reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

u mnie tez slaba nocka, zasnelam ok 5 a juz o 7.45 bylam z psami na spacerze ale ja taka bezsennosc mam od dluzszego czasu

reklama
Dziewczyny melduję że synuś już z nami na świecie :) ur.07.07 poród wywołany ze względu na wysokie ciśnienie moje. Bardzo się cieszę że mam już go przy sobie jest przekochany. Teraz mogę wrócić i trochę was nadrobić.
Trzymam kciuki za nierozpakowane i życzę zdrówka dla świeżo urodzonych bobaskow.

Katja nie martw sie, dobrze że to w szpitalu wyszlo. Mojej też podali antybiotyk bo byłam bez wód 15h. Ale crp kontrolne było w normie, a wyjściu tez. Zdrowka dla Liwii:*

Judith szybko:p mi do konca odeszly wody koło 23 a urodziłam następnego dnia w południe

Kylesa bidoku życzę Ci żebyś się wyspała:D
Ja miałam mega ciężka noc, bo nie spałam wczoraj od 4:40, bo karmiłam a potem mylam włosy itd w ciągu dnia nie było kiedy, potem goście goście goście i tak przyszła 23 a mała chyba brzuszek bolał bo.nigdy tak nie marudziła i do 2 w nocy z nią siedzialam/przebeiralam/nosiłam.. tatuś spał po whisky. Wykonczyla mnie bidula, zasypialam karmiac:D

Abed a u Was nie czeka się na dziecko w szpitslu? Bo mnie ginekologia wypisala już po 2 dobie ale czekałam na dziecko więc zostałam w szpitalu tydzień

Kika gratulacje[emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczęta właśnie wzięłam długi prysznic. A może po 30 min wchodzi obchód. Jeśli będę miała ładne skurcze o 13 i porodowka będzie wolna to mam iść. A z obiadem mam się wstrzymac. Pytają się ile ruchów po śniadanie a ja mówię ze 0. To zlecone kolejne ktg. Szkoda że mi prysznic zgasil moje skurcze, nadal krzyż boli prawie tak samo jak w nocy. A skurcze Max 30. Więc mogą mi to odwlec w czasie :/

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova jest blondynka ale po 2 cesarce:)
Sala 2 . Upał w sali masakra ...

Emol powodzenia !

Kika gratuluje :)
A to nie ona [emoji14] noo sale po tej stronie są straszne, tam jest chyba 40.stopni więc szczerze współczuję bo miałam to tydzień temu :// jak karmienie?:-))

Emol kurcze ale się nameczysz :/nie możesz sobie położnej wykupic? Byłabyś już po [emoji14]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

kika GRATULACJE :)

pumelova nie wiem czy u mnie w szpitalu czeka się nie dziecko jeśli zostaje dłużej, to był sen... a ja się martwie :( bo przed pierwszym porodem też miałam sen, który się spełnil...

Emol kciuki. Może postaraj się możliwie wyluzowac i zając czymś głowę to i akcja wróci...

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova tu chodzi o to że są tylko 2 sale porodowe, a w tym tyg dużo ciężarnych się zgłosiło bo brudnowski jest zamknięty albo nie wyrabiane się. I przez to najpierw idą te z innego szpitala albo z ip, te na patologii są ostatnie w kolejce. Dlatego tyle czekam tu, aby jak pójść na salę porodowa to na pewno urodzić :)

Monti ja nie wyglądam na rodzaca bo ciągle uśmiechnięta choć kręgosłup napiernicza, że aż nie wygodnie. Więc ciężko o nim od czasu do czasu nie pomyśleć. :)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry