Megan powodzenia! Ja bez skurczy jak cos to rano beda wywoływać (rano-pojęcie względne)
Emol nie No moj chyba z 8 jednak ;D nie sadze, zeby dzis dobrowolnie wyszedł ;p
Katarzyna gratulacje! Przykro mi z powodu przebiegu porodu mam nadzieje, ze szybko wrócisz do siebie!
Nika ostatnio miałam na opuszek, a wczoraj lekarz na IP wpisał mi, ze wszystko zamknięte....
Dzis powiedział, ze 2-3cm i ze szyjka dosx mocno skrócona, ale nie ma skurczy.
A wczoraj tylko chwile poszalalam na piłce. I w nocy bol i to krwawienie. Teraz przy usg lekarz powiedział, ze zostawili mbie ze wzgledu na szyjkę i rozwarcie i ze po terminie, a nie na skrzep. Bo powiedIalX ze skrzep był wynikiem prawdopodobnie wlasnie tego skracania szyjki
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Emol nie No moj chyba z 8 jednak ;D nie sadze, zeby dzis dobrowolnie wyszedł ;p
Katarzyna gratulacje! Przykro mi z powodu przebiegu porodu mam nadzieje, ze szybko wrócisz do siebie!
Nika ostatnio miałam na opuszek, a wczoraj lekarz na IP wpisał mi, ze wszystko zamknięte....
Dzis powiedział, ze 2-3cm i ze szyjka dosx mocno skrócona, ale nie ma skurczy.
A wczoraj tylko chwile poszalalam na piłce. I w nocy bol i to krwawienie. Teraz przy usg lekarz powiedział, ze zostawili mbie ze wzgledu na szyjkę i rozwarcie i ze po terminie, a nie na skrzep. Bo powiedIalX ze skrzep był wynikiem prawdopodobnie wlasnie tego skracania szyjki
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom