reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Emol nie dziwię się, że się wkurwiasz, nienawidzę takiego przetrzymywania i olewania. Trzymaj się :*

Nika gratuluję i współczuję stresu i przeżyć :* Dobrze, że już masz to za sobą!

Mamusia ja mam chyba 3 czapeczki bawełniane, w domu na bank nie będę mu zakładać, a w szpitalu pewnie tak, chyba że zobaczę, że się bardzo poci, trzeba polegać na własnej intuicji.

Zaraz pizza wjedzie, później pewnie spacer.
A ja w końcu ogarnęłam miejsce dla Leona :-) :)
20170709_161203.jpg

Załączniki

• 20170709_161203.jpg
    20170709_161203.jpg
    964,5 KB · Wyświetleń: 562
reklama
No Alex ja mam termin na środę, ale po piątkowej wizycie nic nie wskazuje żeby mój maluszek chciał wychodzić. Jeśli się nie zmobilizuje to w czwartek idę do szpitala działać [emoji6] Też mam wrażenie, że jestem w mniejszości już [emoji4]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ktore sie jeszcze nierozpakowaly..chyba juz nas malo zostalo coo? A Dopiero 9dni lipca :) ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

W tym tyg urodziły dwie moje koleżanki które miały terminy po 25lipca!
A ja z terminem ostatecznym na jutro- nawet brzuch nie zaboli.. ☹️
Co lepsze do jutra tez mam L4.. i nie wiem co dalej hmmm ktos miał podobny problem?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Misia zdjeli mi go o 16. Rozwarcie duże, szyjka dobrze pracowała. Powiedziała gin ze urodze w ciągu doby. Do tego jeszcze zrobiła mi masaż. I mam chodzić po schodach, spacerować.

Monti mnie tylko trochę kręgosłup bolał, po prostu skurcze miałam mocne i dość długo się za mną ciągną, że aż ich mam już dość. :) (tych przepowiadajacych)

W końcu mogę usiąść gdzie nic mnie nie wrzyna. I czuje ze znowu mi się skurcze zaczynają.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

No Alex ja mam termin na środę, ale po piątkowej wizycie nic nie wskazuje żeby mój maluszek chciał wychodzić. Jeśli się nie zmobilizuje to w czwartek idę do szpitala działać [emoji6] Też mam wrażenie, że jestem w mniejszości już [emoji4]

Hehe ja mam termin na czwartek..Meczą mnie skurcze ale to juz z dobre 2tyg wiec poki co przepowiadające..
Forum nieco ucichlo..ale na pewno jeszcze troche nas zostalo :)

Oliweczka niestety niewiem jak to sie ma do L4..za pewne mozna je przedluzyc?malo kiedy dzieci rodzą sie w wyznaczonym terminie

Doskonale rozumiem Twoje zniecierpliwienie Emol. Ja od tygodnia chodzę jak po potraceniu przez ciężarówkę [emoji6] Ogólnie należę do osób, które są zaplanowane i lubią wiedzieć co i kiedy się stanie, więc czekanie na poród też jest dla mnie dużym dyskomfortem psychicznym. Cały czas jednak wbijam sobie do głowy, że w najlepszym dla Malej momencie wszystko się zacznie, a do tego czasu staram się jak najwięcej chillować bo leżenie na kanapie już niedługo nie będzie tak beztroskie i nielimitowane jak teraz [emoji12]

reklama
Dziewczeta chcialam sie doradzic... czy wody maja jakis zapach? Po obiedzie u babci poszlismy na spacer i wracajac mialam mokra bielizne ( wkladka nie dala rady, zesunela sie)... nie wiem czy jechac do szpitala bo mam 60 km. Niby bielizna mokra to nie sam sluz... czy moze od upalu??

Do góry