Aniek42
Fanka BB :)
Aga_km ja nie wymagam żeby pan to potrafił . Skoro jest technikiem i sam zostaje na dyżurze w labo szpitalnym, to kurcze powinni jakoś go przeszkolić, albo faktycznie zlecać to paniom z noworodków? Tym bardziej że ta pani kazała mi tylko nóżki potrzymać Majci i coś jej pośpiewać albo zagadywać. Sama to zrobiła szybko i sprawnie.
Wyobrażam sobie gdyby ktoś przyszedł z naprawdę chorym dzieckiem?
U nas teź jest przewijak w labo.
Karuzela skoro są potrzebne dwie osoby, to tyle powinno tam być moim zdaniem.
Co u Was?
Pola zdrówka dla Was. Dzielna Oliwka!
Abed najlepszego dla 4miesięczniaka❤
Pumelova kiepsko z tym ubezpieczeniem, trzeba mieć nadzieję, że wyjdą z tego cało.
Też bym chętnie przygarnęła takie kapsułki, bo nic nie biorę.
Chybra miły wieczorek u Was był i pracowity dzień. U mnie tylko pracowicie, bo później Maja marudziła.
Udanych zakupów.
Katja ja nie usypiam na rękach, ale za to muszę z Mają leżeć z cycem aż zaśnie, a jak próbuję wstać, to od nowa...
Butli też nie lubimy.
Agniesiam u ciebie jest coś lepiej? Może rozmasować?
Rozpieszczać maleństwo nawet trzeba!
Emol udało Ci się z tym grzecznym Arturem, jak Misi z Grzesiem.
Joldżi jak Maja zaśnie przy karmieniu, to moim zdaniem głodna nie jest. A jak odwraca główkę i nie interesuje się ssaniem, to też jej nie zmuszam.
Mamy dziś 4 miesiące ❤
Maja słabo spała. Dodatkowe syropki chyba jej nie posłużyły, ale może pomogą? Żeby już się skończyły te kupki, bo w nocy 3 razy muszę ją przewijać, co się kończy wybudzeniem i usypianiem.
Nie zła pogoda, dokończę obiad i chyba przejedziemy się na spacer. Zaliczymy cmentarz, aptekę i lody.
Miłego dnia.
Wyobrażam sobie gdyby ktoś przyszedł z naprawdę chorym dzieckiem?
U nas teź jest przewijak w labo.
Karuzela skoro są potrzebne dwie osoby, to tyle powinno tam być moim zdaniem.
Co u Was?
Pola zdrówka dla Was. Dzielna Oliwka!
Abed najlepszego dla 4miesięczniaka❤
Pumelova kiepsko z tym ubezpieczeniem, trzeba mieć nadzieję, że wyjdą z tego cało.
Też bym chętnie przygarnęła takie kapsułki, bo nic nie biorę.
Chybra miły wieczorek u Was był i pracowity dzień. U mnie tylko pracowicie, bo później Maja marudziła.
Udanych zakupów.
Katja ja nie usypiam na rękach, ale za to muszę z Mają leżeć z cycem aż zaśnie, a jak próbuję wstać, to od nowa...
Butli też nie lubimy.
Agniesiam u ciebie jest coś lepiej? Może rozmasować?
Rozpieszczać maleństwo nawet trzeba!
Emol udało Ci się z tym grzecznym Arturem, jak Misi z Grzesiem.
Joldżi jak Maja zaśnie przy karmieniu, to moim zdaniem głodna nie jest. A jak odwraca główkę i nie interesuje się ssaniem, to też jej nie zmuszam.
Mamy dziś 4 miesiące ❤
Maja słabo spała. Dodatkowe syropki chyba jej nie posłużyły, ale może pomogą? Żeby już się skończyły te kupki, bo w nocy 3 razy muszę ją przewijać, co się kończy wybudzeniem i usypianiem.
Nie zła pogoda, dokończę obiad i chyba przejedziemy się na spacer. Zaliczymy cmentarz, aptekę i lody.
Miłego dnia.