Ola, aim ma rację Każda z nas chce wrócić po porodzie do dawnej figury a może i lepszej Pewnie, że to wymaga wysiłku bo czasem nie problem jest schudnąć ale żeby to ciało jeszcze jędrne było, naprawdę da się to zrobić. Z doświadczenia wiem, że nawet 20min ćwiczeń dziennie codziennie wystarczy. Powiem Wam, że moja przyjaciółka po roku od urodzenia 2 dziecka zabrała się za siebie bo zawsze pulchna była i dużo jej po dzieciach zostało. Zaczęła pić wodę z octem jabłkowym 3 razy dziennie i od września zeszłego roku schudła jakieś 28kg - czyli łatwo jej poszło. Ale nie jest zbytnio uszczęśliwiona bo jej ciało teraz to sama skóra, nawet jak jest upał to wstydzi się założyć krótkie spodenki Było jej więcej ale ciało było jędrne a teraz jest załamana. Także ćwiczenia w tym wszystkim najważniejsze. Mój R też poszedł za jej śladem i też od połowy maja pije tą wodę z octem ( czytałam o tym, ma bardzo dobre właściwości odchudzające i oczyszczające) i też widzę po nim spadek wagi ale cóż jak nie ćwiczy i na nogach galareta...
aim jak najbardziej masz rację - bardziej mi chodziło nie o to, że macie za dużo badań tylko o przekaz ze strony lekarzy no a kwestia charakteru to też ma znaczenie Są osoby, które martwią się nawet gdy wszystko jest dobrze Ostatnio gdzieś wyczytałam znaczenie słowa `martwić się` - martwić pochodzi od martwy czyli naszym martwieniem się sprawiamy że dana sytuacja czy dany człowiek, o któregoi się martwimy będzie martwy, bez energi, to znaczy wtedy, że nie ufamy tzw sile wyższej i wszystko wokół nas `umartwiamy` DO mnie to bardzo przemawia
aim jak najbardziej masz rację - bardziej mi chodziło nie o to, że macie za dużo badań tylko o przekaz ze strony lekarzy no a kwestia charakteru to też ma znaczenie Są osoby, które martwią się nawet gdy wszystko jest dobrze Ostatnio gdzieś wyczytałam znaczenie słowa `martwić się` - martwić pochodzi od martwy czyli naszym martwieniem się sprawiamy że dana sytuacja czy dany człowiek, o któregoi się martwimy będzie martwy, bez energi, to znaczy wtedy, że nie ufamy tzw sile wyższej i wszystko wokół nas `umartwiamy` DO mnie to bardzo przemawia
Ostatnia edycja: