Emol to ja czasem robię Majce zdj.albo filmik jak jest niegrzeczna.
Biedna, ale masz buzię obolałą.
Ten wasz właściciel mieszkania, to jakiś idiota totalny!
Linoone jestem"sową"i lubię nocne życie, jak wszyscy już śpią..taka cisza..szczególnie jak rano mogę pospać.
Kasia jaki z Emilki okruszek. Nasze bąble są na podobnym etapie rozwoju.
Ta wysypka , to może trzydniówka?? Może lepiej sprawdzić u lekarza?
Napolka ciekawe na co to uczulenie? Ja smaruję Majce Nivea na każdą pogodę, tylko po powrocie najlepiej go zmyć z buzi.
Misia robią się po nivea kropki, bo jest gęsty/tłusty i zatyka pory. trzeba go zmyć po spacerze. Ja przegotowaną wodę na wacik i jazda po buźce.
MaryH to faktycznie maluszek ma słuszną wagę. Fajnie że chce Ci chętnie jeść, u nas problem.
W 2008 rodziłam sn, a teraz cc i jestem zadowolona. Lekarze, położne, pielęgniarki wszyscy są super. Mimo małego zamieszania z moją osobą po cc, to polecam. Cena się bardzo zmieniła od ostatniego razu, no ale cóż?
W wojewódzkim mój gin pracuje i tam też rozważałam poród. Nazwiska znane, ale osobiście nie znam. Przybyła kiedyś miał restaurację na rynku. Jak wspominasz poród w wojewódzkim? Miałaś cc, czy sn?
Judith ooo burak to dobry pomysł! Samego dam, a później z marchewką, albo ziemniakiem.
Jezu laski ja wysiadam. Dopiero tem mały pieronek usnął ok3.00, ale jak dziś wyprawiała, że się poryczałam. Nawet jej butelkę zrobiłam, bo myślałam że głodna, a ten nerwus dopiero się na mnie wkurzył. Nie mam siły dla niej. Jak tak dalej pójdzie, to ja padnę. No ile można nie dosypiać?
Ola W Kuba to siłacz. Jestem w szoku że już wstaje. Dzieci czasem osiągają różne etapy nie po kolei. Oj Maja też wymusza, bardzo.
Aha Miki szybko sobie poradzi z ćwiczeniami i będzie ok.
Kończę śniadanie i kawę i zbieramy się z młodym do szkoły. Pewnie spacer, bo ładna pogoda.
Miłego dnia