reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Kika gratulacje

Emol twarda sztuka z ciebie, aż się dziwię że kolejny dzień i nic się nie rozkręca. Kochana trzymam kciuki żebyś wkoncu przytuliła swoją kruszynke

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Olisia rozkrecac się rozkręca, ale wody nie odchodzą, więc wg lekarzy obojętnie czy będę tu na patologii czekać na poród czy na porodowce. Więc i czekam. Ale z kilka dni to nie dam rady, mam nadzieję że do poniedziałku urodze, tak bardzo bym chciała mieć to z głowy.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kochane dawno się nie odzywałam, wszystkim mającym dzieciątka przy sobie serdecznie gratuluję, u mnie jeszcze ani widu ani słychu. Chociaż co dzień myślę, że rodzę :p :)
Mam takie pytanko czy kupujecie dziecku czapeczki, ile jest potrzebnych, bo ja mam jedną, chce dokupić, ale nie wiem czy będą przydatne w ten upał.

Oliwia tylko szkoda że ja miałam skurcze od ponad miesiąca, nie wiem jakim cudem to zrobili ale jestem wrukwiona na Maxa. Nie mam prawie żadnych skurczy :/
1499603369-aaaaaa.jpeg

Wszystko spierniczyli. Zamiast mnie o tej piątej od razu cewnik usunąć i na porodowke, to teraz to ja mogę i z tydzień leżeć. Kręgosłup też coraz mniej daje się we znaki. Jestem baaardzo baaardzo zła i glodna, bo mają mi ten balonik ściągnąć i może miałam iść na porodowke, a tu gowno

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Emol współczuję :( Ja bym chyba się wściekła, podziwiam że ich tam chociaż nie zwyzywałaś :p

Może jednak to cisza przed burzą, zdejmą balonik, pójdą wody i wszystko ruszy, tego życzę!

Do góry