reklama
Patuszka89
Fanka BB :)
Karuzela, tak Bexsero jest na meningokoki. Teraz miałam pierwsze szczepienie, następna dawka będzie w listopadzie. Mała ma za pare dni 3 miesiące.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kasia to sprobuj wlasnie wiekszy rozmiar powinno być lepiej
Aniek straszna historia z bylym... mam nadzieje ze odpowiedzial za swoj czyn.
Aha na piersi kupu może nie byc do 10 dni, więc może poczekaj jeszcze
chorym zdrówka ja też coś mam na gardle
Aniek straszna historia z bylym... mam nadzieje ze odpowiedzial za swoj czyn.
Aha na piersi kupu może nie byc do 10 dni, więc może poczekaj jeszcze
chorym zdrówka ja też coś mam na gardle
Aniek, Boze, co za swir!! Na szczescie pozbylas sie go ze swojego zycia.
Patuszka uwazaj na siebie i umawiaj sie z ex tylko przy swiadkach, nigdy sama.
Chybra a jakie cwiczenia? Takie podciagania delikatnie za raczki, tak zeby glowke ciagnal?
Kasia zwykle jak zaczyna przesikiwac to trzeba zmienic na rozmiar wieksze.
Patuszka moja starsza tez w zyciu plodowym miala te torbiele w mozgu i jak byla mala (okolo roku), to "wieszala sie" ale na szczescie to minelo samoistnie (tez mielismy neurologa, eeg gdzie wychodzila padaczka)
Zdrowka dla chorowitkow!
Patuszka uwazaj na siebie i umawiaj sie z ex tylko przy swiadkach, nigdy sama.
Chybra a jakie cwiczenia? Takie podciagania delikatnie za raczki, tak zeby glowke ciagnal?
Kasia zwykle jak zaczyna przesikiwac to trzeba zmienic na rozmiar wieksze.
Patuszka moja starsza tez w zyciu plodowym miala te torbiele w mozgu i jak byla mala (okolo roku), to "wieszala sie" ale na szczescie to minelo samoistnie (tez mielismy neurologa, eeg gdzie wychodzila padaczka)
Zdrowka dla chorowitkow!
Emol
Powiem Wam dziewczyny, zrobiłam interes życia. Maclarena bujaczek, Nowy, z zalamijowana instrukcja z oryginalnymi przypietymi karteczkami. Z 455 za 100 zł kupiliśmy bo bez oryginalnego pudła i dała w innym. W domu patrzymy a tu jeszcze oryginalne pudło. A Artur zafascynowany nową zabawka
Super Emol [emoji3]. Podoba mi się i leżaczek i jego cena [emoji106].
Patuszka - ojej . Mam nadzieję, że ta wizyta Wam wszystko wykluczy oraz pomoże. Trzymam kciuki za Tosie.
Mieliście już tyle strachow i nerwów, że. . Teraz musi być już wszystko dobrze [emoji5]
Kasia - no i po coś ten antybiotyk rozgryzala, co [emoji6]? Szybkiego zdroweczka! Oby Emi się nie zaraziła. Z pieluchami - podpisuje się pod tym co wyżej dziewczyny napisaly [emoji4]
Patuszka - ojej . Mam nadzieję, że ta wizyta Wam wszystko wykluczy oraz pomoże. Trzymam kciuki za Tosie.
Mieliście już tyle strachow i nerwów, że. . Teraz musi być już wszystko dobrze [emoji5]
Kasia - no i po coś ten antybiotyk rozgryzala, co [emoji6]? Szybkiego zdroweczka! Oby Emi się nie zaraziła. Z pieluchami - podpisuje się pod tym co wyżej dziewczyny napisaly [emoji4]
Patuszka pewnie pisałaś juz, ale bie znajdę tego... torbiele były po urodzeniu? Jakie objawy padaczki miała? I u jakiego lekarza i z jakiego powodu mialasa kontrolne usg przezciemiaczkowr?
Pola słuszna uwaga co do spotkań z ex. Popieram!
Pola słuszna uwaga co do spotkań z ex. Popieram!
reklama
Patuszka89
Ola, torbiele wyszły w usg zrobionym w szpitalu po porodzie, mała urodziła się przez cc w zamartwicy z 5 pkt. Torbiele ma większość dzieci rodzących się przez cc i jest to normalne i niegroźne. Z racji na duże komplikacje przy jej porodzie było zrobione usg. Jesteśmy pod kontrola neurologa dziecięco w miejscowej przychodni i to on kazał zrobić kontrolne usg, by sprawdzić czy torbiele się pozamykały lub wchłonęły. Badanie robiła radiolog w szpitalu, bardzo fajna lekarka bo w trakcie badania pytała szczegółowo jak mała sie rozwija itp. To ona kazała jechać na konsultacje do Gdańska do neurologa, bo w trakcie badania Antosia dość specyficznie "się zawiesiła". Na podstawie tych zawieszeń jest podejrzenie i musze to sprawdzic.
Tak, widzenia tylko przy świadkach!
Tak, widzenia tylko przy świadkach!