reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
OlaW po wizycie status następujący : zostala bardzo delikatna asymetria, skracanie prawego boku,napięcie w części barkowej juz oki, ALE [emoji35][emoji35][emoji35] rehabilitacja nie wyszła w sumie na dobre, ja mówiłam, że ćwiczy bobath a później nie sprostowalam to była metoda Vojty i z napięcia barkowego przeszło w napięcie w nogach i neuro stwierdził, że na jakiś czas trzeba odpuścić, chyba że spróbować bobath.
Miki się strasznie spinal u niego i płakał i zapytał, czy tak jest na rehabilitacji, niestety tak jest, to powiedział, że to kiepsko i żebym cwiczyla w domu, powiedział jak.

Padam dziś , rano zakupy, później lekarz na drugim końcu Wawy , później jeszcze galeria i jedzenie na mieście, uffff przynajmniej Miki był słodziak, chrupek kukurydziany , woda i owoce i szczęśliwe dziecko,za to starszak daje popalić, foch na 102.

Linoone ja też ubieram tak jak ty, bodziak i dresiki, skarpetki, ale one często "spadają " [emoji4]

O matko, kto by pomyślał, ze rehabilitacja moze mu zaszkodzić... :|
A co z tymi wynikami usg?
U nas tak szczegółowo nie opisał
Co i jak... moze nas zlał [emoji23] nie proponował tez ćwiczeń. W sumie niewiele nam powiedział. Nie wiem teraz co myslec.
Ale moj Kuba tez u niego płakał. Ciekawe :D chociaz płakał tylko jak ten podszedł ho badać. Zaraz po badaniu obserwował go, a jak on podszedł i pow „mam nadzieje, ze mi wybaczysz, ze Cie wkurzyłem”, to Kuba westchnął [emoji23]

Starszak o co foch?
Musimy sie spiknac na spacer :p

Dziewczyny moj Kuba przegina... dzisiaj siedziałam na podłodze z ujętymi nogami. On złapał spodni i sie podciągnął do kleku, a za chwile wstał! Trzymał sie spodni, ale No stał na prostych (i spiętych) nogach :|
Raz ze to za wczesnie, a dea on nie łapie jeszcze równowagi... No i ma duża głowę i jak leży czy czworakuje to tego nie widac, ale jak tak stanął to w stosunku do nóg głowa naprawde duża...

Ehhh fizjo kazała
Nam robic tor przeszkód, zeby go spowolnić, ale przy okazji wzmocnić nóżki, a ten zamiast sie delikatnie zniechęcić to mu sie spodobało i sie zmotywował
Do wstawania... ‍♀️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cały czas nie daje mi ta wysypka spokoju...cholera to wygląda jak odra, ale młoda nie ma gorączki ani nie kaszle tak jak piszą.Co dziwne ma to na głowie, szyji,za uszami, na całym tułowiu,pupie i twarzy ale na rękach i nogach nie.Ehh to chyba takie moje pierwsze zmartwienie macierzyńskie:(

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Beatka to taki żart był :)
Judith pewnie by pasował schaboszczak :) siku będą ok ale za to kupka w moim ulubionym kolorze, czarna.
Aha dlatego przez te spadające skarpety ostatnio wróciłam do spodenek że stopkami tylko że ciężko takie znaleźć niebobasowe. Nie wypowiem się na temat napięcia bo się nie znam, ale Miki szybko ogarnie z twoją pomocą.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Judith dawalam samego i bardzo mu posmakowal :) nawet mi smakował bez żadnych przypraw czy soli.

Ola w ale z twojego Kubusia torpeda. Ja piernicze jaki cfaniak szybko już wstaje.

Misia Arturowi po tatusiu na pewno schaboszczak również by zasmakowal. U nas kupa jest w kolorze ciemnego buraka

Do góry