Cześć Dziewczyny,
Dalej nadrabiam, i już nawet całkiem sporo odpisałam, i szlag trafił posta [emoji34]
Joldzi - pocieszam.. Twoja 4 latka wykazuje zazdrość, a moja 8-latka ostatnio musi mieć Tatę przy zasypianiu [emoji6]. Norma [emoji1]
Misia - ojjj, słabo z tym tic takiem, choć milutko, że dziecko chciało się z Grzesiem podzielić, za rok, dwa będzie idealnie (może nie z tic takiem, ale jakiś chrupeczek, ciasteczko?). Dobrze, że miałaś wszystko na oku.
Pazurki cudo. Ja swoje paznokcie maluje matowym lakierem z Avonu. Też daje rade, choć hybrydki kuszą na maxa.
U nas króluje mix muzyczny: metallica, sepultura, panthera, r.e.m., kult, proletariat, hey [emoji173]/Nosowska, ale i stare składanki z Anią Dąbrowska, Salt'n'pepa, alicia keys, itd... Dzieciowe przeboje Jagoda ogarnia - we 3 lubimy piosenkę "idziemy do zoo" [emoji3].
Aniek - super, że chrzciny tak dobrze się udały [emoji4]. I ten pierdzioszek [emoji173]. Z pewnością rozluźnil atmosferę i powagę chwili [emoji6].
Też mam problemy z nadrabianiem, a czytanie... O matko [emoji23] - właśnie poczytuje książkę, która miałam niby czytać w szpitalu, jak się mała urodziła [emoji1].
Jej, jaka kruszynke ma Twoja koleżanka. To się na nowo napatrzysz na mikro dzidzi [emoji4][emoji3].
O kurde... Bostonka [emoji44]. Oby Twoje dzieciaczki nie podlapaly tego świństwa.
Kasia - u nas wkładka poszła w odstawke w październiku. podciągalam ja na maxa do góry ile się dało, ale jak przyszedł kombinezonik, to odstawilam.
Ola - brawa dla Kuby [emoji122]. Pięknie ruszył. A ty moja droga, przestań wszystko rozkładać na czynniki pierwsze, i "ściągnij te ciemne okulary". Czytałam, że chciałabyś cofnąć czas do okresu oczekiwania. Pamiętam wszystko [emoji6]. Jest dobrze, i idzie ku coraz to lepszemu [emoji106]. Przestań doszukiwać się nowych problemów i zamartwiac się na zapas (wiem, że ciężko, bo internet atakuje, a i spora wiedzę sama już masz z racji wykształcenia). Dzieciaczki tak szybko teraz rosną, że szkoda by było zmarnować jakąkolwiek z magicznych chwil z ich wczesnego dzieciństwa. Szczęśliwa i wyluzowana mama, to szczęśliwe i wyluzowane dziecko.
Pumelova, Agniesiam - i ja miałam nadzieję na podszkolenie angielskiego w czasie ciąży i po niej , ale póki co duża dupa w tym temacie [emoji1]. Dzięki za link. Pumelova - a Ty co masz za apke?
Judith, Liluli, ewella, Ola, emol - najlepszego dla Waszych pociech na 4 m-ce [emoji8][emoji8][emoji8]
Abed - cieszę się, że już u Ciebie lepiej. Kurcze... Może i ja powinnam podejść do fizjo profilaktycznie? Chodzę już po tylu specjalistach, że jeden więcej z pewnością nie zaszkodzi.
Napolka - oby teraz było już tylko lepiej między Wami [emoji8].
Dalej nadrabiam [emoji23], więc skacze po tematach wstecz i czytam te na bieżąco, sorry [emoji8]