cacy cacy?
Bab- piękna waga, jak Zosia zniosła szczepienia?
Mojej Asi coraz lepiej wychodzi siad boczny, już częściej opiera obie rączki na dłoniach a nie na przedramieniu, spora zmiana. Wreszcie udało mi się umówić nas prywatnie do neurologa- term inna 12 lutego więc ok.
Ola W- moje też jakoś ostatnio nie chce sama zasypiać, teraz kładzenie jej do łóżka trwa co najmniej 40 minut (jeśli ja to robię) mężowi jakoś szybko usypia, a w dzień to nie da jej się położyć do łóżeczka na spanie- zasypia na mnie dopiero wtedy ją odkładam, a teraz przy katarze to już w ogóle źle jej się śpi nawet na mnie
Emol- super że dobrze się bawiłaś na wyjeździe.
Agniesiam86- gratuluję znalezienia pracy. Mnie to czeka od lipca. Doczytasz w wolnym czasie co na forum, narazie skup się na tym co u Ciebie żeby się wszystko poukładało dobrze.
Planuję zrzucić z 5 kg i wypróbowałam kilka przepisów Chodakowskiej, baaardzo mi smakowały, jak tak dalej pójdzie to chyba sobie wykupię abonament do jej diety.