reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Maziajko godziny ktore wypisalas to u mnie mormalny rytm karmien nocnych na coszien. Niewiem jak wy ale ja tylko cyc nic wiecej.
Katja my też tylko cyc;-) ja dziś w nocy miałam 22 1 5 7 I wydawało mi się że to męczące bo zawsze było 21 3 6 ;-)

Widzieliście to u hafiji? Extra jest [emoji23][emoji23][emoji23]
1507474685-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova jak Cie to pocieszy - inne (czyt ja :D ) mają gorzej heheh.
Widzialam Tą grafike, dobra jeest :)))
Ps mialysmy przedwczoraj 3 mscee :))
Ps 2 no butelka nie ma opcji. Nie chce i juz.
Ps 3 wasze tez tak ciezko maja zasnac "na noc" ? Nasza przed ma panike, tak jakby caly dzien nerwy wychodzily (siedzimy w chacie nie ma nadmiaru bodzcow jakis tam wielce)
Ps 4 walczymy drugi raz z katarem. Oliwier z przedszkola wszysrko przynosi i Liwia lapie :/ gr.

Czy tylko ja jeszcze nie dalam zaszczepic dziecka ? :)

Katja u nas tez tylko cyc .Wspolczuje strasznie mi Jagoda juz spala na prawde super bo zasypiala przed 20 i pierwsze karmienie o 4 wiec to co teraz odstawia to ja nie wiem;p

Usypia raczej grzecznie w lozeczku klade ja i tyle czasami jak smoka wypluje to wkladam.Rzadko kiedy musze lozeczkiem pobujac by zasnela.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Katja u nas tez tylko cyc .Wspolczuje strasznie mi Jagoda juz spala na prawde super bo zasypiala przed 20 i pierwsze karmienie o 4 wiec to co teraz odstawia to ja nie wiem;p

Usypia raczej grzecznie w lozeczku klade ja i tyle czasami jak smoka wypluje to wkladam.Rzadko kiedy musze lozeczkiem pobujac by zasnela.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajko gdzie takie dzieci sie zamawialo ? :) bo ja chyba wzielam z innej firmy hihi.

W dzien Kuba ma problem z zaśnięciem. Noce przesypia całe i zasypia w łóżeczku sam bez problemu. No chyba ze mu brzuch doskwierał to musiałam go chwile poprzytulać, ale tak to kąpiel, chwila zabawy-wygłupy przed lustrem, jedzenie i spanie. Lub jak dzis jedzenie kupa i spanie [emoji23] w sam raz po kąpieli [emoji1305][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Katja Ewella Ola Gratuluje 3 mc skonczonych :-) ja tez na to czekam i licze ze wszystko sie zmieni ;-) jak by fajnie bylo :-)

U nas tez wieczoerm usupianie w miare idzie :-) ale on spi na brzuchu :-) a w dzien ostatnio problem mamy, tylko na rekach chce

Katia a ty nie szczepisz w ogole ? Czy tylko z powodu kataru ? Jesli moge zapytac

A mnie gardlo boli :-( i cos czuje ze katar sie zaczyna....

reklama
Katja moja ma różne te wieczory, czasem spokojnie usypia a czasem tak jak od wczoraj jest tragicznie.Ale już postanowiłam że muszę ją przyzwyczajać do usypiania wtedy kiedy ja chcę o stałej porze.Porzuca się ale przyzwyczai.Teraz usypiałam ją 45min, wsciekała się jak nie wiem,wczoraj to samo ale wierzę że jak to będę robić konsekwentnie to w końcu sama będzie usypiała po odłożeniu.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry