ojciec wrocił to dziecko zasnęło i jadlo bez zająknięcia. Najlepsze jest to że te 2 dni bez męża karmiłam w innym pokoju i bez serialu.. możliwe że aż tak jej to przeszkadzalo?!
Chachor
OLA w no u Agatki też tak było dlatego byłam posrana, bo pamiętam jak to się odbiło na mojej psychice
Bezglutenowe można podać nawet jako pierwsze
równolegle z warzywem
Oby to mleko wam podeszlo!
Jak na wigilii? My zawsze robiliśmy sobie z przyjaciółmi święta tydzień wcześniej ale jak my nie organizujemy to nikt się nie odzywa eh
Liluli udanej zabawy mikołajkowej[emoji173][emoji16]
Mumusia o fajnie że masz rozpisane z czym do kiedy warto poczekać, nie chciałabyś się tym podzielić?
Z prezentów to książki, posrebrzana zakładka do książki, tusz do rzęs, koszulki ze slaskimi napisami, zegarek, kamienie do whisky, coinsy do fify18, masaż tajski głowy, rękawiczki, bransoletki, kufel mrożony do piwa, kufel porcelanowy z gry o tron (Chybra to Twoj pomysł, w końcu kupiłam[emoji16][emoji16])
I jeszcze babciom coś wymyślam
Maziajka bardzo fajny art dzięki
Przyszła mamusia nie przejmuj się, co Ci z nerwów? Moja teściowa przynosi pampki ale od narodzin poza chrzcinami nie kupiła nic Agatce ale cóż trudno
Nie miałam żadnej takiej wizyty pielęgniarki, skąd jesteś?
Misia Agatka krzyczy już chyba od miesiąca, Mega głośno, aż się nie da rozmawiać. Świetna zabawa[emoji23]
Zuza na blogu hafiji jest przegląd kup i po bananie też jest bo jest bardzo specyficzna z czarnymi kawałkami
Patuszka Antosia też ma niezła wagę
My już od jakiegoś czasu też śpimy w ciemnym. Ona śpi dobrze tylko z zasypianiem był problem
Aha83 szybko nadrobicie ćwiczeniami
Typowa koleda:/ my nie prxyjmowaliśmy ostatnio ale w tym roku trzebaby
Joldzi jak Twój synek tyle zjada a jest tylko na cycu to żeby Ci się sam nie odstawil- czytałam że to nie ma zastępować posiłku tylko być dodatkiem. Chyba że chcesz szybciej odstawić. Bo mleczka bedzie mniej
Byliśmy na bioderkach ostatni raz, w końcu jest dobrze i nie trzeba pieluchowac[emoji173][emoji173][emoji173][emoji7][emoji7][emoji7]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom