reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Joldzi karmię 1 Max 2 razy dziennie piersią. Ale słabo z mlekiem. Tak jak pisałam misi że Artur za dużo je i odbiło mi się to na piersi. Zaraz pewnoebjuz będziemy tylko na mm.

Madzika oczywiście ze możesz dolaczyc

Pumelova sama nie wiem co chciałam już tam napisać. :)

reklama
Pumoleva przy córce jeszcze szybciej wróciłam, a teraz z dwójką już trochę gorzej ale wszystkim to wyjdzie na zdrowie, bo ja jestem chora jak za długo siedzę w domu:D
Emol a Ty juz nie karmisz wogole piersią? Bo chyba jeszcze niedawno miałaś system mieszany. 8-)
A z kim zosawiasz dziecko ? Ja teze chetnie bym wrocila ale to karmienie piersia...

Ja tez wzielam sie za porzadki :-) maz pomalowal pokoj dla malego to umylam okna tez musze firanki wyprac. Pozniej jeszcze generalne mycie lazieki i podlogi pewnie.

Ostatnia edycja:
Emol dziękuję :)
Ewella Natka nie goraczkuje i nie goraczkowala. Ogółem to zapalenie płuc to chyba wirusowe skoro aż wszystkie moje dziewczyny chore. A że starszą to poszłam bo ucho ja bolało. Co prawda kaszlala ale sporadycznie A pediatra że zapalenie płuc :szok: Dla Was też zdrówka życzę :)
Muszę Wam sie pochwalić że Natka już co raz dłużej utrzymuje się na czworaka i skubana nauczyła się kiwac głowa na nie i się cieszy :)

Ostatnia edycja:
Zdrówka dla chorujących!
Córka miała na wieczór gorączkę, narazie innych objawów brak. Ciekawe co to za dziadostwo znowu.

Mnie też nie ma na zamkniętym wątku.. .

Misia oby żeby szybko wyszły. Kuba miał katar "niby od zebow" miesiąc temu a zębów brak do tej pory.

Emol pięknie Artur je.
Kuba też widzę że ma apetyt, ale nie daje mu jeszcze dużo bo brzuszek doskwiera.
Odnośnie jedzenia to trzymacie cały czas w podgrzewaczu w trakcie karmienia żeby temp był a ok?

Zapisałam się do wszystkich firm dziecięcych żeby otrzymać te próbki itp ale kompletnie mi nic nie przyszło. Miała któraś Tak?

Judith - też powoli będę wprowadzać tak, żeby w ciągu dnia dawać inne jedzonko a rano i wieczorem mleko własne. Praca też czeka a ja w domu tak jak Ty - bzikuje.

Emol - mój to jak zje 130 ml to taki pełny że łał (Wiem bo musiałam czasami z teściową go zostawić i przygotowałam odciagniete). Więc 180 ml mnie bardzo zaskoczyło.

Pumelova - książki bardzo fajny prezent! Ja w końcu zdecydowałam się na te worki próżniowe i takie ładne kalendarze na ścianę z sheepworlda i dobrych myśli:) A dla synka drewniany gryzaki z lullalove mr b.

Dziewczyny a choinki już poubierane?

Mazik Iga też juz na czworaka sie utrzymuje i przesuwa do przodu :)

Karuzela oby to nie była choroba :* ja wszyskie próbki dostałam, moze napisz meila do nich.

Mamusia u mnie choinka już stoi :D

Emol zapomnialam napisać przeciez.. ładna fryzura :*

Iga wlasnie zjadła 5łyżeczek marchewki ze słoiczka, krzywila się ale nie dziwię się mi też nie smakowała muszę sama zrobić :)

Ewella Natka za to do tyłu się pełza ;)

Mumusia u nas choinka jest ale stojaka brak bo za mały mamy :/ I chyba zaraz pojadę na poszukiwania bo nie cierpię mieć nie dokończonych spraw ;)

Mąż jednak wskoczył po stojak i teraz z dziewczynami ubierają choinkę

Ostatnia edycja:
Abed- młodą rano odwioze do przedszkola sama, a maly zostanie z dziadkiem póki nie wróci mąż, czyli koło południa. Jakby został taki rytm jak teraz, to ok.10 zje i pójdzie na drzemke a ja sobie pojade, mąż da obiadek i znowu położy, a ja wrócę akurat na karmienie:D taki mam plan, a jak nam to wyjdzie i czy synek się dostosuję to się okaze:p

reklama
Do góry