reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Teraz doczytałam Megan oczywiście kciuki za Ciebie również.
Katarzynaanastazja gratuluję śliczna dziewczynka.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
katarzyna.anastazja - ogromne gratulacje [emoji323]. Wszystkiego najlepszego Dziewczynki [emoji3].
Malutka jest cuuuudowna [emoji7]

Megan, Ola, Tea - powodzenia Dziewczyny - trzymam mocno za Was kciuki [emoji110][emoji110][emoji8]

Madziazt - nooo, to się cieszę, że mężowego masz blisko [emoji3]. To dzialajcie teraz wyczynowo, co by jego pobyt uatrakcyjnić [emoji6].

Katarzyna.anastazja serdeczne gratulacje..duzo zdrowka dla was..A malutka slodka

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

przypomniałam sobie, że najwyższy czas złożyć i uruchomić laktator, bo jak go kupiłam z miesiąc temu tak leżał... no więc to laktatarowe ssanie nie jest zbyt przyjemne :D śmiem twierdzić, że moje sutki odpadną w końcu jak tak dziecko i laktator zaczną je ssać :D

Wczoraj czytałam druzgocący artykuł o tym jak potraktowano pewną kobietę przy porodzie na Karowej w Warszawie...rodzi czy rodziła któraś z Was tam?

Witajcie... już piateczek, nie wierzę.
Joanaa24 i
Katarzyna.anastazja gratulacje, słodkie bobasy.

Ja poproszę jakąś tabelkę bo się gubię.
3 mam kciuki za wszystkie z trwającą akcją porodowa :D

Ja dziś w trasie od 8.30, 2 razy w mieście, zdazylysmy wrocic przed ulewa a na 17 znów zawoze młodsza na urodzinki Ta pogoda jest nieokreslona. Rano pozaslanialam okna bo słońce razilo później chmurzasto teraz ulewa :/
Miałam przeczucie żeby nie nastawiac prania :D

Ika, myślę że chyba przepowiadające, bo poza nimi cisza i jakoś nie czuje, żebym miała dziś urodzić[emoji16][emoji16]

Ola, olej ta starą krowę, może Cię co najwyżej w d*** pocałować! Zdrowie Twoje i Maluszka najważniejsze, reszta się nie liczy!!!

Ola W a wczoraj miałaś jakieś rozwarcie? Bo ja się cieszyłam że mi tak wszystko ruszyło po tym masażu a tu lipa... od wczoraj mam najpierw różową, teraz brunatną wydzieline, myślałam że to szyjka się skraca, w nocy takie skurcze że spać nie mogłam, kręgosłup jakby mi pękał i rano byłam jak żywy trup. Mąż zawiózł mnie na IP i co? Na ktg pustynia, szyjka dalej 2cm twarcda a rozwarcie na opuszek! A ta wydzielina to podobno dalej czop. Tylko w takim razie ja go chyba miałam wielkości arbuza...

reklama
Mika z tego co pamiętam to Ola nic nie miała, ani skurczu wcześniej ani rozwarcia. Ale mogę się mylić.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry