reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Pumelova ogromne gratulacje:* Kobiety są jednak niesamowite.Bardzo wiele potrafimy znieść aby wydać nasz mały cud na świat...Mam nadzieję,że nie będziesz długo cierpiała:* Czekamy na fotkę:) Dochodź do siebie:) Pozdrawiam

@pumelova gratulacje! !!!

Wracając do tematu ćwiczeń i diety. Nie mówię że trzeba się Katowac. Ja dwa lata temu zaczęłam treningi z moim trenerem który nie pozwalał się poddawać. Przez pierwsze tygodnie przeszłam katorge bo byłam nie dość że otyła to jeszcze w trakcie rzucania Palenia. ... trener nie pozwolił mi zrezygnować, pracy miałam bardzo dużo wsparcia . Zacznijmy od tego że ważyłam 96kg. .. trzeba było coś ze sobą zrobić. A początki są zawsze najgorsze. Miałam swoją specjalna dietę i 3 razy w tygodniu siłownia. W ciągu roku zrzuciłam 22kg. Dzięki wsparciu i motywacji [emoji5] później zaszłam w ciąże i przytyłam, muszę przyznać że nie dużo, coś koło 15kg . jak na ciążę bliźniaczą całkiem nieźle, bo myślałam że będzie jakieś 25+ [emoji16] początek jest zawsze trudny, i jest to katorga dla ciala i umyslu bo myslisz ze nie jestes w stanie zrobic 20 przysiadow i sie poddajesz. Dopiero po kilku tygodniach jak swobodnie robisz swój program do końca, czerpiesz przyjemność. Wiem coś o tym bo sama się z tym zmagalam.

Sent from my SM-J320FN using Forum BabyBoom mobile app

Pumelova jejciu gratulacje, jak już zazdroszczę ze już Tuliszków malutka :)

Liluli Kasia w to też nie wątpię. Ale w tym przypadku również wole moją mamę. U nas wszyscy zawsze zdrowi, bez nadwagi, mama roznorodnie gotowała. Za to teściowa tlusto, mięso codziennie, mój Kuba już od małego (zdjecia) widać że był "dobrze " karmiony" bo grubiutkie dziecko to zdrowe dziecko. Albo widzę jak ona teraz je, niby warzywa ale oczywiście z smażone, i do tego takie wielkie porcje, a potem słyszę ze schudnąć nie może bo już metabolizm nie ten...
Teraz ja gotuję, nie zawsze jest mięso, do tego tym bardziej nie jest smażone. Kuba zrobił się bardziej zbity, i często robię kremy, zupy, jakieś zapiekanki warzywne, mięsne. Roznorodnie.

A tu moją mamą z 14 letnią siostrą
1498572754-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Pumelova GratulCje! :)
Nie miałaś zzo?
Do nacięcia tez nawet miejscowo?
Ważne, ze masz juz za soba! Wracaj do siebie szybko! ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Pumelova serdecznie gratuluję!! Jeju jeszcze wczoraj nie pomyślałaś nawet ,że dziś będziesz tuliła swoje szczęście! <3 Szybko poszło, super! Zdrówka dla Was dziewczyny!
Czekamy na foto.

Do góry