reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
A jak Wy podajecie te kaszki? Łyżeczką już? Czy w butli? Jak w butli to ze smokiem do kaszek? One chyba gęste są, nie?

Ewella zdrówka dla kruszyny [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Judith w butelce ze smoczkiem 3 bo 2 ciężko szła.Daję jej narazie łyżeczkę i troszkę na 120ml.Ale polecam zacząć od 1/3łyżeczki bo moją na początku przez 2 dni brzuszek bolał godzinę po spożyciu. Z każdym dniem daję jej więcej.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Mała dostanie na gwiazdkę swój zestaw obiadowy to wtedy spróbuję jej robić gęściejszą i podawać łyżeczką.Z łyżeczka nie miała do czynienia jeszcze:)

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Judith łyżeczka. Ale na opakowaniu jest na 200 ml a mój tyle nawet mleka nie piję a co dopiero bardziej gęsta kaszke. Więc robię wszystko po pół.

Artur dostał dzisiaj kombinezon renifera :)
1512994030-ed9a132519c1b6bb-aaaaaa.jpeg

Emol ja kupiłam tą co ty piszesz. Podaje jej łyżeczka ale robię tylko 50ml na wodzie i tak wszystkiego nie zjada. Super kombinezon :)

Byliśmy u lekarza, Iga ma zapalenie oskrzeli :( antybiotyk i inhalacje przepisane.

reklama
Witam Was. Nie było mnie parę dni bo w sumie dużo się działo przez ten tydzień. Kuzynka urodziła córeczkę - Hanie więc zostałam ciocia :-) :) W ciągu dnia opiekowałam się jej starszym synkiem 3 latka więc wcale mi się nie nudziło ;) Dodatkowo tata trafił do szpitala na zapalenie płuc i coś im się nie podobało więc zrobili jeszcze dodatkowo tomografie. Oczywiście panika w domu (pali papierosy) i czarne myśli po glowie chodziły. Dzisiaj były wyniki i wszystko dobrze, jeszcze tylko kilka dni polezy więc uff

Emol ładny kombinezon i chyba Arturkowi bardzo się podoba :-) :)

Ewella współczuję, mam nadzieję że antybiotyk pomoże i Iga szybko wyzdrowieje.
Dużo zdrówka życzę wszystkim dzieciaczkom.

Bylysmy pół godz na spacerku. Teraz jeszcze śpi a ja mam chwilkę więc kawę zrobiłam i będę nadrabiać czytanie.

Do góry