reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Pumelova ty nawet nie wiesz o tym, że zapisują hehe jeden ksiądz zrobi to przy tobie a drugi jak wyjdzie heh
Moja teraz wydaje dźwięk trrrrrrrrr,trrrrrrrr[emoji3]
Łuszczyca to bardziej jest genetycznie uwarunkowana ,chyba nie pojawia się ot tak.Niestety zauważyłam u młodej za uszkami chropowate plamy, mam tylko nadzieję że jakby miała tą łuszczycę to będzie ją lekko przechodziła.U nas to geny.
Noc super.Uśpiła się o 21, o 2 jedzonko a później o 6.30 i spałyśmy do 9.30.Obudziła mnie swoim trrrrrrr[emoji3]

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Heh ja też na Święta okien nie myję, ale myłam chyba na początku listopada:-p

Wyjście spoko, film fajny, Ostatni Jedi, zjedliśmy w Burger Kingu i w sklepach wydaliśmy qpę kasiury, ale cieszę się jak dziecko :laugh2:

Niedługo gdy L zje skoczymy do ojca na obiad i później obijańsko w domu.

Hej :)

Pumelova mieszkamy blisko Gdańska:)

Natka śpi w śpiworku ale już jej ciasno i się zastanawiam czy kupić większy czy z kołderką spróbować. My mamy monitor oddechu więc daje mi poczucie spokoju .
Natalia ostatnio miała właśnie taką fazę że na brzuch się przekrecała ale nie umiała tak zasnąć i noce zarwane przez to.
Kupiliśmy właśnie krzesełko do karmienia mam nadzieję że zacznie to dziecko moje jeść coś więcej...

Pumelova ja nie myje okien,swieta przeciez nie beda gorsze z brudnymi oknami [emoji23][emoji23]

Kasia u nas ksiadz zapisuje skrupulatnie kazdy datek na kosciol w wielkim zeszycie.

Kylesa wlasnie sie zastanawialam nad tym kubkiem albo tym 360st.

Kylesa mam nadzieje,ze mu minie z czasem [emoji5]
Ile u Mai to trwalo?

Pumelova, Mumusia prezent to wor slodyczy [emoji3]
Ale co tam poradze sobie z nimi [emoji3][emoji3]

Mumusia siostra T.sie potrafi nie odzywac tygodniami do niego a jak zblizaja sie urodziny jej dzieci albo swieta to zawsze dzwoni z wymyslonymi prezentami.

Kasia ja niby nie sama a i tak wszystko poza kapiela musze sama ogarniac. Mozna sie przyzwyczaic.

Liluli generalnie ja też 12gdz jestem sama bo mój R wychodzi przed 7 i wraca przed 19.Nawet kąpiel jest moja bo on twierdzi że się czuje niepewnie.No ale zawsze jak przychodzi weekend to mam trochę luzu a tutaj 24h:)

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Kylesa ja jak mojej dalam jablko to olaboga oba ogolnie ma dobre kupczenie a po jablku maskra tak wiec nie daje.
Artykul jest super;-)

Pumelova musze napisac do Aniaslu ale ona teraz mega zajeta wiec Ola w Karuzela musicie cierpliwie poczekac;-)

Kasia tak luszczyca to geny moj maz ma ...synek 8 lat nie odzieciczyl poki co nic nie wyszlo przynajmniej u Jagody tez nie widze.

Liluli chocby sluchala o siostrze mojego R ona to jest bezczel...moj R jest do jej synka chrzesntm a ona do Jasia.Poki Jasia nie bylo to tez wieczne oczekiwania i wymyslne prezenty moj oczywiscie spelnial a mial 19 lat i sie uczyl a kase jak gdzies przyrobil a ona sobie zyczyla buty z Bartka itp..kiedys dal jej 100zl na te buty mialo byc niby jako przent na ur to mu powiedziala , ze ona takich tanich butow nie kupuje...i ma jeszcze 100zl dac.!!!
Teraz w ogolw kontaktu nie mamy nawet nie zadzwonila jak i druga siostra jak sie Jagoda urodzila by pogratulowac...jedna byla w szoku ze uroezilam a wiezialam sie z nimi w 8 miesiacu na komunii....zal.pl

Jagoda tez spi w spiworku tak jak jasiu najbezpieczniejsze sa i w ogole wg mnie mega praktyczne.

Teraz mamaginekolog na instagramie mowila duzo o spiworkach wkleila nawet takie cos na instastories
To taka ciekawostka
1513518659-1fb6688722d70ebc-aaaaaa.jpeg

Wczoraj mowila ze w USA sa nawet zakazane ochraniacze do lozeczek.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia mój też polował na Enigmę. Trochę się tym interesował, obejrzał brytyjski film i się tylko wnerwił [emoji23]

Pumelova ja nie umyłam okien. Praktycznie nic nie umyłam [emoji23] Hankę myję codziennie [emoji23][emoji23]

Maziajka z tymi lozeczkamu to fakt, jak widze noworodki w lozeczku na poduszce pod kocem obok sterta misiow bo trendy i multum innych badziewi bo z lamillou to trzeba od razu w lozeczku upchac to mi slabo. Moja Hanka ma spartańskie warunki twardy materac i śpiworek, wcześniej rożek tyle[emoji16]

Ja też bym Wam się z chęcią moją Gwiazdą pochwaliła od czasu do czasu więc jakbym miała szansę też dostać się do galerii byłoby miło [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja planuje nie myć okien, chyba że pogoda mi splata figla i będzie słonecznie w następną sobotę [emoji23]

Kylesa boże 22-7! Nie zdarzyło mi się to od 5 miesięcy 2 tygodni iii kilku dni[emoji23]

Emol zapiski to wiem ale żeby oficjalnie przy mnie pisał ile dalam to sorry:D

Inka w sumie moja śpi owinieta w kocyk i przykryta kocykiem drugim a i tak ma ręce na wierzchu to może spróbuje że spiworkiem znow. Zakładasz jej body z krótkim pod pajaca?

OLA w no wiadomo, tata najlepszy. Agatka też wpatrzona jak jest w domu[emoji7] słodkie to jest:)

Madzik87 też mam monitor i cieszę się że go mam, daje mi to dużo spokoju:p

Liluli słodycze [emoji7][emoji7][emoji7]

Maziajka jasne rozumiem:) ale trzebaby dziewczyny tam wpuścić!:D
Nieźle te siostry:/

Judith ja też nic nie umylam, sprzątam jak co tydzień nic więcej:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ej dziewczyny a jak grube macie te śpiworki? Bo ja mam taki w skali 2,5 toga teraz i moja Mysza śpi w bodziaku na długi i skarpetkach. Albo w samym pajacu.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry