reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Judith tylko że ona nie ma gorączki wogóle, też czytałam o trzydniówce.
Misia jak byłam w pl to w pepco były półśpiochy, i wkurzałam się bo były same większe rozmiary a dla mojej kruszyny mało co.
Ewella pamiętam, że różyczka najbardziej swędziała mnie w nocy i Emilka też się w nocy próbuje drapać i płacze.Ale o d ziwo w dzień nie.Dzis widzę, że blednie trochę...zobaczę do jutra.
Linoone każde dziecko reaguje inaczej, może akurat ziemniak nie podszedł.A ile mu tego dajesz?

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
kurczę z agatką wcale nie jest lepiej.. jedziemy dziś się osłuchać, trzymajcie kciuki żebyśmy zapalenia płuc nie miały..
ale gorączki nie ma, apetyt wrócił, i śpi dobrze.
do tego ja już mam gil do pasa, mąż chory, i no normalnie szpital mamy - pies nam się 'rozchorował'-ma zapalenie mieszków włosowych, musimy go kąpać codziennie i taką maścią smarować.. boshe widzisz i nie grzmisz.

judith dzięki za info, żebym w ogóle wiedziała czego się spodziewać, tzn jakiej wysokości kosztów. jeśli chodzi o złobek to ja szukałam z polecenia i w miarę blisko. od marca są zapisy (do prywatnego of course), mam nadzieję że się uda.
jakie macie plany jesli mozna spytac?:)

misia jak u was?
ja biore groprinosin i "G" pomaga :/ rozłożyło mnie pięknie. najgorszy kaszel bo mnie bierze przy karmieniu, usypianiu etc..;/
oby bylo juz tylko lepiej!

karuzela napisałam ci na priv bo zanim się tu dowlekłam to wiesz:p cebion, grip stop do nosa, inhalacje nebbud, depulol na plecki do oklepywania, calcium.. chyba tyle. ale od niedzieli stosujemy, jest czwartek i nie ma poprawy.
jak u was?
haha zdjął sobie przeszkodę :D
ja juz opanowalam przytrzymywanie wszystkich konczyn i glowy sama przy odciaganiu. daje rade jakos.

emol nie martw się, ułożycie sobie :)
moja tez ma w cholere zabawek a najlepiej sie bawi opakowaniem po chusteczkach

kasia831 co powiedziała health visitor o tej wysypce? juz widze. ale drobinka Twoja:) wazne ze przybiera:) moja w jej wieku wazyla 1 kg wiecej ale urodzeniowa miala tez wieksza

ewella jak u kosmetyczki? no jak są bąble to nie mam kiedy pomyśleć czy się czegoś boję w domu :D

ola w moja jak cos na nią spadnie to spoko, czasem jak się uderzy to płacze różnie. ale największy ryk jest jak jej zabiorę coś np chusteczki które ciągle wyciąga albo karty kontrastowe które są ulubioną przekąską.

beatka no i fajnie, wprowadziłaś już gluten:D i bardzo dobrze. mi lekarz powiedział żeby od razu dać porcję a nie po miligramach :D

aha jak usg tarczycy?:)
niefajnie ze rehab zaszkodzila:/ dziwne.. my juz tydzien nie cwiczymy, ciekawe jak to sie odbije na agatce. moze jej pomoze :D

chybra haha niedobre buraki ;D

abed heh my od tygodnia nic nie wproawdzamy z powodu infekcji.. ma-sa-kra. bedziemy w czarnej dupie ze wszystkim ;p

hej maryh! ja z mysłowic jestem, blisko kato:p witaj!
skąd dokładnie jesteś? już widzę :) mamy rodzinę w brennej to tam często jeździmy przez bb :) u mnie to samo, jestesmy w srod znajomych pierwsi z dzieckiem :p

aniek to ja jadłam ten Link do: Miąższ Aloe Vera Gel - Miąższ Aloesowy, 1 l

linoone oo to macie zaleglosci w serialach! ah ja ostatnio złapałam w pokemonach linoone :pP ja oglądam przyjaciół na netflixie teraz :D
ziemniaki chyba mogą zapierać, więc moze mu sie zebralo wiecej kupy dlatego taka reakcja?

madzik87 ja mam takie miekkie buciki niechodki vel grubsze skarpetki :D bo do samochodu idziemy bez kombinezonu. bluza, buciki i kocyk

napolka nivea, nie ma wody w skladzie:)

czytalam na szybko bo bąbel rządzi. miłego dnia!

Ola W. racja psychicznie można się wykończyć ;) ale powiem ci że u nas najpoważniejszy wypadek ( z szyciem brody) zdażył się jak wszystkie zabawki były wysprzątane :) tak że nigdy nie wiadomo

pumelova zdrówka dla małej ... ale macie roboty z tym psem .... ale to członek rodziny :)

my byliśmy kupić prezent na urodziny 6 latka ;) teraz jedziemy do przedszkola bo starszego i sama zostaję dziś z nimi bo maż z kolegami z pracy na narty pojedzie

Pumelova współczuję. Co za paskudztwo. Mam nadzieję że jej teraz szybko przejdzie.
U nas glut nadal jest, leków mu ciężko podać. Nie chcę nic jeść, cycka ciumka często ale krótko i dużo śpi, ale tylko jak leżę obok. Męczy się biedulek strasznie.
Kupiłam mate piankowa, kot mi podrapal :(

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova o losie, co za fatum, biedna Agatka i wszyscy po kolei łącznie z psem, oby szybko przeszło.
A usg przelozylam na po feriach, nie chciało mi się w końcu wychodzić,jakaś zmarznieta byłam.

Misia wam też zdrówka, kurcze ja coś zaczynam też kichac, Ahhh te choroby. Dziś byłam na oględzinach żłobka i najmniejszych dzieciaków było 0 , wszystko chore [emoji21][emoji21][emoji21] to jest przerażające

Moja przyjaciółka jest już 3 dzień na Nieklanskiej z roczna córka. Zaczęło się od kataru, po 4 dniach doszła gorączka i nie chce spadać. Już tydzień ma 39. Mnie martwi teraz brak witalności i obniżona temp. Ewidentne osłabienie, a jutro kontrola.
Aha już żłobek, też muszę ogarnac? Prywatny rozumiem? Oby nic się nie rozwinęło z tego twojego kataru bo przecież ferie.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova niestety my już tylko na mm więc mogę lykac wszystko ;) Super że uda się bez antybiotyku, niech Agatka szybko wracasz do zdrowia. Z tym jezyczekiem to rzeczywiście problem bo mój palec traktowany jest jak gryzak :p

Emol nie smutaj się. Czasem zmiana pracy/zakresu obowiązków jest bardziej opłacalna więc może będzie dobrze. Do żłobka możesz zapisać a jak USA się Wam z mieszkaniem to wykreślona. Głowa do góry!

Misia współczuję choroby, oby szybko proszki zaczęły działać.

Ola moja Zosia też często tak się przestrasza. Czasem właśnie reagowala takim placzem/ histeria. Na razie trochę się uspokoiła i bardzo rzadzko się zdarza. Teraz bardziej jest tak jak u Beatki532 :)

Aha no proszę jaki spryciulek z niego :biggrin2: Teraz to już chyba oczy dookoła głowy musisz mieć.

Hehe ale macie przeboje z tymi kupami :-D

MaryH witaj :)

Aniek jestem pełna podziwu dla Ciebie,jak Ty się ogarniasz i funkcjonujesz. Szacun.

Napolka tak ja smaruje. Kupiłam jakiś w aptece, 20 minut przed wyjściem muszę smarować.

Emol to u Was zimno brrr Współczuję bólu po wyrwanie.

Ola to Twój Kuba jest bystrzacha, nic mu nie przeszkadza.

Wczoraj zaczęłam odpisać i zasnęłam z tel w łóżku. Czytam dalej póki dziecko śpi

reklama
Pomelova wolno spytać, zawsze [emoji14] a tak na serio za rok od stycznia 2019 dostałam propozycje z mojej firmy by na rok przenieść się do USA.
Trzymaj się, antybiotyk zaraz zacznie działać i będzie dobrze. Tylko o probiotyku pamietaj!

Misia dla Was też dużo zdrowia!

Mnie też martwią te choroby żłobkowe [emoji33]sąsiadla po 2 tygodniach zlobka a 1 tydzien od powrotu do pracy siedziala 5 tyg na L4 z corka[emoji53]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry