reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Megan powodzenia! Ja bez skurczy ;) jak cos to rano beda wywoływać (rano-pojęcie względne)

Emol nie No moj chyba z 8 jednak ;D nie sadze, zeby dzis dobrowolnie wyszedł ;p

Katarzyna gratulacje! Przykro mi z powodu przebiegu porodu :( mam nadzieje, ze szybko wrócisz do siebie!

Nika ostatnio miałam na opuszek, a wczoraj lekarz na IP wpisał mi, ze wszystko zamknięte....
Dzis powiedział, ze 2-3cm i ze szyjka dosx mocno skrócona, ale nie ma skurczy.
A wczoraj tylko chwile poszalalam na piłce. I w nocy bol i to krwawienie. Teraz przy usg lekarz powiedział, ze zostawili mbie ze wzgledu na szyjkę i rozwarcie i ze po terminie, a nie na skrzep. Bo powiedIalX ze skrzep był wynikiem prawdopodobnie wlasnie tego skracania szyjki

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ola w, Megan, tea &&&&&&&- zaciśnięte
Katarzyna.anastazja gratulacje
Paninka ja też się już zgubiłam kto kiedy urodził. Może faktycznie pomyślmy o jakiejś tabelce rozpakowanych mam [emoji3]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Czyli jest jeszcze dla mnie nadzieja że może w weekend coś się rozkręci ;-) bo kurcze w tygodniu mąż w pracy, a ja mam do szpitala spory kawałek drogi... i tylko dodatkowy stres mi dojdzie od poniedziałku żebym nie trafiła do pobliskiego szpitala... ehh no nic w niedziele idę na ktg, może coś ruszy :-)

Kasia, ja będę tam rodzić. Ale szczerze mówiąc nie wiem czy chce poznać szczegóły...
Ola, to co? Sutki idą w ruch :D

Madziazt super że mąż już jest :-))
Teraz na pewno jesteś spokojniejsza :-)

Katarzyna Anastazja szczerze współczuję:-*

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Tea ,Ola W trzymam kciuki za Was :*

Megan powodzenia ! :*

Katarzyna.anastazja gratuluję pięknej córeczki :)

Ja po wizycie, mała ok. 3400 waży, szyjki praktycznie już nie ma, rozwarcie na palec, zrobił mi masaż no i trochę bolało, dostałam skierowanie do szpitala na środę jak do tego czasu nie urodze ;) teraz po wizycie bolą mnie plecy jak na okres i częściej mam skurcze ale nie bolą.

Katarzyna.anastazja gratuluje
Tea , Ola W, Megan powodzenia
ewella ładna waga i tez cos czuje ze bedziesz sie wczesniej w szpitalu meldowac

Ika absolutnie nie zamierzałam tego artykułu przytaczać:) Każdy ma swoją własną perspektywę i to co dla jednych jest ok dla innych ok nie jest:) Myślę, że z każdym szpitalem wiążą się pozytywne rzeczy jak i negatywne także czytając rózne takie opinie dzielę je na pół:)

Nika ja też do szpitala mam kawałek i nie ma szans, żeby się dostała tam sama:) na szczęście mój R ma wyrozumiałych szefów i jak tylko zadzwonię, żeby przyjechał to za 20 min będzie. Już mu jakiś czas temu powiedziałam, żeby nie dał się wysyłać w jakieś długie trasy hehe

reklama
Kurde głupio mi tak :D jestem z dziewczyna jedna na sali (ona z kolei zagrożenie przedwczesnym
Porodem) to tak przy niej? :D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry