reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Chybra to masz sprytnego męża że udawało mu się to ukryć. Tak jak Emol pisze jakieś powiadomienia wcześniej powinny przychodzić. Oj chyba będzie się działo po powrocie z pracy....

Kasia cieszę się że wizyta udana, teraz będziesz spokojniejszy. Najważniejsze to trafić na dobrego specjalistę. My mamy zalecenia jak najwięcej leżeć na brzuszku ale tak średnio jej się podoba. Chwilę polezy prawidłowo a później już ręce prostuje i rozkłada na boki, ach ciężko nam to idzie...

No i pogadaliśmy. Rano ma tam iść uzgodnić spłaty, nawet kłócić się już nie ma sensu tylko trzeba szybko działać i sprawę zamknąć z tymże teraz ja wszystkiego będę dopilnowywać, tak jak i z resztą wszystkich opłat. Najnormalniej w świecie się wystraszyłam, jeszcze L dawał po garach i ginka moja mnie wnerwiła ehhhh co za dzień, niech się skończy, napiję się piwa... A jutro do pracy skoczę po kaskę świąteczną, wyrwę się z domu i trochę tam posiedzę, odmóżdżę się.

Witajcie.
Podczytuję Was ale nie daję rady pisać na bierząco.
Maja ma dalej wszystko rozwalone, spanie, drzemki, jedzenie, idziemy na żywioł. Jutro kończymy 5 mcy.
Abed najlepszego dla Twojego kawalera.
Pogoda masakra 13st.i nieziemski wiatr.
Dziś umyłam połowę okien i z większa posprzątałam. Byłam też u fryzjera, nareszcie! Maja nie chce przebywać ze swoją babcią, ciekawe dlaczego...?
Jutro się chyba wybiorę do siostry na plotki.

Chybra bardzo smutne z tym maleństwem, nie próbuję nawet sobie tego wyobrazić.
Dobrze że się z mężem dogadałaś.

Fajnie że miałyście dziewczyny udane wyjścia.

Kasia witaj w Polsce. Emilka urocza nawet na podłodze. Pewnie jesteś spokojniejsza po wizycie?

Emol fajne pazurki i śliczny reniferek.

Życzę zdrówka chorującym i zakatarzonym.

Ewella biedna Igunia , oby jej jak najszybciej przeszło.

Mmag moja mała też nie lubi na brzuszku i też po chwili się jej nie raz ręce rozjeżdżają.
Kurcze jestem zła, bo pediatra nic w tym temacie nie sprawdza i nic też nie zaleca, żadnych konsultacji, wizyt. Chyba sama się do fizjo wybiorę.

Aha Miki szybko nadrobi, takie dzieciaczki sobie świetnie radzą.

Gratuluję wszystkim miesięcznicy i nowych umiejętności.

Pumelova dzięki za link, to ja chyba powinnam się jednak przejść do specjalisty?

Muszę kończyć bo Majka coraz głośniej śpiewa, zaraz chłopaków obudzi.
Dobranoc.

Mmag tak jak Karuzela pisze-rulonik,mnie też tak kazała,albo kupić taką piłkę do ćwiczeń i na niej.Albo jak leży na brzuszku to ukleknac nad nią od tyłu,ułożyć jej rączki tak jak mają być i przytrzymywać dociskając delikatnie barki do podłogi,i tak przez chwile podtrzymać ile da rady.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurczę odpisywalam wczoraj i nie wiem co z tym zrobiłam bo tu tego nie ma [emoji23]

Aha ja wstaje czasem 2 razy czasem np dziś 5[emoji23]

Agniesia A gdzie ten dom? Ile metrów jaka cena jeśli mogę spytac[emoji173]
Koleżanka jest w szpitalu z bablami. Wczoraj wyszli że średniego oiomu na najlzejszy więc są razem na sali z inkubatorami.

Bodźce swoją drogą, u mnie masakra z dieta. Powacham coś ciezkostrawnego i Agatce się wszystko sypie ja już nie wiem po czym ma problemy z kupa:/ robi kilka dziennie to norma ale czasem wieczorem ma w kupie takie maleńkie (milimetrowe) niteczki czerwone:/ oczywiście jak spytałam lekarza to dieta dieta dieta eh szlag mnie trafi bo to może być alergia. Ktos tak miał?

Liluli czarownica Camilli Lackberg :)

Misia biedny Grzes!

Ewella Jak Iga dzisiaj? Pomagają leki?

Emol fajne pazurki i kombinezon

Chybra masakra z tym komornikiem:O mój mąż nawet na raty nic nie bierze bo taki przezorny

Zdrówka chorym!

OLA jak szczepienie?

Aniek idź:*

Abed z tego co czytałam lek spearacyjny 29-30tydzien

Moja kumpela urodziła wczoraj [emoji16] 15h na porodowce:O

A Agatka polizala sobie w koncu stope!!![emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry