reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Gratki :*

Katarzyna.anastazja bardzo współczuję, wyprzyj z głowy jak najszybciej te złe wydarzenia i dochodź do siebie :*

Ja sobie przypomniałam, że miałam ketony i białko w moczu, ale tylko raz, było to spowodowane moim niedożywieniem.

reklama
Ola, już doczytałam resztę! Powodzenia!
Megan, Tea, , za Ciebie również trzymam kciuki[emoji110][emoji110]
Będziecie miały cudowne daty narodzin dzieci[emoji8][emoji8]

Nika, czop wielkości arbuza, rozbawilas mnie[emoji23][emoji23]

Katarzyna.Anastazja gratuluję [emoji323] [emoji323] śliczna córeczka[emoji8]

Tea kochana trzymam kciuki

Ola w końcu, powodzenia [emoji4]

Megan kciuki mocno zaciśnięte

Ale się dzieje [emoji38][emoji38][emoji38]

Katarzyna gratuluję [emoji4]

U mnie wszystko ok, czasu brak,Miki ładnie śpi w nocy, za to w dzień mało drzemie poza spacerem .

Mam mamę, wiec jest trochę lżej, ale tylko do niedzieli. Za tydzień w piątek jedziemy na Mazury juz do końca wakacji [emoji4]

Tea, Megan, Ola mam dalej kciuki mocno zaciśnięte!:)

Aha super że mały przesypia ładnie noce:) i jak dobrze że masz teraz mamę przy sobie. A na Mazury z mężem?
Jak się czujesz w ogóle? Zostało coś jeszcze po tych komplikacjach?

Karuzela a Ty? Co u Ciebie?

Aha zazdroszczę Mazur ;) może i my w sierpniu na jakiś weekend się przejedziemy. Ale to jeszcze nie jest pewne. Mnie boli albo żołądek, czy to Górna część macicy... nie mam pojęcia. Muszę dzisiaj odkurzyc ale nie mam siły. Ale wiem że mój Kuba to nie pała się do sprzątania. Więc jak ja nie posprzatam to jak wrócę ze szpitala to zastane mieszkanie w takim samym stanie, jak nie gorszym.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Madwoman - jak nie ma rozwarcia to choćbyś drażniła dniami i nocami to będzie działało tylko na skurcze.

Emol - ja się ze swoim dogadałam, że nasz pokój ma być wyszykowany na tip top jak przyjadę z małym i nie ma zmiłuj :D

reklama
Ewella oo jest szansa że trafisz na swój termin:D może dziś coś pyknie po tym masazu

Aha fajne plany - mazury:-) byłam rok temu pierwszy raz :-) ale tam pięknie!

Emol współczuję że Twój facet nie sprząta;) nie wiem jak bym to ogarnęła sama

Mumusia i bardzo dobrze:D ja miałam 3 dni z rzędu wychodzić i mój sprzątal 3 dni codziennie na moje przyjście:D

Kasia bo co ty na tip top to znaczy Bardzo dobrze:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry