reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Dziewczyny poczułam właśnie, że mam mokro i faktycznie całe gatki mokre, to chyba wody się sączą?? Nie wygląda to jak śluz tylko przezroczysta mokra wydzielina jak woda :D mała wkładka nie dała im rady, ale chyba powinno ich być więcej?? nie wiem co robic? Czekać aż ich będzie więcej czy jechać na ip??
Lepiej pojechac i sprawdzic..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jedz i sprawdź!!!

Mam wenflon w tej żyle łokciowej.... nienawidze tego miejsca na wenflon. Jak mam zgięta albo wyprostowana to ok. Ale
Moment zmiany pozycji.... ehhhh

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pumelova to po 3 dniach sprzatania chyba blyszczalo [emoji12]

Emol to u nas naczynia moga stac brudne i ich moj ich nie ruszy ale cala reszte wysprzata. A ja nie moge miec nawet jednej stojacej brudnej szklanki bo mnie razi [emoji3]

Ola W.odwroc sie od niej i podraznij [emoji23][emoji23][emoji23]

Emol nie zwracaj na takich ludzi uwagi. Ona sie pewnie nudzi dlatego zawraca Ci glowe.

Emol niestety są tacy ludzie, ja na swojej drodze też takich spotkałam. Masakra
Tea takie czekanie i niepewność do poniedziałku. Wspolczuje

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Aha, na prawdę uważaj po cc, bo sobie problemów narobisz, rób tyle ile musisz, a z czasem wszystko będziesz mogła robić.

Emol, oj są tacy ludzie. Też myślę jak dziewczyny. Powinnaś ją ignorować. No kurde ma 2 dzieci i ma czas żeby Ci dupę truć. No i nie daj boże gdyby się o porodzie dowiedziała i z dziećmi do Ciebie przyszła. No masakra.

Ja właśnie dziś pogadałam z moim co i jak ma być zrobione gdy będę ze szpitala wracać i że kwiaty świeże by się przydały i jakiś prezent i niby przyjął, ciekawe:-p Po Kacprze kupił mi/nam misia i Metamorfozę Chodakowskiej:laugh2:

Robię sobie maseczkę na stopy i oglądamy Władcę Pierścienia, synuś śpi, ten w brzuchu chyba też. iRobot mi wysprzątał wszystko dziś więc jutro nie odkurzam:biggrin2: Męż będzie malował ostatni raz łóżeczko i wrzucał 3 metry drewna, chyba się posra w biegu heh:-p A no i jeszcze na moje życzenie ma zrobić curry na obiad :-D Ja to nie wiem, będę się obijać, może okna umyję.

Ostatnia edycja:
Emol no to fajnie że jesteście dogadani od początku co kto lubi robic;) mój lubi sprzątać więc mam z górki:D
Współczuję znajomej, znam ten typ :D

Ola W hehe to się schowaj w wc :D kciuki za jutrzejsze oxy!

Aha83 hardcore jesteś, ja to nawet wózka nie dźwigam bo się boję że mi się przejdzie NACIĘCIE a Ty się o rane po cc nie boisz :D

Marta jedź! Jak mi się zaczęły sączyc to miałam na getracg plamę wielkości dłoni najpierw

Misia dzielnie dajesz radę:-))

OLA w ja miałam wenflony wszędzie bo sobie w czasie porodu raz wyrwalam, potem poszłam ściągnąć a się okazało że mam antybiotyk, potem mi mala wyrwala i tak się buja m z siniakami:p

Eh.. cierpię okropnie przez te hemo. Nie umiem chodzić siedziec, nigdy mnie tak nie bolalo:( smaruje tym proctohemo ale nie wiem kiedy to zadziała:(((

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Marta 6 h Masz jeśli nie śmierdzą, ani nie są czerwone czy zielone. Weź prysznic, sprawdź czy wszystko Masz. Zobacz czy masz skurcze. Bo często jadą na ip a potem czekają Abu akcja się rozkrecila. Ja na twoim miejscu bym z godzinę w domu poczekala

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova Ty jestes moim mistrzem [emoji23]
Wyrwać sobie wenflon.... [emoji23][emoji23][emoji23]

Jezu dziewczyny jak ja sie boje... schizuje normalnie. Jeszcze brak tej lewatywy i to upokorzenie z tym związane! [emoji33]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry