Witajcie babolki
Ja is rana lece z praniem bo po kilku dniach deszczu dzis pogoda dopisuje..
Pozniej trzeba jakos milo spedzic czas bo moj luby ma dzis urodziny
Wczoraj wypralam sie do Ikei i powiem wam ze myslalam ze niedojde do kas..brzuch sie stawial..w drodze do auta podtrzymywalam go juz rekoma.. Jeszcze czekajac do kas samoobslugowych jak juz byla moja kolej, pan obslugujący to oznajmil mi ze tam do kasy max 15rzeczy (A ze brat sie przeprowadza) to w wozku troche tego bylo..Wyprosil mnie ten pan do zwyklej kasy gdzie musialam sie is mowa nastac w kolejce..Moglam poprostu te rzeczy do 15skasowac I od nowa ..ale pomyslalam o tym jak juz stalam drugiej kolejce..
Partner moj niebyl tam zemna ale byl oburzony..stwierdzil ze by im tam cyrk zrobil..Ja grzecznie odeszlam bo niemialam zamiaru sie wyklocac..
Misia tak mialam 11szwow..musieli podjac taka decyzje bo juz bylam wycieczona i przestawalam przec..
Aha dziekuje ze pytasz, wynikow z egzaminow jeszcze nie ma..Beda za 3/4tygodnie dopiero..
Zazdroszcze tych truskawek mmm
Inka zdrowka dla babci..
Ewella gratuluje kolejnej rocznicy I zycze wszystkiego dobrego na kolejne lata
Misia jak mąz po zabiegu na zylaki?
Moja mama miala wczoraj taki zabieg..Miala spore zylaki na nodze..Dwuch specjalistow sie nia zajmowalo bo te zylaki byly jakies nietypowe..Na szczescie wszystko ok I juz po, a mama czuje sie dobrze..
Paalinaa ja mam ten lezaczek..kupilam go z drugiej reki bo natrafila sie okazja..Zobaczymy jak sie sprawdzi..
Zdjecie maluszka super..
Emol nareszczie wasza woda przypomina wode..pewnie poczulas ulge..
Tymuniek to juz niedlugo..powodzenia
Dziewczyny moja kuzynka urodzila wczoraj synka..tydzien po terminie..Bobas o wadze 4200 a kuzynka niebyla nawet nacinana..lekko pekla, miala 1szewek..
Aniek42 lacze sie w bòlu z tym twardniejacym i spinajacym sie brzuchem..W ciągu dnia sie to czesto zdaza ale wieczory to juz na maxa..
W poniedzialek mam wizyte i usg podpytam co o tym sadzi polozna..
Zycze wszystkim milego dnia..
Zmykam wieszac pranie..
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom