reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Paninka współczuję przeżyć. Bardzo się obawiam pierwszego chorowania. Nalot po mleku do tej pory usuwalam gazikiem z wodą jak mylą dziąsła, ale tam głębiej się nie dalo, teraz smyram mu tam szczoteczką z Rossmann. Ta co w gratisie się dostało po urodzeniu dziecka w klubie rossne. Ładnie schodzi. Podgrzewam przed myciem.
Sport to zdrowie, haha, mężul wraca z IP, skrecony kciuk.
Dziękuję za życzenia, rocznica ślubu 4 a razem jesteśmy 15.
Co do noska to id początku odciągam, zakrapialam sól fizjologiczna, ale ostatnio psiuknelam nosefrida sól w spreju i dużo lepiej się nawilża i glutek ładnie się wyciąga.
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Abed- dla Was również wszystkiego najlepszego! miłości, wytrwałości, cierpliwości i dużo spokoju :biggrin2:

Ja niczym nie usuwałam tego nalotu :zawstydzona/y: nawet nie wiedziałam, że trzeba :szok:

PS. dziewczyny skąd macie takie fajne różne emotikony? ja mam tylko kilka jakichś podstawowych :confused:

Piszecie tak o tych katarach a ja dalej w stresie czy młody nie złapał od córki bo ja wzielo na calego. Szczepienie przełożone a mamy już 12 tydzień:-O
Kuba Furczy i kicha trochę więcej niż zawsze. Slini sie duzo. Może ja nie umiem odciagac tym nose Frida?

Misia szczęścia, miłości i zrozumienia <3 jak można skręcić kciuka, rozszerzysz mi to? :)
Abed również szczęścia i wytrwałości życzę na wczorajszą rocznicę :)

Bloomka to w szpitalu nie umieli ci wyjaśnić ze to nie jest zagrożenie dla życia? Co za lekarze, tylko stresujące matki...

Paninka ja tylko farelke włączam jak małego wyciągamy z wanienki aby mu zimno nie było. I jak już go ubieramu to wyłączam i przystawiam do cycusia a go odkrywam kołderką.

Napolka to tak jak u nas tylko ja odkładam małego i wychodzę z pokoju. Aby potem nie mieć problemów ze muszę być z nim w pokoju aby zasnął, wystarczy że wie i jak będzie potrzebował to na chwilę wchodzę, uspokoja się to wychodzę. Ale tak miałam może z 2 razy ze cos tam marudzil bo się wyspal przed kapaniem. A co do gaworzenia to mój czasami coś tam Gaworzyce do MR B ;)
Emotikony= gdy piszesz po lewej stronie masz w strzalke w koleczku. Klikasz tam. Rozszerza ci się miejsce na pisanie a na dole wyskakują kilka możliwości. Dodanie zdjęcia, załącznika, emotikone... Klikasz na tą buzię i masz ich więcej [emoji480] [emoji105] [emoji166] [emoji194] [emoji509] [emoji736]

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Kobietki,

Rozumiem, fakt ciężkiego wbicia się, gdy kilka dni miało się wolne a co dopiero więcej [emoji6]

Napolka, bloomka, joldzi - witajcie [emoji3]

Misia - a ja nic w gratisie nie dostałam z Rossmanna , buu.
Udanej rocznicy [emoji173]
My mieliśmy w poniedziałek [emoji6]

Paninka - my też zaczęlyśmy walkę z katarem . Od czasu do czasu też kaszlnie. Zdrówka!

Co do grzania, to.. Jest to też główna przyczyną kataru i kaszlu u Małej [emoji15]. Wprowadziliśmy się w niedzielę do naszego domku (w końcu!!!), no i wiadomo, cała instalacja uruchomiona. Dodatkowo przyjechał hydraulik na regulację podłogowki, i we wtorek /środę miałam 40 stopni w domu (bo trzeba było ustabilizowac wszystko), przez co kurzy się na potęgę.
A jak u Ciebie?

Pumelova, Ewella - nie straszcie z tymi plamieniami przy anty. Ja dopiero wczoraj zaliczylam gina, i przepisala mi Limetic. Poszłam dopiero teraz bo tak długo mi się przeciągly plamienia pologowe, a jak jeszcze dodatkowo dojdą te przy anty, to szlag mnie chyba trafi z tego dyskomfortu.

Jeżeli chodzi i szczepienia, to brałam tylko 5w1 i refundowane pneumokoki.

Emol - a to Ci Arturo pospal. Brawo [emoji3]

Abed dla Was również wszystkiego dobrego :*

Aga super, że już po przeprowadzce :) niech Wam się dobrze mieszka :)

My w końcu wyszłysmy w chuscie na spacer dzisiaj i w domu płakała a na dworze od razu cisza :) po 10min rozgladania się zasnęła :) więc chyba jej się spodoba ;)

reklama
Dzięki Abed i Ewella [emoji8]

Abed - mieszka się super, choć jest co kończyć, no i nie wszystkie meble poprzychodzily [emoji6]. A ile sprzątania teraz [emoji33][emoji1]

Super z tymi chustami - brawo dziewczyny [emoji3]

Do góry