reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Pumelova przybijam piatke u nas chyba ten skok bo mala mi z 2 tygodnie gorzej spi a spala od 20 do 4 a teraz 2 noce to w ogole pobila system co 2h cycek!! Noworodkiem byla to tyle nie jadla.Czuje ze nie mam cyckow tylko puste wory tak wszystko wyciumkala...

Aniek serio!?? Ja bym chyba olewala takich znajomych i z nimi po prostubnie siedziala ostentacyjnie robilabym to co mialam zaplanowane.

Misia ale ekstra czapole a model jeszcze lepszy!:-)

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova przybijam piatke u nas chyba ten skok bo mala mi z 2 tygodnie gorzej spi a spala od 20 do 4 a teraz 2 noce to w ogole pobila system co 2h cycek!! Noworodkiem byla to tyle nie jadla.Czuje ze nie mam cyckow tylko puste wory tak wszystko wyciumkala...

Aniek serio!?? Ja bym chyba olewala takich znajomych i z nimi po prostubnie siedziala ostentacyjnie robilabym to co mialam zaplanowane.

Misia ale ekstra czapole a model jeszcze lepszy!:-)

Uf lepiej mi że nie tylko u mnie ten problem. Bo kryzysy laktacyjne dopiero chyba w 6 miesiącu nie? Wieczorami zawsze jadła 10 minut i w kime a teraz na obu wisi po 20 minut:/ daj znać jak u Ciebie minie to będę miała nadzieję że i u mnie przejdzie. Ale jeśli tak ma być do 19 tygodnia..
Najbardziej się boję, bo czytam jak się sypie nocne karmienie od 4 miesiąca - że tak już zostanie :(

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kryzysy moga byc ciagle wlasnie przewaznie podczas skokow.

My juz mielismy tak piekne nocki a teraz wlasnie tak jak u Ciebie w nocy ciagnie 2 cyce i ciumka i ciumka z 15min na pewno a wczesniej 5 min i najedzona.

Przejdzie na pewno jak juz beda jadly pokarmy stale to nocki tez beda lepsze taka mam nadzieje bo ostatnie 2 to jakas porazka;p jedyny plus ze chodzi spac juz o 19.

Pumelova kryzys w 3 miesiącu jest - tak mi położna mówiła. Ja go już chyba przeszłam. Kilka dni piłam felmatiker i jest lepiej. Czekamy teraz do kolejnego zjazdu i zobaczymy czy znowu się nie pogorszy.

Zobaczymy :-)) mam nadzieję że obejde się bez wspomagaczy, tylko przystawiam często ;-) w ciągu dnia nie ma dużej różnicy tylko ten wieczór i noce.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Aniek, Twoi znajomi to maja tupet jak diabli! Zartujac jak Twój starszy będzie chory to przyjdź z nim do nich (najlepiej jakaś ospa czy coś), przecież te czerwone kropki sobie pisakiem namalowal[emoji16] chociaż jak Ci zajdą za skore[emoji38][emoji38]

Pumelova, odpowiem za Misie,[emoji6] tak, smoczki 3-6 są większe, zwłaszcza cześć do ssania jest bardziej okrągła.
Póki co jeszcze nie, ale do zimy jeszcze trochę czasu zostalo[emoji16]

Judith, podbijam pytanie[emoji6]

U nas chyba tez ten skok jest, bo noce słabsze niż wcześniej...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kylesa i jeszcze mój starszy syn jest Szymon :)

pumelova mój w kuchni nie posiedzi ze mną dlużej niż 5 min :( a w nocy wstaje mi nawet co dwie godziny :( dziś było o 22.30, później o 3 i o 6... tyle że po 19 idzie spać :)

Moja poszla spac o 19 a karmilam o 22, 1, 3, 5, 6.30potem ja wzielam do siebie i spala z cycem w buzi do 9 lo jezu u mnie na bank jest ten kryzys ale nic nie wspomagam tylko dostawiam ja tyle ile chce.

Dokladnie tak jak u Pumelova w dzien nie ma roznicy tylko w nocy i czytalam ze wlasnie te tak jest podczas kryzysu...

reklama
Dziewczyny karmiące piersią,widzę że łatwo nie macie,moja Liwia jest na mm,chodzi spać ok.północy,nie potrafię jej przestawić na wcześniejszą godzinę,za to przespi cala noc,wczoraj ostatnie karmienie o 23.30, i następne,o 9.30 rano,nawet pozycji w nocy nie zmienila,no ale żeby nie było tak dobrze to mój kochany dwulatek dziś miał 2,5 H w nocy zabawę,w ogóle to ostatnio po 3 razy wzbudza się z krzykiem i trudno co uspokoić,może jakieś koszmary nocne się zaczynają.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry