reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Dziewczyny u Was tyle sie dzieje a ja nie mam czasu na pisanie ...chociaz z telefonu ogranim tzn czytam co u Was.
Ja własnie wypiłam koktaj z truskaewek i za chwile zbieram sie do łozka.
Mała miała z rana dziwna biegynke...wiec na wszelki wypadek wybrałam sie z na do przychodni...ale po poludniu juz wszytko ok.
ja jutro bedzie dobrze to popołudniu wybireamy sie na firmowy piknik dla dzieci z pracy mojego M.
i kojejny tydzien za nami...

lilith - a u Was przeprowadzka przed porodem ? Bo chyba cos ominełam .

spokojnej nocy zycze wszytkim...:)

reklama
Emil mój A ufa tylko sobie za kierownicą i jak to on mówi "ma lęki" jak ktoś prowadzi choć ma krócej prawko ode mnie. Oczywiście jest bardzo dobrym kierowcą ale mu nie powiem o tym bo już całkowicie w piórka obrośnie.
Tak jak kiedyś pisałam. Mój mąż jest instruktorem, sam sobie mnie wyuczyl abym jeździła. Więc nie może narzekać ;) Sam by sobie strzelił w kolano jakby powiedział coś nie tak o mojej jeździe, bo to byłoby plama na jego honorze.
Ale co jak co dobrze czuje się za kierownicą. Jeszcze po zdobyciu prawka przez rok słyszałam 'lepiej by było jakbyś..., może powinnaś pomyśleć o tym..., na twoim miejscu zrobił bym tak...' :)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane jutro Was poczytam, ale mam problem i chciałam zapytać czy któraś z Was coś takiego ma :/ zauważyłam na posladkach, w miejscach gdzie mam mam więcej tluszczyku czyli to na czym siedzę przede wszystkim, takie krwiaki pod skora.. wygląda jakby mnie ktoś pobił kablem:/ nigdy nie miałam czegoś takiego. Ktoś cos?:/ jak mam normalne figi to je widać i sa jak takie siniaki, krwiaczki, trudno powiedzieć..czerwono fioletowe plamki wielkości hmm moreli na jednym i na drugim pośladku:(

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Jenny nie, dom idziemy oglądać albo końcem miesiąca albo początkiem lipca. I od tego czasu przeprowadzka za jakiś miesiąc. CC najpóźniej mam 21.06. Jednak pakowania jest maaasaz rzeczy a jeszcze więcej syfu do wywalenia ze strychu etc.
Dziś byliśmy podgladnac i juz kładą asfalt i droga będzie dojazdowa :p

Tymuniek to ja jestem ogromnie niecierpliwa i juz mnie to drażni bo 2 raz mam termin cc zmieniany a strachu na końcówce jakoś więcej.. Tez kilka rzeczy musze dopakowac. U mhie zależy czy będzie SN czy cc bo trochę inaczej musze się spakować..

Madziazt może i ja mam szansę w takim razie :p bo u mnie marnie to odczuwalne a robie co mogę..

Pumelova ja mam na całych posladkach teraz rozstępy, wiec nawet nie widzę czy też mi się coś takiego robi :/ no ale nie za ciekawie z tymi krwawieniami podskornymi. Mi naczynka popekaly na twarzy, Ale nie wiem czy to to samo

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova mine sie wydaje ze ok prostu popękały do naczynka.Ha mam gdzie nie gdzie siniaki na łydkach i też nie wiem z czego, z ciąży chyba:)
A mój R sobie wymyślił że pasztet z wątróbki będziemy robić.Właśnie skończyliśmy.
Dobranoc

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Saba no ja z jazdy samochodem też nie mam zamiaru zrezygnować, trzeba tylko bardziej uważać, ale nie powiem, przestraszyłam się.
Zupy szczawiowej nigdy nie jadłam.

Kylesa to zależy od dziecka, moje chłopaki są spokojne i wrażliwe. I jeden i drugi przytulaśny.

Emol ja mam bóle, ale na razie nie miałam ktg.

Lilith ja przy pierwszym dziecku popękałam, miałam wiele szwów i wewnątrz i zewnątrz, przy drugim byłam nacięta i zdecydowanie lepiej i szybciej się goiłam. Tu podobno też nacinają w razie konieczności i uprzedzają, ale lepsze to niż pęknąć.
Trzymam kciuki żeby się udało sn, tak jak zaplanowałaś.

Jenny udanego pikniku.

Pumelova nie mam takich siniaków i nie mam pojęcia co to może być, a one są na tej samej wysokości, tak samo duże, proporcjonalne??

Kasia smacznego paszteciku.

Za chwilę wybieram się spać, oczy mi się zamykają, ale czekam aż mi galareka stwardnie. Zachciało mi się ciasta z galaretką, to mam za swoje.
Spokojnej nocy.

Do góry