reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Emol masakra wspolczuje ci.. :* życzę Ci żeby to nabrało jakiegoś tempa ;* kciuki za balonik :D

Aniek już dostałam do wyboru zdjęcia z sesji, są extra, nie będę tu wrzucać bo to tylko takie miniatury ale warto!:)
Ooo super że goście przyszli z czymś:D a co za wycieczka do krk?:-) po coś konkretnego czy tak?:) A4 to chwila drogi bez korków więc nie ma masakry

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Paninka o zesz ty dałaś czadu, ja umylam zęby z rzeczy dla siebie i uczęszczam włosy. Z rzeczy domowych też kiszka. Za to miałam gości. O 14 koleżanka wpadła zobaczyć małego bo wraca do UK a o 18 przyszła siostra mamy z mężem. Siedzieli do 22. Za to mi sporo podpowiedziala z karmieniem. Od razu lepiej poszło. Chyba podchodzę do tego zbyt zadaniowo i schematycznie. Boję się żeby nie spadał na masie. Czekam na te położna z utęsknieniem, może wtedy odetchne jak zobaczę że rośnie.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Misia może kupcie albo wypozyczcie wagę do ważenia niemowlaków (są wypożyczalnie takich sprzętów w każdym większym mieście) żebyś była spokojniejsza?

Emol trzymam mocno kciuki! To już na serio u Ciebie dziś!:)

Ola W. co u Ciebie?

Ostatnia edycja:
Właśnie tej lasce obok odeszły wody. Nikt się nie spodziewal, w ogóle nie miała skurczy... A miała dzisiaj iść na indukcje. może obejdzie się u niej bez oxy

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :* kurde 100 postow do ogarniecia:o musze szukac kto juz po a kto w trakcie :D

Ale tak ogolnie pogratuluje juz tym rozpakowanym i trzymam kciuki za walczące dzisiaj :*

Na watku zamknietym widzialam ze ty ewella masz juz ze soba swoja slicznotke wiec gratulacje :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Czytam Was podczas nocnych karmien, nienodpisze kazdej ale o kazdej wiem i czytam :)
Emol nie daj sie, bedzie dobrze. Byle sprawnie i do celuu.
Nasza Liwka chyba rozkreca sobie odpowiednio laktacje. Zrobila o 5 kupke i sisiu wiec sie ciesze ze wydala resztki. Biedna dostaje dwa antybiotyki na to crp, bedziemy jeszcze conajmniej 5 dni w szpitalu jesli bedzie wszystko ok. Jestem na sali jednoosobowej zalatwionej ale tylko do jutra, bo na jutro juz kolejna rezerwacja. Pojde na zwykla sale - ale u nas i tak super bo dwuosobowe, lazienka na 4. Wiec dzis planuje mycie wlosow, a u mnie z moją gęstwiną jest co robic, poki mam lazienke tylko dla siebie to sie ogarne z grubsza na te kolejne dni. Siostra przyjedzie na ten czas do Liwki.
Ropieje jej oko niesamowicie, ma pobrany wymaz, ma zakraplane. Z synem to przeszlismy - do roku mial zatkany kanalik i mial mie zabieg w narkozie na rok. Po masazach i traumach minelo tydz przed zabiegiem.
Zeby tylko byla zdrowa ta moja rybka.. crp oznacza ze w organizmie jest infekcja. Ciekawe jaka ?:(

Katarzyna anastazja megan22 aga km gratuacje!

Aniek nie wiem czy szybko o 11 odeszły wody bez akcji skurczowej która zaczęła się po 13 nieregularna. Od 15 skurcze regularne i Hanka na rękach o 19:10 [emoji7]

Inka nie ma co panikować, chyba trzeba przestać się fixować i pójdzie pięknie [emoji6]

Joanna trzymam kciuki za Twoje maleństwo

Ewella gratulacje!

Katja dużo zdrówka dla Liwci

Emil powodzenia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Bab koty chyba zawsze się pchają do łóżeczka [emoji16] nasz tez lubił [emoji16] piekny jest!

Aniek ja tez przykladalam rumianek 4 lata temu a potem sie okazalo ze sie odchodzi od rumianku bo podobno moze pogorszyć sprawę (?). Nawet teraz na szkole rodzenia polozna mowila ze juz rumianku się nie uzywa do przemywania oczu...

A tez mialam okropne 2 noce i wczoraj ledwo zylam. Dzis przespana ale za to wszystko mnie boli bo chyba spalam na jednym boku (we 3 w lozku to juz masakra a na dodatek corka sie ciagle do mnie przysuwa i nie mam miejsca [emoji48])
Teraz probuje lezec w salonie ale tak mnie wszystko boli ze nawet oddychanie jest trudne. Kurde nooo

Emol - miszczu!! [emoji7] faktycznie na ktg masz ładne te skurcze [emoji4]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Kyles lacze sie w bòlu.. u mnie tez noc slabo przespana..w 3ke z moim 7latkiem.. Do tego meczyly mnie skorcze..Odsypialam troche od 6 rano na kanapie w salonie..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Emol trzymaj się :) myślę że dziś będzie koniec :)

Aniek też juz zaczęłam odliczać czas do środy, też mi coraz ciężej... jeszcze dziś mi się śniło że ja szybko wróciłam do domu a mały został w szpitalu... eh...

reklama
Do góry