Przyszły nowe koleżanki i nagle się zrobiło aktywnie na forum[emoji106][emoji106][emoji106]
Napolka szczerze współczuję wtracania się Twojej mamy. Szlag by mnie trafil bo ja i tak choleryczka jestem. Na szczęście sami mieszkamy i ani moja mama ani teściowa słowa nie powiedza. Moja mama powiedziała że wie że kiedyś było inaczej i zna mnie na tyle że nic mi nie mowi. Moje babcie jedynie rzucają tekstami że może jest głodna jak tylko kwęknie, ale to na tyle rzadko się widzimy że przetrwam;-) wspolczuje! I szacun że wytrzymujesz:-)
Same Asienki tutaj widze[emoji16][emoji16][emoji16] w moim życiu są same Anie i Asie a ja jestem Kasia - widać kiedyś takie imiona były popularne
Ewella hmm chyba muszę się przyłożyć do brania tabletek[emoji28]
Judith mojej też odstaja ale nawet nie pomyślałam że to od spania na nich
W sensie że może je podwinac
Misia najlepszego z okazji rocznicy[emoji173][emoji173][emoji173] mam nadzieję że to skręcenie palca jakoś mega nie boli. Ja też miałam teraz 4 rocznicę
Bloomka wyobrażam sobie stres związany z tą wadą. A właśnie moja mama mi wczoraj też powiedziała żebym nie stała za małą ale nie uzasadnila czemu[emoji28]
Paninka Ty to masz wyzwanie z 3 córkami! Mojej zostaje nalot. Życzę zdrówka Wam! Iii nie grzejemy jeszcze.
Ola W i jak się ma Twój szkrab?
Abed dla Was również wszystkiego dobrego[emoji173][emoji173][emoji173]
Napolka ja używam emotow z telefonu bo pisze na aplikacji
one pewnie inaczej wyglądaja na kompie ale trudno;-)
Aga.km w koncu! Gratuluję
jak się mieszka?[emoji7]
Ewella gratuluje że się udało z chustą! [emoji7] kiedy wyjezdzacie? Jaki plan?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom