reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Smoczek lovi 0-3 i 3-6. Odpowiednio ciemno- i jasnoróżowy.
1507461443-aaaaaa.jpeg
1507461451-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie ma szans dziewczyny, że Was nadrobie :( przepraszam..

Wszystkim chorym życzę dużo zdrówka ! Pogoda w Polsce nie rozpieszcza słyszałam aż się boję powrotu :(

Iga dzisiaj kończy 3 miesiące, je w nocy prawie co godzinę tzn tutaj zasypia tak 19-19.30 I pierwsze karmienie 23 a później już co godzinę, półtorej nie wiem dlaczego ni ale chce to niech je. W piątek w dzień też jadła prawie cały czas. Niestety płacze cały czas jak chcemy się z nią bawić przy basenie to jest 30 min wrzasku i dopiero się uspokoi i bawi a w pokoju może leżeć i się bawi , w wózku jest jeden wielki wrzask no czasami się zdarzy że się rozgląda ż godzinę później poplacze i śpi eh.. na pogodę tego nie można zwalić że jej za ciepło bo jest tak w sam raz upału nie ma ale jest fajnie ciepło . Wrzask jest taki że aż się wygina Nie raz nawet na rękach się nie uspokoi nie mówię, że jest tak cały dzień ale większość dnia i oczywiście jak mąż ją nosi to jest cisza tylko co będzie w domu ? Męża nie będzie dziadków też nie i co ja ją będę nosić ehh. .sorki że tak tylko o sobie ale już naprawdę nie wiem o co jej chodzi i co mam robic :(

Pozdrawiam Was i przesyłam duuzo słońca :*

Ps Ewella to i tak dB ze u męża sie uspokaja. Moj jesli juz to rylko u mnie a to tez trwa

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Patuszka dzięki wielkie za te porównanie smoczkow! Niedługo muszę zakupic:-) nie wiem czy już będzie chciała większy więc zobaczymy.

Polaaa a jakim? Pamiętam że mają różne kolory a nie mam więc muszę kupic.

Abed ja dopiero wieczorem odkryłam to z tym wozkiem:/ ale jak jest w nim to może stać koło nas i sama se gada do kwiatka takiego pluszowego (jej ulubiona zabawka). Nawet w łazience byłam z tym wózkiem jak się malowalam/suszylam wlosy/prostowalam wlosy. Cóż będę jeszcze pół roku jeździć z wózkiem po domu a potem już będzie pelzac[emoji106][emoji23]

Maziajka no to może kryzys a nie skok.. A kto wie pewnie to i to;-) moja nadal chodzi spać koło 21. Ale tak jak piszesz jak po jedzeniu się położę z nią w łóżku to śpimy nawet ponad godzinke[emoji7]

Tea łatwo nie jest ale nie narzekam:-) wspolczuje jazdy z dwulatkiem! Masakra.

Ewella witaj [emoji173][emoji173][emoji173] biedulko to nie odpoczniesz jakoś szalenie na tych wakacjach skoro Iga daje tak popalic:( mam nadzieję że będzie lepiej! Może nowe miejsce jej się nie podoba..?
Najlepszego dla Igi![emoji173]

Ola w dla Was też najlepszego![emoji173]

Taak po 3 miesiącu zaczyna się skok który trwa 5 tygodni [emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ewella może skok? Współczuję i mam nadzieję ze mimo wszystko choć trochę naladowalas akumulatory. Najlepszego dla córci.
Ola najlepszego dla Kuby.
Pumelova mi się nie mieści wózek w drzwi do łazienki. :)
Emol ja raczej popołudniu chodziłam i w weekendy.
Judith a dlaczego bez stopek? Ten z pepco ma takie wywijki na stopki, że można nie zakrywa, podobnie z rączkami.
U nas też ostatnio dłużej ciumka cyca, zamówiłam f...tiker, może troszkę popije. Dziś dzień dziwny znowu Grześ śpi cały czas. Od 23 do 5 potem do 8 i od 10 do 14 i do teraz, czyli raptem nie spał 2 godziny. Za to po podwyższonej temperaturze nie ma śladu.
Czekam aż się obudzi, nakarmić i idziemy na siłkę znów.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moja poszla spac o 19 a karmilam o 22, 1, 3, 5, 6.30potem ja wzielam do siebie i spala z cycem w buzi do 9 lo jezu u mnie na bank jest ten kryzys ale nic nie wspomagam tylko dostawiam ja tyle ile chce.

Dokladnie tak jak u Pumelova w dzien nie ma roznicy tylko w nocy i czytalam ze wlasnie te tak jest podczas kryzysu...

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajko godziny ktore wypisalas to u mnie mormalny rytm karmien nocnych na coszien. Niewiem jak wy ale ja tylko cyc nic wiecej.

Do góry