reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Ewella pewnie mogą być migdały:) ja czasem daje po prostu trochę więcej kokosu.
Szkoda że Iga tak nie śpi, współczuję. Mi Agatka śpi po 15 minut chyba że się z nią położę wiwc śpię z nią godzinke, 2[emoji7]

Agniesia86 no widzisz nie ma tragedii! Szybciutko wyprostujecie wszystko:-))

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova podziwiam Cie za te cwiczenia, ale ponoc, co nas nie zabije to nas wzmocni. A co do poronien to ja powinnam byla urodzic w tam tym roku 6 grudnia. Ale o tym juz nie mysle, ciesze sie,ze mam moja Gwiazdeczke.
A co do przebieranek to ja lubie:) kiedys pracowalam w przedszkolu I na przedstawienie ( zeby dzieciom razniej bylo) przebralam sie za kransala. A ja z tych niskopiennych jestem:p wiec zrobilam furore:D
Aniek wiem,ze sa rozni nauczyciele. Znam kilku osobiscie, ktorzy pomylili zawody. Zreszta ja bylam w ciazy to uczniowie tez mieli czasami ze mna ciezko, musieli znosic moje humory. Ale milo mi jak slysze, ze tesknia.

Uff to moja śpi ostatnio dużo a może jeszcze odsypia chrzciny... a niech śpi dziewczę. Ja za to mega zmęczona.
Dziś byłam w pracy na pożegnaniu kumpeli, przepracowala 21 lat, wszystkiego mnie nauczyła jak ja zaczynałam szkoda mi jej ale atmosfera w biurze zrobila się ciężka... kto wie czy od września nie będę szukać nowej pracy.
Moje dziewczyny w tym czasie wydrazyly dynię i nazbieraly cukiery.
Pumelova przykre wspomnienie a nasza panna zostala poczeta 1 listopada... czyli jutro roczek :)
Sernik upieczony, jutro obiad na świeżo zrobię.

Kasia poważnie? Moj tez ma jakas wysypke.. i wladnie sie zastanawiam o co chodzi :/
Ale powiedział co. Tym robic? :D

Pochwale sie: wczoraj Kuba próba trakcji ujemna. Kilka razu wyżej opisane ćwiczenie przez panią, przeze mnie i męża do przećwiczenia. Dzis kilka razy rano (dosłownie 2 minuty) i wieczorem i.... zrobiłam mu próbę trakcji i wyszła ok :D jestem duuuumna [emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

agniesia86 podobno jak się coś robi 3 tygodnie to staje się to nawykiem- tak też się stało;) nie wiem co będziemy robić jak skończymy ćwiczenia bo nam to bardzo dzień układa:D

A czego uczysz? Pewnie pisałaś ale nie moje tematy to nie doczytalam.
Ale zainteresowałam się, bo moja teściowa jest nauczycielką;-)

Paninka ja 4.11 miałam już pozytywny test:D chociaż i tak byłam pewna że zaszłam;)

Ola gratuluję![emoji813][emoji813][emoji813][emoji813][emoji813]

Pumelova ja mysle ze jak wpadniemy w rytm to nawet to stanie sie dla nas przyjemne. Wogole ta lekarka mnoe tak pozytywnie nastawila. Poprostu lekarka z powolania.
A ja glownie nauczanie zintegrowane, kilka godzin przyrody mialam I biologii jeszcze, bo biologia to glowny moj kierunek. Z przedszkolnej I wczesnoszlonej robilam podyplomowke.

Ola to po prostu oznaka że jakiś wirus jest a wirus sam przechodzi,nie leczy się tego-samo przechodzi aczkolwiek u niemowlaka trzeba taki katarek obserwować bo może z tego wyniknąć zapalenie ucha,oskrzeli bądź gardła.Póki młoda ma tylko katar to mam się martwić.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Paninka to ja jak pumelova, świadomość mi podpowiadala że jestem w ciąży. A przed świętem już miałam testy zrobione (3) a 4.11byłam na hcg

Ola w gratulacje! :)

Arturowi ciężko się przestawić przez zmianę czasu :/ o 19.30 robi się marudny, a mąż o 20.30 przyjeżdża do domu.A i tak kapany 21 to wstaje przed 7. A dzisiaj to nawet o 6 słyszałam ze stekal, musiałam Dac smoczka. Najgorzej to się przyzwyczaić do dobrego :)
Kawaler znowu poszedł spać.7.45

Agniesia86 Aaa to Ty maluszki uczysz[emoji173] :-)) teściowa szkoła średnia więc szkoda gadać co tam się wyprawia;-)

Emol moja chyba też nie umie się przestawić - za długo zwklekamy z ćwiczeniami i potem nie chce zasnac i trzeba nosic. Ale dziś mi zrobiła niespodziankę i spala do 4, wow.
Ja wiedziałam że zaszlam bo za.kazdym razem zachodzilismy przy pierwszym cyklu;-)

reklama
Witajcie,
Moja zasnela wlasnie, a wstala o 8, wczesniej pobudka o 4. Spala jednak niespokojnie, wiercila sie I pokwekiwala co jakis czas. Pierwsze proby cwiczen juz za nami. Nie powiem, zeby jej sie podobalo.
Pumelova ja uczac w gimnazjum mialm czasami dosc. Tym bardziej, ze biologia ciezki temat. Nawet lekcji budowy korzenia ciezko bylo przeprowadzic normalnie, bo juz mieli zdrozne skojarzenia. Mojej kolezance kiedys w zawodowce lawke wyniesli. Bo powiedziala, pierwsza lawka wyjsc. No to jej wyniesli lawke:D
ja sama nie wiem do konca czy wroce po macierzynskim do zawodu, czy sie nie przekwalifikuje.

Do góry