reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Paninka współczuję przeżyć. Bardzo się obawiam pierwszego chorowania. Nalot po mleku do tej pory usuwalam gazikiem z wodą jak mylą dziąsła, ale tam głębiej się nie dalo, teraz smyram mu tam szczoteczką z Rossmann. Ta co w gratisie się dostało po urodzeniu dziecka w klubie rossne. Ładnie schodzi. Podgrzewam przed myciem.
Sport to zdrowie, haha, mężul wraca z IP, skrecony kciuk.
Dziękuję za życzenia, rocznica ślubu 4 a razem jesteśmy 15.
Co do noska to id początku odciągam, zakrapialam sól fizjologiczna, ale ostatnio psiuknelam nosefrida sól w spreju i dużo lepiej się nawilża i glutek ładnie się wyciąga.
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Abed- dla Was również wszystkiego najlepszego! miłości, wytrwałości, cierpliwości i dużo spokoju :biggrin2:

Ja niczym nie usuwałam tego nalotu :zawstydzona/y: nawet nie wiedziałam, że trzeba :szok:

PS. dziewczyny skąd macie takie fajne różne emotikony? ja mam tylko kilka jakichś podstawowych :confused:

Piszecie tak o tych katarach a ja dalej w stresie czy młody nie złapał od córki bo ja wzielo na calego. Szczepienie przełożone a mamy już 12 tydzień:-O
Kuba Furczy i kicha trochę więcej niż zawsze. Slini sie duzo. Może ja nie umiem odciagac tym nose Frida?

Misia szczęścia, miłości i zrozumienia <3 jak można skręcić kciuka, rozszerzysz mi to? :)
Abed również szczęścia i wytrwałości życzę na wczorajszą rocznicę :)

Bloomka to w szpitalu nie umieli ci wyjaśnić ze to nie jest zagrożenie dla życia? Co za lekarze, tylko stresujące matki...

Paninka ja tylko farelke włączam jak małego wyciągamy z wanienki aby mu zimno nie było. I jak już go ubieramu to wyłączam i przystawiam do cycusia a go odkrywam kołderką.

Napolka to tak jak u nas tylko ja odkładam małego i wychodzę z pokoju. Aby potem nie mieć problemów ze muszę być z nim w pokoju aby zasnął, wystarczy że wie i jak będzie potrzebował to na chwilę wchodzę, uspokoja się to wychodzę. Ale tak miałam może z 2 razy ze cos tam marudzil bo się wyspal przed kapaniem. A co do gaworzenia to mój czasami coś tam Gaworzyce do MR B ;)
Emotikony= gdy piszesz po lewej stronie masz w strzalke w koleczku. Klikasz tam. Rozszerza ci się miejsce na pisanie a na dole wyskakują kilka możliwości. Dodanie zdjęcia, załącznika, emotikone... Klikasz na tą buzię i masz ich więcej [emoji480] [emoji105] [emoji166] [emoji194] [emoji509] [emoji736]

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Kobietki,

Rozumiem, fakt ciężkiego wbicia się, gdy kilka dni miało się wolne a co dopiero więcej [emoji6]

Napolka, bloomka, joldzi - witajcie [emoji3]

Misia - a ja nic w gratisie nie dostałam z Rossmanna , buu.
Udanej rocznicy [emoji173]
My mieliśmy w poniedziałek [emoji6]

Paninka - my też zaczęlyśmy walkę z katarem . Od czasu do czasu też kaszlnie. Zdrówka!

Co do grzania, to.. Jest to też główna przyczyną kataru i kaszlu u Małej [emoji15]. Wprowadziliśmy się w niedzielę do naszego domku (w końcu!!!), no i wiadomo, cała instalacja uruchomiona. Dodatkowo przyjechał hydraulik na regulację podłogowki, i we wtorek /środę miałam 40 stopni w domu (bo trzeba było ustabilizowac wszystko), przez co kurzy się na potęgę.
A jak u Ciebie?

Pumelova, Ewella - nie straszcie z tymi plamieniami przy anty. Ja dopiero wczoraj zaliczylam gina, i przepisala mi Limetic. Poszłam dopiero teraz bo tak długo mi się przeciągly plamienia pologowe, a jak jeszcze dodatkowo dojdą te przy anty, to szlag mnie chyba trafi z tego dyskomfortu.

Jeżeli chodzi i szczepienia, to brałam tylko 5w1 i refundowane pneumokoki.

Emol - a to Ci Arturo pospal. Brawo [emoji3]

Abed dla Was również wszystkiego dobrego :*

Aga super, że już po przeprowadzce :) niech Wam się dobrze mieszka :)

My w końcu wyszłysmy w chuscie na spacer dzisiaj i w domu płakała a na dworze od razu cisza :) po 10min rozgladania się zasnęła :) więc chyba jej się spodoba ;)

reklama
Dzięki Abed i Ewella [emoji8]

Abed - mieszka się super, choć jest co kończyć, no i nie wszystkie meble poprzychodzily [emoji6]. A ile sprzątania teraz [emoji33][emoji1]

Super z tymi chustami - brawo dziewczyny [emoji3]

Do góry