Dziewczyny wróciłam. Aniołek przyniósł mi pod choinkę tel. Ale i tak mi smutno bo dużo zdj.straciłam w tamtym.
Jak u was w trakcie świąt?
U mnie w wigilię było bardzo miło, nawet się nie popłakałam, bo jakoś siostra i szwagier rozładowali atmosferę. Najważniejsze było dla mnie, że rodzina się powiększyła o zdrową księżniczkę, i że mój synek , tam daleko też nie jest sam, tylko wśród ludzi którzy go lubią i szanują.
Dziś byliśmy u babci mojego B i pękam w szwach. Jutro pewnie w domu i spacer.
U nas od wczoraj zaczyna się jakiś przełom w dobrą stronę ze spaniem, ale nic więcej nie piszę, żeby nie zapeszyć.
Pumelova ja też nie zamierzam odstawiać Majci od nocnego karmienia. Po prostu byłam ciekawa jak ktoś to sobie wyobraża?
Jak Agatka teściowej nie zna, to faktycznie , nie ma możliwości żeby ją zostawić.
Legumina to taki deser z kremówki i galaretki. Robię to od lat, bo uwielbiał to mój najstarszy syn, który też był niejadkiem i on to uważał za obowiązkowe danie wigilijne
Agatka była prawdziwą elegantką w święta w tych nowych ciuszkach?
Ja niestety lubię wszystko co na święta robię, po za rybą.
Emol zdj.faktycznie jest, ja trochę ostatnio pomijałam i nie zauważyłam. Świetna fryzurka! Gratuluję obrotów.
Sernik wyszedł?
Kasia no to wam mężuś zrobił niespodziankę, fajnie. Emilka pewnie zadowolona?
Abed jak wyszedł pasztet? Ja uwielbiam pasztet na święta i do tego robię taki sos chrzanowy z rodzynkami. W tym roku zamówiłam pasztet, bo nie mam tu jeszcze piekarnika.
Ewella dobrze że Iga lepiej się czuje, no i te ząbki na święta, super!
Wysypka wygląda na alergię, albo trzydniówka. Zobaczysz ile dni będzie obsypana. Doczytałam, to jednak na trzydniówkę wygląda?
Liluli widzę że Twój Szymek też lubi rano pospać jak Maja. Tylko żeby wieczorem jeszcze ciut wcześniej zasypiała...mam nadzieję że się poprawi.
Misia , to u Was faktycznie różnorodność na stole. Grzesio pewnie cudnie z tą muchą wyglądał? Proszę o przepis na ciasto z buraka.
Inka najważniejsze że mały lepiej się czuje.
Ciekawe czy ten nowy fizjo wam przypasuje?
Mam nadzieję że mimo wszystko święta u mamy udane? Też nie znoszę pakowania na wyjazdy.
Linoone super że macie tak spanie już poukładane. Mój młody ma tydzień wolnego, to spróbuję jakiś stały rytm wprowadzić.
Gratuluję ząbków. Fajnie , miałaś czas na relaks przed świętami.
Karuzela mam nadzieję że u córki lepiej?
Mnie też wkurza to całowanie dziecka, a jeszcze bardziej mnie wkurza że dorośli ludzie, a nie potrafią się domyśleć, że to po prostu nie higieniczne.
Joldżi nie mam pojęcia co to może być?
Mmag hmmm... z tym czołem to by było ciężko stwierdzić, bo przecież bobas się poci, to też słone. Jak nie zapomnisz to zapytaj z ciekawości o to zauroczenie. Jak nie chcesz tutaj, to pisz na priv.
Kylesa, ja już sama nie wiem czy pół żartem czy poważnie? Ale szczerze mówiąc, to ja w takie rzeczy wierzę i zrobię dużo (śmiesznych ) rzeczy żeby dziecko zaczęło z powrotem normalnie spać. Tym bardziej że w bliskim środowisku nasłuchałam się trochę na ten temat. Podobno żeby w to wierzyć, trzeba być głęboko wierzącym. A w duchy wierzysz?
Najadłam się i nie mogę spać.
Idę wypić gorącą miętę, może zasnę.