reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Bab gratuluję :) śliczne zdjęcia :)

No zakupy w pepco się udały kupiłam okulary przeciwsłoneczne, sukienkę (w dziale dziecięcym 164cm :D ) i spodnie długie takie przewiewne :)

Ja mam inne pytanie, zamawiala może któraś z Was jakieś perfumy w internetowej perfumeri i może polecić ją?

reklama
ewella jest taka perfumeria paatal , w mojej miejscowości facet ma tą perfumerię i sam sprowadza perfumy z USA i nie tylko perfumy. Kiedyś miał naprawdę dobre ceny, nie wiem jak teraz ale zerknij sobie.

Ewella ja zamawiałam na iperfumy. I byłam zadowolona. Utrzymywały sie tyle co z normalnej perfumerii.

Kupiłam jeden stanikC ale w fashion house w nike. Za 80zl.
W Decathlonie byłam rozcArowana.... był jeden fajny ale rozmiarówka albo 75c albo 75d. Idealny byłby 70d, ale takiego nie robia... a tak mi sie podobał :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pumelova zgadza się między nogami :) już zaczynam się stresować. 8 czerwca ma się stawić w szpitalu.
Kasiulka ponoć na Starynkiewicza też mają dużo więcej porodow. W statystyce ponoć 70% więcej niż przed rokiem. Dlatego liczę na termin ustalony z góry.
Dziś sobie przez wasze pisanie zamówiłam kilo truskawek :)
Emol koleżanka moja dwójkę rodziła na Bursztynowej i była zadowolona.
Bab piękne fotki masz, ja w to szacowanie z usg dokładnie nie wierzę, ważne że rośnie.
Dzień jakoś minął bo pokazałam do znajomej i płynęły 3 godzinki. Na obiadek była kukurydza na parze i kurczak. Teraz trochę polezakuje, a potem zabiorę się za porządki żeby jutro mieć mniej i zrobić sobie spa.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale smaka narobilyscie z tymi truskawkami,u nas jednak narazie cena jest zaporowa,myślę że w przyszłym tygodniu już spadnie to muszę kupić,narazie codziennie wcinam z kg szparagów póki się nie skończą.
Coś jest na rzeczy z większą ilością porodów,gdzie się nie obejrzę,wśród znajomych pełno zaciazonych kobiet[emoji6]
Na polnej też mają zatrzęsienie,już się tego boję.
Skurcze nie dają mi spokoju,wczoraj wieczorem dostałam tak silny i bolesny ze myślałam że tynk będę skrobac z ściany
U mnie w domu jakoś smutno,męża nie będzie jeszcze przez 2 tygodnie,córka wyjechała na wakacje z dziadkami,i tak siedzimy z synkiem sami,nawet za bardzo już spacerować z nim nie mogę.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

misia12 misia to już tuz tuż :) a to już na wywołanie idziesz?

Tea taką pustkę to od razu się da zauważyć ;) ale z drugiej strony możesz więcej odpocząc :)

Abed mój mąż idzie 8 czerwca :) ja liczę na wywoływanie ze względu na cukrzycę :) 26 dopiero będzie decyzja, także ja jeszcze , jeszcze.... choć już mam wrażenie że zaraz pęknę.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam (może głupie) pytanie - chciałabym karmić piersią ale nasłuchałam się od koleżanek przeróżnych cudów co to dzieją się w szpitalach i tak np. Jedna miała problem, żeby jej dziecko chwyciło cyca (później okazał się problem z wędzidełkiem) ale położne niewzruszone osądziły, że kp nie będzie i jadą z butlą. Dały jakąś beznadziejną szpitalną butlę z mega przepływem, że później młoda nie chciała cyca widzieć w ogóle ( całe szczęście doradca laktacyjny wkroczył i się udało). Tak sobie myślę, że jakby mi się coś takiego przytrafiło to wolałabym na wszelki wypadek mieć swoją porządną anatomiczną butle - i w końcu pytanie - jak ją zabrać do szpitala? Wysterylizować i zostawić w worku od sterylizacji? Ona mogłaby sobie tak leżeć w torbie czy to na bieżąco ktoś musiałby mi taką butlę wysterylizowaną przywieźć do szpitala, zabrać i przywieźć na kolejne karmienie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie w szpitalu (Gdańsk kliniczna) można było spokojnie umyc i wygotować butelki i laktator. Bylo specjalnie wydzielone miejsce z czajnikiem, mikrofalówka tak ze bez problemu. Sądzę że takie stanowisko jest w każdym szpitalu.
Jeśli jestes na facebooku moze poczytaj sobie co pisze Matka Prezesa na temat poczatkowych problemów z karmieniem i o tym jak się nie dała namowic na sztuczne. [emoji4][emoji4]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry