reklama
Mumusia_Muminka
Fanka BB :)
Paninka87 – Dwa najważniejsze pomieszczenia to zaadoptowany strych gdzie będzie garderoba i takie pomieszczenie gospodarcze i je a drugie pomieszczenie wykorzystujemy na kuchnie z jadalnią. W reszcie pomieszczeń trzeba po prostu odświeżyć ściany, poprawić pęknięcia a w jednym niestety będzie więcej roboty bo pojawił się grzyb W przyszłym tygodniu będzie wylewany strop oddzielający całkowicie górę od dołu i będziemy rozdzieleni od rodziców z oddzielnymi wejściami
Emol – to może jeszcze dorzucić jakieś ćwiczenia na piłce ?? i piłaś te liście z malin ?
Aniek42 – co się dzieje, że o takiej godzinie jedziesz na konsultacje ??
Maziajka i Aha – serce mi szybciej bije jak o Was pomyślę ! Solidaryzuję się z Wami i trzymam kciuki !!
Lilith – daj znać od razu co u Ciebie !
Aga_k_m – również witam w czwartkowy dzionek ! Co by tu dzisiaj porobić ?
Patuszka89 – Ci pracodawcy zawsze nam zmieniają plany L Szkoda, że tak wyszło.. może jednak uda się załatwić, aby P był jednak też po porodzie??
Kasia_831 – ja również doceniam bardzo ten spadek temperatury, od razu inaczej się oddycha
Mam pytanie do Was, które korzystają z tych papierków lakmusowych. Wczoraj je zamówiłam, mogą nie zdążyć przyjść, ale jakby przyszły to bardziej polecacie mierzyć przykładając do wydzieliny na podkładce czy bezpośrednio w okolice pochwy ?? czy wsadzać jeszcze głębiej ?? znowu pytanie takie, że się płakać chce, ale proszę o wyrozumiałość
I kolejne – może wiecie coś na temat szczepienia dziecka, gdzie u matki wyszedł dodatni GBS – czekają jakoś przed szczepieniem na wynik czy dziecko nie zostało zainfekowane ?? Mam wizytę dopiero w przyszłym tygodniu dopiero wtedy podpytam…
Odnośnie chrztu to z wybieraniem chrzestnych wraz z mężem czekamy do narodzin dziecka nigdy nie wiadomo co się jeszcze może wydarzyć także tak postanowiliśmy.
Emol – to może jeszcze dorzucić jakieś ćwiczenia na piłce ?? i piłaś te liście z malin ?
Aniek42 – co się dzieje, że o takiej godzinie jedziesz na konsultacje ??
Maziajka i Aha – serce mi szybciej bije jak o Was pomyślę ! Solidaryzuję się z Wami i trzymam kciuki !!
Lilith – daj znać od razu co u Ciebie !
Aga_k_m – również witam w czwartkowy dzionek ! Co by tu dzisiaj porobić ?
Patuszka89 – Ci pracodawcy zawsze nam zmieniają plany L Szkoda, że tak wyszło.. może jednak uda się załatwić, aby P był jednak też po porodzie??
Kasia_831 – ja również doceniam bardzo ten spadek temperatury, od razu inaczej się oddycha
Mam pytanie do Was, które korzystają z tych papierków lakmusowych. Wczoraj je zamówiłam, mogą nie zdążyć przyjść, ale jakby przyszły to bardziej polecacie mierzyć przykładając do wydzieliny na podkładce czy bezpośrednio w okolice pochwy ?? czy wsadzać jeszcze głębiej ?? znowu pytanie takie, że się płakać chce, ale proszę o wyrozumiałość
I kolejne – może wiecie coś na temat szczepienia dziecka, gdzie u matki wyszedł dodatni GBS – czekają jakoś przed szczepieniem na wynik czy dziecko nie zostało zainfekowane ?? Mam wizytę dopiero w przyszłym tygodniu dopiero wtedy podpytam…
Odnośnie chrztu to z wybieraniem chrzestnych wraz z mężem czekamy do narodzin dziecka nigdy nie wiadomo co się jeszcze może wydarzyć także tak postanowiliśmy.
Patuszka u mnie podobnie. Mimo że mąż ma wolne przez zabieg dziś jedzie do firmy i obawia się że od 30.06 do 12.07 wyślą go jednaj do Krakowa. No żeby ich kaczki podeptaly. Niby się może nie zgodzić ale to dla niego duża szansa się wykazać. Dlatego będę rodzić w czerwcu albo będę sama :/
Kylesa to czekam na wieści z usg. Liczę że będzie dobrze.
O jejku, jejku będą dwa dzieciole dzisiaj aha, maziajka mocno kciuki trzymam :*
Liluli czyli do domciu ?
Kasia fajnie że jesteś zadowolona z zajęć. Co do obecności faceta, to mój mąż już kiedyś pisałam ma urlop zaległy z kilku lat od 2014 do tego ponad 100 dni do odbioru i kilkaset nadgodzin. Teraz np. Nie poszedł na L4 tylko odbiera dni wolne. Ale co z tego jak nie może tego wykorzystać :/
Dziś mi się tak dobrze spało że nad ranem kichnelam to popuściłam ,bo całą noc nie wstawałam ,to od razu się zerwałam po papierki.
Mamusia_Muminka proponuje przyłożyć tam gdzie jest mokro
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Kylesa to czekam na wieści z usg. Liczę że będzie dobrze.
O jejku, jejku będą dwa dzieciole dzisiaj aha, maziajka mocno kciuki trzymam :*
Liluli czyli do domciu ?
Kasia fajnie że jesteś zadowolona z zajęć. Co do obecności faceta, to mój mąż już kiedyś pisałam ma urlop zaległy z kilku lat od 2014 do tego ponad 100 dni do odbioru i kilkaset nadgodzin. Teraz np. Nie poszedł na L4 tylko odbiera dni wolne. Ale co z tego jak nie może tego wykorzystać :/
Dziś mi się tak dobrze spało że nad ranem kichnelam to popuściłam ,bo całą noc nie wstawałam ,to od razu się zerwałam po papierki.
Mamusia_Muminka proponuje przyłożyć tam gdzie jest mokro
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Alex_87
Witajcie
U nas faktycznie coraz wiecej czerwcowek
Maziajka I Aha 3mam kciuki, powodzenia..Noo I mam nadzieje ze zobaczymy dzis wasze bobaski
Aha ty masz chlopca? Czyzby rodzil sie nam dzis pierwszy forumowy mezczyzna?
Lilith dokladnie czekamy na wiesci...
Emol spokojnie czasem akcja rozpoczyna sie z nienacka z dnia na dzien..Ja w pierwszej ciazy sadzilam ze sączą mi sie wody, wyslali mnie na badania do szpitala a tem stwierdzono ze jeszcze wszystko pozamykane I ze na pewno to nie bedzie jeszcze teraz..W nastepny dzien odeszly mi wody a po dwoch dniach maly byl juz z nami..
Kasia ja mam dwie opcje znieczulenie, moge wybrac zastrzyk w okolicach kregoslupa lub wlasnie byc podpieta do czegos I sobie sama dozowac..ale z tego co przeczytalam to jak sie juz zdecyduje to na ten zastrzyk..
Kyles daj koniecznie znac co lekarz powiedzial..Powodzenia..
Patuszka no niestety pracodawca patrzy swojego interesu..Dobrze ze rodzice sa w poblizu..
Mojemu przyslugują tylko 2dni wolnego na narodziny dziecka..
Ale mają rodzice przyjechac pomoc przy starszaku bo to akurat okres wakacji..
U nas dzis okropny skwar..34stopnie I zero wiatru..taka duchota ze juz mam dosc..Dzieci w szkole dzis tulko do 12 a nie jak zawsze do 14..przez to cieplo..
Milego dnia wszystkim zycze..
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
U nas faktycznie coraz wiecej czerwcowek
Maziajka I Aha 3mam kciuki, powodzenia..Noo I mam nadzieje ze zobaczymy dzis wasze bobaski
Aha ty masz chlopca? Czyzby rodzil sie nam dzis pierwszy forumowy mezczyzna?
Lilith dokladnie czekamy na wiesci...
Emol spokojnie czasem akcja rozpoczyna sie z nienacka z dnia na dzien..Ja w pierwszej ciazy sadzilam ze sączą mi sie wody, wyslali mnie na badania do szpitala a tem stwierdzono ze jeszcze wszystko pozamykane I ze na pewno to nie bedzie jeszcze teraz..W nastepny dzien odeszly mi wody a po dwoch dniach maly byl juz z nami..
Kasia ja mam dwie opcje znieczulenie, moge wybrac zastrzyk w okolicach kregoslupa lub wlasnie byc podpieta do czegos I sobie sama dozowac..ale z tego co przeczytalam to jak sie juz zdecyduje to na ten zastrzyk..
Kyles daj koniecznie znac co lekarz powiedzial..Powodzenia..
Patuszka no niestety pracodawca patrzy swojego interesu..Dobrze ze rodzice sa w poblizu..
Mojemu przyslugują tylko 2dni wolnego na narodziny dziecka..
Ale mają rodzice przyjechac pomoc przy starszaku bo to akurat okres wakacji..
U nas dzis okropny skwar..34stopnie I zero wiatru..taka duchota ze juz mam dosc..Dzieci w szkole dzis tulko do 12 a nie jak zawsze do 14..przez to cieplo..
Milego dnia wszystkim zycze..
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Emol
Mamusia muminka z chęcią, ale nie mam piłki, a po drugie mam tylko 40 m2 wiec nawet nie miałabym gdzie jej trzymać :/ nie piłam liści z malin i chyba dzisiaj je kupię
Mam nadzieję że szybko usunięcie się z remontem i ten grzyb aby się nie rozprzestrzenial.
Alex chciałabym, ale denerwuje mnie fakt że mam wrażenie że się oddałam od porodu. Bardzo dużo rzeczy zapomina lekarz i myślę że nie pamiętał ze mam skurcze. I raz mi mówi że raczej pani wcześniej urodzi, a wczoraj, że termin 13 i myślę że jakoś w tych okolicach, albo pani przenosi... I weź tu bądź mądry człowieku.
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieję że szybko usunięcie się z remontem i ten grzyb aby się nie rozprzestrzenial.
Alex chciałabym, ale denerwuje mnie fakt że mam wrażenie że się oddałam od porodu. Bardzo dużo rzeczy zapomina lekarz i myślę że nie pamiętał ze mam skurcze. I raz mi mówi że raczej pani wcześniej urodzi, a wczoraj, że termin 13 i myślę że jakoś w tych okolicach, albo pani przenosi... I weź tu bądź mądry człowieku.
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ewella, Misia jutro wychodze do domu,bo chca jeszcze poobserwowac dla pewnosci. No nic dla Szymonka wytrzymam jeszcze jeden dzien tutaj.
Misia tak to niestety jest. Niby urlop jest a jakby go nie bylo. Moze uda Ci sie jeszcze urodzic w czerwcu [emoji6]
Patuszka a nie moze sie maz dogadac z pracodawca zeby prrzyjechac tak jak Wam pasuje?
Misia tak to niestety jest. Niby urlop jest a jakby go nie bylo. Moze uda Ci sie jeszcze urodzic w czerwcu [emoji6]
Patuszka a nie moze sie maz dogadac z pracodawca zeby prrzyjechac tak jak Wam pasuje?