reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

I takie osoby też trzeba szanować ;) to że ktoś wybrał dla siebie taką drogę, inną niż my, nie znaczy, że jest gorszy czy głupszy ;) jeżeli czują się w swoim życiu spełnione szczęśliwe i czują że się realizują-no to super :) nie każdy musi chcieć dzieci i marzyć o macierzyństwie. Można być też szczęśliwym w życiu bez tego ;)

reklama
Dla mnie też dziecko nie było nigdy jedynym celem w życiu - chyba dlatego też zawsze miałam pozytywny stosunek do życia i nie załamywałam się podczas 8 letnich `starań` z moim ex mężem - podchodziłam do tego w ten sposób : będzie to cudownie, nie będzie to trudno - potrafiłam zawsze jakoś o siebie tak zadbać, że nie potrzebowałam `wypełnienia` w postaci dzidziusia:) A w koncu nadszedł taki czas, że bardzo zapragnęłam dziecka, lecz w dalszym ciagu nie była to obsesja:) Po prostu...;)

Zyje!

Tak jak Wam pisałam o 6 rano szyjka była cała skrócona. O 8 poszlismy na porodowke. Do 12 były skurcze rozwierajace - MASAKRA. Od 12:10 skurcze parte, 12:35 przyszła na świat [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] nacieli mnie, bolało jak diabli. Potem lezala chwilę na mnie, rodzilam lozysko. Nastepnie miałam lyzeczkowanie bo coś tam zostalo i byłam szyta. W tym czasie mąż kangurowal. Jak się obudziłam to przyszli do mnie i przystawilam do cycka, pięknie ssala [emoji173] od 5cm dostałam gaz i tens ale i tak było ciężko, mam nadzieję że szybko zapomne. Fote wrzucę jak mi ja przywioza i zrobię. Jest cudowna[emoji173][emoji173]

3280g 54cm 10/10

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Emol zgadzam sie z Kasia_831 to zalezy od charakteru czlowieka. Moj "tesc" tez jest takim glosnym czlowiekiem a jak mu ktos zwroci uwage to udaje ze czegos nie widzial/wiedzial. Z kolei moja "tesciowa" tez swoim wnukom wciska jedzenie na sile bo ciagle uwaza ze sa za chude i nic nie jedza.

Pumelova gratulacje! :D

bfarxzdv0adq6khn.png

0d1yskjonm4opwwc.png

Zyje!

Tak jak Wam pisałam o 6 rano szyjka była cała skrócona. O 8 poszlismy na porodowke. Do 12 były skurcze rozwierajace - MASAKRA. Od 12:10 skurcze parte, 12:35 przyszła na świat [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] nacieli mnie, bolało jak diabli. Potem lezala chwilę na mnie, rodzilam lozysko. Nastepnie miałam lyzeczkowanie bo coś tam zostalo i byłam szyta. W tym czasie mąż kangurowal. Jak się obudziłam to przyszli do mnie i przystawilam do cycka, pięknie ssala [emoji173] od 5cm dostałam gaz i tens ale i tak było ciężko, mam nadzieję że szybko zapomne. Fote wrzucę jak mi ja przywioza i zrobię. Jest cudowna[emoji173][emoji173]

3280g 54cm 10/10

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Pumelova to cudownie!:) gratulacje, duzo zdrowia dla Was!:* czekamy na foteczki:)

reklama
Pumelova - jeeeeej gratulacje !!!! :* wiedzialam ze juz bedzie po wszystkim :* czekamy w takim razie na zdjecia tej pieknosci:*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry