reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Emol masakra wspolczuje ci.. :* życzę Ci żeby to nabrało jakiegoś tempa ;* kciuki za balonik :D

Aniek już dostałam do wyboru zdjęcia z sesji, są extra, nie będę tu wrzucać bo to tylko takie miniatury ale warto!:)
Ooo super że goście przyszli z czymś:D a co za wycieczka do krk?:-) po coś konkretnego czy tak?:) A4 to chwila drogi bez korków więc nie ma masakry

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Paninka o zesz ty dałaś czadu, ja umylam zęby z rzeczy dla siebie i uczęszczam włosy. Z rzeczy domowych też kiszka. Za to miałam gości. O 14 koleżanka wpadła zobaczyć małego bo wraca do UK a o 18 przyszła siostra mamy z mężem. Siedzieli do 22. Za to mi sporo podpowiedziala z karmieniem. Od razu lepiej poszło. Chyba podchodzę do tego zbyt zadaniowo i schematycznie. Boję się żeby nie spadał na masie. Czekam na te położna z utęsknieniem, może wtedy odetchne jak zobaczę że rośnie.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Misia może kupcie albo wypozyczcie wagę do ważenia niemowlaków (są wypożyczalnie takich sprzętów w każdym większym mieście) żebyś była spokojniejsza?

Emol trzymam mocno kciuki! To już na serio u Ciebie dziś!:)

Ola W. co u Ciebie?

Ostatnia edycja:
Właśnie tej lasce obok odeszły wody. Nikt się nie spodziewal, w ogóle nie miała skurczy... A miała dzisiaj iść na indukcje. może obejdzie się u niej bez oxy

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :* kurde 100 postow do ogarniecia:o musze szukac kto juz po a kto w trakcie :D

Ale tak ogolnie pogratuluje juz tym rozpakowanym i trzymam kciuki za walczące dzisiaj :*

Na watku zamknietym widzialam ze ty ewella masz juz ze soba swoja slicznotke wiec gratulacje :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Czytam Was podczas nocnych karmien, nienodpisze kazdej ale o kazdej wiem i czytam :)
Emol nie daj sie, bedzie dobrze. Byle sprawnie i do celuu.
Nasza Liwka chyba rozkreca sobie odpowiednio laktacje. Zrobila o 5 kupke i sisiu wiec sie ciesze ze wydala resztki. Biedna dostaje dwa antybiotyki na to crp, bedziemy jeszcze conajmniej 5 dni w szpitalu jesli bedzie wszystko ok. Jestem na sali jednoosobowej zalatwionej ale tylko do jutra, bo na jutro juz kolejna rezerwacja. Pojde na zwykla sale - ale u nas i tak super bo dwuosobowe, lazienka na 4. Wiec dzis planuje mycie wlosow, a u mnie z moją gęstwiną jest co robic, poki mam lazienke tylko dla siebie to sie ogarne z grubsza na te kolejne dni. Siostra przyjedzie na ten czas do Liwki.
Ropieje jej oko niesamowicie, ma pobrany wymaz, ma zakraplane. Z synem to przeszlismy - do roku mial zatkany kanalik i mial mie zabieg w narkozie na rok. Po masazach i traumach minelo tydz przed zabiegiem.
Zeby tylko byla zdrowa ta moja rybka.. crp oznacza ze w organizmie jest infekcja. Ciekawe jaka ?:(

Katarzyna anastazja megan22 aga km gratuacje!

Aniek nie wiem czy szybko o 11 odeszły wody bez akcji skurczowej która zaczęła się po 13 nieregularna. Od 15 skurcze regularne i Hanka na rękach o 19:10 [emoji7]

Inka nie ma co panikować, chyba trzeba przestać się fixować i pójdzie pięknie [emoji6]

Joanna trzymam kciuki za Twoje maleństwo

Ewella gratulacje!

Katja dużo zdrówka dla Liwci

Emil powodzenia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Bab koty chyba zawsze się pchają do łóżeczka [emoji16] nasz tez lubił [emoji16] piekny jest!

Aniek ja tez przykladalam rumianek 4 lata temu a potem sie okazalo ze sie odchodzi od rumianku bo podobno moze pogorszyć sprawę (?). Nawet teraz na szkole rodzenia polozna mowila ze juz rumianku się nie uzywa do przemywania oczu...

A tez mialam okropne 2 noce i wczoraj ledwo zylam. Dzis przespana ale za to wszystko mnie boli bo chyba spalam na jednym boku (we 3 w lozku to juz masakra a na dodatek corka sie ciagle do mnie przysuwa i nie mam miejsca [emoji48])
Teraz probuje lezec w salonie ale tak mnie wszystko boli ze nawet oddychanie jest trudne. Kurde nooo

Emol - miszczu!! [emoji7] faktycznie na ktg masz ładne te skurcze [emoji4]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Kyles lacze sie w bòlu.. u mnie tez noc slabo przespana..w 3ke z moim 7latkiem.. Do tego meczyly mnie skorcze..Odsypialam troche od 6 rano na kanapie w salonie..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Emol trzymaj się :) myślę że dziś będzie koniec :)

Aniek też juz zaczęłam odliczać czas do środy, też mi coraz ciężej... jeszcze dziś mi się śniło że ja szybko wróciłam do domu a mały został w szpitalu... eh...

reklama
Do góry