reklama
kika333
Aktywna w BB
Dziewczyny melduję że synuś już z nami na świecie ur.07.07 poród wywołany ze względu na wysokie ciśnienie moje. Bardzo się cieszę że mam już go przy sobie jest przekochany. Teraz mogę wrócić i trochę was nadrobić.
Trzymam kciuki za nierozpakowane i życzę zdrówka dla świeżo urodzonych bobaskow.
Trzymam kciuki za nierozpakowane i życzę zdrówka dla świeżo urodzonych bobaskow.
pumelova
Fanka BB :)
Katja nie martw sie, dobrze że to w szpitalu wyszlo. Mojej też podali antybiotyk bo byłam bez wód 15h. Ale crp kontrolne było w normie, a wyjściu tez. Zdrowka dla Liwii:*
Judith szybko mi do konca odeszly wody koło 23 a urodziłam następnego dnia w południe
Kylesa bidoku życzę Ci żebyś się wyspała
Ja miałam mega ciężka noc, bo nie spałam wczoraj od 4:40, bo karmiłam a potem mylam włosy itd w ciągu dnia nie było kiedy, potem goście goście goście i tak przyszła 23 a mała chyba brzuszek bolał bo.nigdy tak nie marudziła i do 2 w nocy z nią siedzialam/przebeiralam/nosiłam.. tatuś spał po whisky. Wykonczyla mnie bidula, zasypialam karmiac
Abed a u Was nie czeka się na dziecko w szpitslu? Bo mnie ginekologia wypisala już po 2 dobie ale czekałam na dziecko więc zostałam w szpitalu tydzień
Kika gratulacje[emoji173][emoji173][emoji173]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Judith szybko mi do konca odeszly wody koło 23 a urodziłam następnego dnia w południe
Kylesa bidoku życzę Ci żebyś się wyspała
Ja miałam mega ciężka noc, bo nie spałam wczoraj od 4:40, bo karmiłam a potem mylam włosy itd w ciągu dnia nie było kiedy, potem goście goście goście i tak przyszła 23 a mała chyba brzuszek bolał bo.nigdy tak nie marudziła i do 2 w nocy z nią siedzialam/przebeiralam/nosiłam.. tatuś spał po whisky. Wykonczyla mnie bidula, zasypialam karmiac
Abed a u Was nie czeka się na dziecko w szpitslu? Bo mnie ginekologia wypisala już po 2 dobie ale czekałam na dziecko więc zostałam w szpitalu tydzień
Kika gratulacje[emoji173][emoji173][emoji173]
Emol
Dziewczęta właśnie wzięłam długi prysznic. A może po 30 min wchodzi obchód. Jeśli będę miała ładne skurcze o 13 i porodowka będzie wolna to mam iść. A z obiadem mam się wstrzymac. Pytają się ile ruchów po śniadanie a ja mówię ze 0. To zlecone kolejne ktg. Szkoda że mi prysznic zgasil moje skurcze, nadal krzyż boli prawie tak samo jak w nocy. A skurcze Max 30. Więc mogą mi to odwlec w czasie :/
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
pumelova
A to nie ona [emoji14] noo sale po tej stronie są straszne, tam jest chyba 40.stopni więc szczerze współczuję bo miałam to tydzień temu :// jak karmienie?:-))Pumelova jest blondynka ale po 2 cesarce
Sala 2 . Upał w sali masakra ...
Emol powodzenia !
Kika gratuluje
Emol kurcze ale się nameczysz :/nie możesz sobie położnej wykupic? Byłabyś już po [emoji14]
reklama
Emol
Pumelova tu chodzi o to że są tylko 2 sale porodowe, a w tym tyg dużo ciężarnych się zgłosiło bo brudnowski jest zamknięty albo nie wyrabiane się. I przez to najpierw idą te z innego szpitala albo z ip, te na patologii są ostatnie w kolejce. Dlatego tyle czekam tu, aby jak pójść na salę porodowa to na pewno urodzić
Monti ja nie wyglądam na rodzaca bo ciągle uśmiechnięta choć kręgosłup napiernicza, że aż nie wygodnie. Więc ciężko o nim od czasu do czasu nie pomyśleć.
Monti ja nie wyglądam na rodzaca bo ciągle uśmiechnięta choć kręgosłup napiernicza, że aż nie wygodnie. Więc ciężko o nim od czasu do czasu nie pomyśleć.