reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Karuzela, tak Bexsero jest na meningokoki. Teraz miałam pierwsze szczepienie, następna dawka będzie w listopadzie. Mała ma za pare dni 3 miesiące.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny po czym poznać że pieluszki są już za małe?niby wszystko ok ale.non stop muszę ją przebierać w nowe ciuchy bo wszystko posikane...

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia to sprobuj wlasnie wiekszy rozmiar :) powinno być lepiej

Aniek straszna historia z bylym... mam nadzieje ze odpowiedzial za swoj czyn.

Aha na piersi kupu może nie byc do 10 dni, więc może poczekaj jeszcze

chorym zdrówka :) ja też coś mam na gardle :(

Aniek, Boze, co za swir!! Na szczescie pozbylas sie go ze swojego zycia.

Patuszka uwazaj na siebie i umawiaj sie z ex tylko przy swiadkach, nigdy sama.

Chybra a jakie cwiczenia? Takie podciagania delikatnie za raczki, tak zeby glowke ciagnal?

Kasia zwykle jak zaczyna przesikiwac to trzeba zmienic na rozmiar wieksze.

Patuszka moja starsza tez w zyciu plodowym miala te torbiele w mozgu i jak byla mala (okolo roku), to "wieszala sie" ale na szczescie to minelo samoistnie (tez mielismy neurologa, eeg gdzie wychodzila padaczka)

Zdrowka dla chorowitkow!

Powiem Wam dziewczyny, zrobiłam interes życia. Maclarena bujaczek, Nowy, z zalamijowana instrukcja z oryginalnymi przypietymi karteczkami. Z 455 za 100 zł kupiliśmy bo bez oryginalnego pudła i dała w innym. W domu patrzymy a tu jeszcze oryginalne pudło. A Artur zafascynowany nową zabawka
1507145591-aaaaaa.jpeg
1507145600-aaaaaa.jpeg

Super Emol [emoji3]. Podoba mi się i leżaczek i jego cena [emoji106].

Patuszka - ojej . Mam nadzieję, że ta wizyta Wam wszystko wykluczy oraz pomoże. Trzymam kciuki za Tosie.
Mieliście już tyle strachow i nerwów, że. . Teraz musi być już wszystko dobrze [emoji5]

Kasia - no i po coś ten antybiotyk rozgryzala, co [emoji6]? Szybkiego zdroweczka! Oby Emi się nie zaraziła. Z pieluchami - podpisuje się pod tym co wyżej dziewczyny napisaly [emoji4]

reklama
Ola, torbiele wyszły w usg zrobionym w szpitalu po porodzie, mała urodziła się przez cc w zamartwicy z 5 pkt. Torbiele ma większość dzieci rodzących się przez cc i jest to normalne i niegroźne. Z racji na duże komplikacje przy jej porodzie było zrobione usg. Jesteśmy pod kontrola neurologa dziecięco w miejscowej przychodni i to on kazał zrobić kontrolne usg, by sprawdzić czy torbiele się pozamykały lub wchłonęły. Badanie robiła radiolog w szpitalu, bardzo fajna lekarka bo w trakcie badania pytała szczegółowo jak mała sie rozwija itp. To ona kazała jechać na konsultacje do Gdańska do neurologa, bo w trakcie badania Antosia dość specyficznie "się zawiesiła". Na podstawie tych zawieszeń jest podejrzenie i musze to sprawdzic.

Tak, widzenia tylko przy świadkach!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry