reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Bab śliczne foty! [emoji7] trzymam kciuki żeby cały czas równomiernie rosła [emoji4]

Tea, ciesz się wolną chatą [emoji3]
A właśnie a propos skurczy - te przepowiadajace sa faktycznie takie bolesne i tym nie ma się co martwić? Bo kuzynka też ma. A że ja nie zdazylam ich doświadczyc, wiec jestem zielona kompletnie. ..

A propos okien i sprzątania - ja jakoś ostatnio szybko łapie zadyszke wiec się oszczędzam, zwłaszcza ze moj Krzysiek ze mną w domu siedzi nin stop. Więc to on biega z odkurzaczem. Okien nawet nie dotykam, on jest fachowcem w tym zakresie i nie zamierzam mu tego przekonania zabierać [emoji16]
A bardzo mi puchna kostki u nóg. Masakra, jeszcze niby tyle czasu przed nami, nie wyobrażam sobie lipca....

Dziewczyny które mają mieć przedwczesne ukończenie ciąży - faktycznie od razu lepiej szukac szpitala specjalizujacego się we wczesniakach. Moje własne doświadczenia sa dobrym przykladem. Tak ze najlepiej poszukać takiego i pilnować zeby przyjeli.

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie nadrobię, nie ma szans :-/
Ostatnio mnie mało bo strasznie dużo załatwień i padam jak tylko przysiądę na chwilę. Do tego wiele stresów jakby niektórzy niezauważali, że burza hormonalna mi w zupełności wystarczy.
Ja też dołączam do tych na ostatniej prostej wstępny termin cc 23 czerwca więc równo 3 tygodnie :-O Skurcze znowu wróciły, ciekawe czy na najbliższym ktg się zapiszą.
Narobiłyście smaka na truskawki i też musiałam kupić, za to arbuz to kompletnie nie moja bajka.

Aim Ujastek przed terminem to dobry wybór, a najlepiej leżakuj grzecznie.
Truskawka jak tam u ciebie?

Twin Peaks mnie mąż zaraził 5 lat temu i wtedy mnie mega wciągnął i dwa razy obejrzeliśmy całą serię :-p Teraz po 25 latach Linch zrobił kontynuację i jak narazie 4 odcinki były, na razie mnie wnerwiają, mam nadzieję, że się coś rozkręci:-p

Ja od początku ciąży noszę sportowe staniki i teraz gdy się cieplo zrobiło też od stroju kąpielowego :-) :) Mega wygoda.

Truskaweczki moi rodzice kupują, dziś znaleźli po 9 zł to w sumie nie tak dużo, a jakie pyszne ymmmm :blink:

Znowu się nałaziłam, rano spacer z synem, ok 13 zostawiłam go u dziadków i pojechałam do fryzjerki, do porodu mam spokój:biggrin2: Po tym męża zabrałam i połaziliśmy po Abrze i Auchanie, aaaa i synusiowi na reszcie sandałki kupiłam, a nam komodę dla Leona. Zjedliśmy obiad u rodziców na i później w domu gofry , dawno nie jadłam, pychota :tak: Jutro nigdzie się nie wybieramy, no chyba że na spacery, na obiad Męż robi hamburgery i fryty domowe, a ja pewnie posprzątam. No, będzie git:biggrin2:

Misia przepraszam źle przeczytałam

Karuzela to już nie długo :) a ty który szpital wybrałaś> bo z tywgo co pamiętam to ty też Kraków

Chybra ty to sie nachodzisz :) ale to dobrze :)

Ewella to wbijam na Tychy o 6:D gratuluje kupna sukienki:D ja kupuje perfumy na iperfumy.pl i jestem bardzo zadowolona :)

Misia to mój kumpel ma 6 czerwca to ci dam znać jak tam!

Maziajka my jak zobaczyliśmy kolejki to pojechaliśmy na mcdrive ale pomieszali zamówienia i spędziliśmy tam chyba z pół godziny. Ale hambek był zacny[emoji16]
Dzięki za rozpiske!

Kasiulka to nie pocieszylas mnie :D czemu nie szło gola piersią?

Bab gratuluje wizyty:))

Ika dzięki! Muszę poczytać o tym chustowaniu

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Wracam właśnie ze swojej wizyty i moja Mała jest większa o 3 tyg niż wynika z terminu om i waży już 3 kg [emoji44] jak będzie tak dalej rosła to za chiny jej nie urodzę sama [emoji53]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Bab śliczne zdjęcia :)

Monti teraz już się na termin nie patrzy a waga cuudna! Może błąd tez być sporszy, w każdym razie gratuluję.

Tea ciesz się cisza i domkiem, to ostatnie takie chwile :)

Karuzela gratki terminu, zleci ekspresowo.
Misia to Ty pewnie też niedługo.

reklama
Lilith też liczę na błąd, ale co wizytę słyszę to samo, że jest długa przez co zawsze ważyła raczej w górnych granicach normy. Ale jak dziś te 3 kg usłyszałam to lekki strach mnie obleciał ile ten klocuszek jeszcze urośnie do terminu ....

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry