Paalinaa trudno żebyś nie miała ciśnienia jak Ci było gorąco i byłaś zdenerwowana.. cóż fajne podejście mogłyby ujednolicić:/ szkoda Twojego czasu! Współczuję.
Saba17 haha najgorzej Cię pogryzly - masz się gdzie drapac
jak u mnie przyszły ślimaki to po prostu dalam kwiatki wyżej na jakieś stojaki bo mi zezarly surfinie w zeszłym roku
Haha mój ostatnio mówi że musi czytać bo potem po porodzie nie będzie miał czasu- ja mówię że no dziecko najpierw będzie głównie spalo to co będziesz robił? A on 'będę się z nią bawil'
Linoone mój kurier był po 15
od razu pobiegłam po truskawki (6zl za kg!) I już całe zjedliśmy:-)
Kasia831 schylanie swoją drogą ale jak się nachylam do stołu to mnie tak kopie że się muszę odsunąć! I jak tu jeść!
Ślimaki? Fuuuuuj
Madziazt zlecilam wybór mężowi i wybrał microlife nc 150 - nawet potem szukałam u nas na zakupowym i dziewczyny też o nim pisały że kupuja:-) w gemini za 92zl a w aptekach stacjonarnych 120zl:/
Kiedy ty wracasz do Polski już na dluzej?
Chybra oj:/ dobrze że przeżyła! A kumpela Twoja w którym miesiacu?
Mumusia oj biedna a co musisz załatwiać? Nie przemeczaj się! Nie jestem dobra w motywowaniu za to polecam zjeść lody w nagrodę [emoji16]
Odliczamy do Twojego wolnego!
Tymuniek to w środę? Czyżbyś była pierwsza w czerwcu? Chyba że truskawka już cos..
Aniek oby tak było! Każda chyba sobie życzy lekkiego porodu:-) oj też mam figurę jablka, zawsze tyje tylko w brzuchu
nie umiem się zdyscyplinowac żeby nie żreć słodyczy, nie wiem jak po porodzie się będę odchudzać jak sobie takie bajlando zrobilam tyle miesięcy
Hahaha ojojoj ale narozrabialas! Ja wczoraj jechałam wieczorem do Katowic i sama siebie lapalam na tym że nie patrzę na droge..
Nie powiem Ci że nie powinnaś bo nie wyobrażam sobie żeby mi ktoś zabranial
Misia hahaha już widzę mojego jak pije herbatę z serwisu malej dobre
jestem ciekawa jak sobie poradzi z wyrażaniem uczuc wobec dziecka.. jest raczej wychowany tak powściągliwie - jak go poznałam to nigdy nie widziałam żeby się do mamy przytulil, dopiero od kilku lat ale to zawsze i tak wychodzi od mamy. Mam nadzieje ze potrafię nauczyć chopa okazywać uczucia
Inka mój też spi jak susel ale on nigdy nie ma problemów ze spaniem - pracuje codziennie, jeździ na rowerze - jakbym tyle robiła to też bym nie miała problemu
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom