Hej. Nie mam na nic czasu. Jestem w ciągłym biegu. Majcia robi mniejsze kupki i powoli w normalnym kolorze. Jutro znów idziemy na kontrolę ,wieczorem mam gości.
Pumelova jak do 6mca, to mamy czas na odwracanie.
Ja rano nie lubię, niestety.
Majcia mówi bbbb i się pluje obficie. Jak jest zła albo się żali to mówi nininini, mimimi, ańańań śmieszny bąbelek.
Zakupy udane? Już widzę, udane.
Misia dziękuję.
Twój Grzesio to zawsze jest grzeczniutki.
To sama musiałaś kupować? U nas się płaci w przychodni, oni mają swoje. Duży chłop z Grzesia, super.
Zdrówka dla ciebie.
Kasia myślisz że już dziąsełka dają o sobie znać? Też muszę kupić dentinox.
Ja liczę od 12 do 12 miesiąc.
Lekarka mówiła że powinno się zaczynać(jak ktoś bardzo chce)między 17-20 tyg od 2gr.glutenu. cokolwiek to nie oznacza?
Ewella najlepszego dla Igi na 4 mce❤
Może być że sucha skóra po basenie, bo to chlor . a Ty ją czymś smarujesz po kąpieli?
Ola najlepszego dla Kuby❤
Chybra Majka też najbardziej się śmieje do młodego albo do mnie.
Zakupy budowlane udane?
Liluli przejdzie napewno, u nas na początku też był płacz przy kąpieli, a teraz pełnia szczęścia.
Bab powodzenia z pobraniem. Ja dopiero za 3 razem pobrałam.
Aga_km kochana bardzo dziękuję. Oby chociaż połowa z tego się spełniła.
Paninka Majce taki syfek się robi jak jej się uleje i śpi na tym. Ja przemywam tylko wodą przegotowaną, ew.smaruję bepanthenem.
Napolka oby już u was świeciło słonko po burzy. Szybko lecisz z tym rozszerzaniem. Majcia też będzie żarłoczkiem, ale p.doktor powiedziała ,żeby się nie spieszyć i jak przybiera, to wystarczy po 6 mcu.
Najlepszego na 4 mce.
Dziewczyny o co chodzi z tym kurczeniem /prostowaniem paluszków??
Nie wiem jak to robicie że macie czas na czytanie?
Zapomniałam. Koleżanka miała termin na 6 grudnia i tydzień temu urodziła. dzidziol 2200 już ich wypuścili do domu. Będzie z kim spacerować po parku wiosną.
Byłyśmy z Mają u znajomej na kawę tydzień temu, a wczoraj się dowiedziałam że jej syn ma bostonkę, jestem załamana. Tak się boję że mała ją złapie. Po za tym mój młody chodzi z tamtym do klasy, więc i on może być zarażony. Masakra!