reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Emol - jak skończył 5 miesięcy to miał 5900 i jest poniżej siatki centylowej tej ksiazeczkowej. A na tej z WHO przy kp 3-5 centyl. Także drobny chłopak. Długi a chudy :p

Joldżi- miałam właśnie pisać o tym samym. Nam powiedział to samo fizjoterapeuta z tym trzymaniem na rękach i sposobie podnoszenia.

Liluli - ważne, że chociaż paczkę się udało z imprezy wziąć:) no niestety imprezy już nie są takie same przy dzieciach. Ubolewam nad tym :(
Lego za 500 zł !? Ja rozumiem że chrzestny... Ale Ty o już przesada. Nie rozumiem co z tymi ludźmi.. sama nie wymagam od chrzestnych czegokolwiek. Jak chcą to dają, jak nie to nie.
Na to obracanie się na brzuch to mój w nocy nigdy tak nie leżał, ale wiem, że gdyby nie śpiworek mógłby tak zrobić bo ogranicza jego pełny obrót w łóżeczku. Tak myślę bo rano zawsze leży na boku a nogi w górze oparte o szczebelki tak jakby nie dokończył obrotu. W nocy też go poprawiam, żeby nie miał tak nóżek w górze.

reklama
Inka biedna, zdrówka Ci życzę!

Madzik87 jasne udzielaj sie:) trudno się czasem wbic ale zawsze warto próbować:D skąd jesteś?
Nieźle z tą koleda:/ jakby u nas kwotę Spisywał to bym na pewno nie przyjęła

Misia moja też je tak krótko w ciągu dnia.. 3 minuty, 4:/ piersi mi nie oproznia całkiem ale się ciągle odrywa. Tylko na śpiocha je normalnie.

Ewella jak jelen?:D szalenstwo, chyba nie jadłam nigdy jelenia:p

Madzik87 super że sie utrzymuje na czworaka:) ja się jeszcze nacieszam nieruszajacym się dzidziolem

@Maziajka dodalabys Karuzele i Ole W?:)

Karuzela dziwne że Ci nic nie przyszło!

Mumusia worki próżniowe są super, chciałabym dostać ale nikt na to nie wpadnie:D pierwszy raz kupiłam sobie niedawno i ubranka z.ktorych Agatka wyrosła już tam wsadzilam[emoji7] i swoje ciążowe i rogala[emoji7]
My jeszcze mamy choinkę na dworze, nie chce żeby mi igły opadly. Ale kurczę cieszyłam się na interes życia że kupiłam za 22 zł ale to gowno takie mniejsze ode mnie a mamy pokoje ponad 3 metry to się straci :(

Czy tylko ja nie umylam okien?[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova no mąż zobaczył w lidlu i chciał zrobić ;) dobrze, że były frytki do tego bo mięso nie dla mnie ;)
Ja mam umyte tylko okna w sypialni ale to 2msc temu mylam chyba :p jak chciałam wczoraj reszte umyc to moj powiedzial, że jak nie umyje okien to święta i tak będą :D że mam umyć jak będzie ciepło :) wiec dzisiaj ogarnę kuchnie może :)

Moja na brzuszek to się przekręca sama z własnej woli od kilku dni, tak to tylko zachęcona.

Mmag moja zasnęła wczoraj na urodzinach o 19[emoji85] najgorzej! Usypianie oczywiście na rękach o 22.

Liluli ważne że prezent macie[emoji16]
Moja też uwielbia jak się jej kładzie pieluche na twarz i podnosi, śmieje się przy tym jak szalona

Kasia831 u mnie to samo jak byłam z młoda sama to śmieci czekały na meza[emoji23]
Najważniejsze że w koncu poszłaś do fizjo:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ewella też chce kupić ten kubek bo nam polecała neurologopedka, niestety nie używałam z Mają więc nie wiem jak wyjdzie.

Patuszka, dawno Cię nie było [emoji5], fajna ma wagę Antosia! Kurde podejrzenie łuszczycy brrrr... Skąd? Czemu aż tak?
Dzięki za wiekowe pocieszenie [emoji8] pewno wszystko ma jakieś plusy... Najważniejsze że dzieci są! [emoji7]
Dobra jesteś z tymi woderami- świetny pomysł [emoji23][emoji23][emoji23]
Pumelova ale fajne prezenty wymyslilas! [emoji16]
Chybra aż zazdroszczę wyjścia! U mnie się nie szykuje niestety do roku chyba. Nikt nie chce zostać z Szymkiem [emoji58]

Liluli ja tak miałam z Mają że praktycznie nie mogliśmy iść nigdzie gdzie był hałas - nadwrażliwość słuchowa i pełna panika, zawsze szybko musieliśmy zwiewać... Nic to, następne mikolajki może będą już spoko [emoji5]

Jestem w szoku bo Szym zasnął po 22 i obudził się 7.20!!! Orety! A mi pierś pekała i się wcześniej od niego obudziłam [emoji23][emoji41]

Napisane na Redmi Note 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova u mnie wpisuje kwotę i jakieś zapiski prowadzi typu "małżeństwo a dzieci z innego" itd. Ja przetarlam okna ale muszę umyć. Pewnie będę mylą za tydzień w sobotę bo ten weekend na uczelni a i tak wczoraj nie poszłam.

Kylesa to żyjesz w moim świecie. :) na pocAtku o 5 się budzilam bo cycki pełne. Ale teraz mleka prawie brak, a mały już chce się kąpać o 20.15 i wstaje o 6.40 -7.00 ale nie mogę na jego sen narzekać.

Hue czytam od końca forum nasze [emoji23]
Misia ale heca z tym krzykiem [emoji23] Szymon też miał taki moment że piszczal przeraźliwie jakby coś go bolało...

Przyszła mamusia -może rodzinka nie wie co takiemu maluchowi kupić na Mikołajki? Czy coś... U nas zawsze były tylko słodycze więc może poszli tym torem? I nic nie kupili...

Maziajka super artykuł! Ciekawe, poczytam jeszcze dogłębnie i będę sięgać [emoji5]

Ja wczoraj dałam Szymkowi że 2 łyżeczki rozwodnionego soku jabłkowego bo kurcze kupy nie robił 5 dni i ja miałam stresa... I teraz przed chwilą musiałam prac wszystko z łóżeczka, tak się obsral [emoji23][emoji41][emoji23] ale pomogło!

Cdn [emoji16]

Napisane na Redmi Note 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova ja tez nie umyłam okien ;p i nie zamierzam [emoji23]

Kylesa jaki kubek? Gdzies zgubiłam nazwe

Kuba mi sie zaczal budzić w nocy.... ale nie z głodu tylko płacz, bo No jest na brzuchu, a chce na plecy, a nie umie i blokuje sie teka.... albo smoczek chce. No masakra. A tak ładnie przesypial.
Maz ma urlop, wiec Kuba nic nie chce Robic tylko wodzi wzrokiem za ojcem [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry