reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Teraz doczytałam Megan oczywiście kciuki za Ciebie również.
Katarzynaanastazja gratuluję śliczna dziewczynka.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
katarzyna.anastazja - ogromne gratulacje [emoji323]. Wszystkiego najlepszego Dziewczynki [emoji3].
Malutka jest cuuuudowna [emoji7]

Megan, Ola, Tea - powodzenia Dziewczyny - trzymam mocno za Was kciuki [emoji110][emoji110][emoji8]

Madziazt - nooo, to się cieszę, że mężowego masz blisko [emoji3]. To dzialajcie teraz wyczynowo, co by jego pobyt uatrakcyjnić [emoji6].

Katarzyna.anastazja serdeczne gratulacje..duzo zdrowka dla was..A malutka slodka

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

przypomniałam sobie, że najwyższy czas złożyć i uruchomić laktator, bo jak go kupiłam z miesiąc temu tak leżał... no więc to laktatarowe ssanie nie jest zbyt przyjemne :D śmiem twierdzić, że moje sutki odpadną w końcu jak tak dziecko i laktator zaczną je ssać :D

Wczoraj czytałam druzgocący artykuł o tym jak potraktowano pewną kobietę przy porodzie na Karowej w Warszawie...rodzi czy rodziła któraś z Was tam?

Witajcie... już piateczek, nie wierzę.
Joanaa24 i
Katarzyna.anastazja gratulacje, słodkie bobasy.

Ja poproszę jakąś tabelkę bo się gubię.
3 mam kciuki za wszystkie z trwającą akcją porodowa :D

Ja dziś w trasie od 8.30, 2 razy w mieście, zdazylysmy wrocic przed ulewa a na 17 znów zawoze młodsza na urodzinki Ta pogoda jest nieokreslona. Rano pozaslanialam okna bo słońce razilo później chmurzasto teraz ulewa :/
Miałam przeczucie żeby nie nastawiac prania :D

Ika, myślę że chyba przepowiadające, bo poza nimi cisza i jakoś nie czuje, żebym miała dziś urodzić[emoji16][emoji16]

Ola, olej ta starą krowę, może Cię co najwyżej w d*** pocałować! Zdrowie Twoje i Maluszka najważniejsze, reszta się nie liczy!!!

Ola W a wczoraj miałaś jakieś rozwarcie? Bo ja się cieszyłam że mi tak wszystko ruszyło po tym masażu a tu lipa... od wczoraj mam najpierw różową, teraz brunatną wydzieline, myślałam że to szyjka się skraca, w nocy takie skurcze że spać nie mogłam, kręgosłup jakby mi pękał i rano byłam jak żywy trup. Mąż zawiózł mnie na IP i co? Na ktg pustynia, szyjka dalej 2cm twarcda a rozwarcie na opuszek! A ta wydzielina to podobno dalej czop. Tylko w takim razie ja go chyba miałam wielkości arbuza...

reklama
Mika z tego co pamiętam to Ola nic nie miała, ani skurczu wcześniej ani rozwarcia. Ale mogę się mylić.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry