reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Bab gratuluję :) śliczne zdjęcia :)

No zakupy w pepco się udały kupiłam okulary przeciwsłoneczne, sukienkę (w dziale dziecięcym 164cm :D ) i spodnie długie takie przewiewne :)

Ja mam inne pytanie, zamawiala może któraś z Was jakieś perfumy w internetowej perfumeri i może polecić ją?

reklama
ewella jest taka perfumeria paatal , w mojej miejscowości facet ma tą perfumerię i sam sprowadza perfumy z USA i nie tylko perfumy. Kiedyś miał naprawdę dobre ceny, nie wiem jak teraz ale zerknij sobie.

Ewella ja zamawiałam na iperfumy. I byłam zadowolona. Utrzymywały sie tyle co z normalnej perfumerii.

Kupiłam jeden stanikC ale w fashion house w nike. Za 80zl.
W Decathlonie byłam rozcArowana.... był jeden fajny ale rozmiarówka albo 75c albo 75d. Idealny byłby 70d, ale takiego nie robia... a tak mi sie podobał :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pumelova zgadza się między nogami :) już zaczynam się stresować. 8 czerwca ma się stawić w szpitalu.
Kasiulka ponoć na Starynkiewicza też mają dużo więcej porodow. W statystyce ponoć 70% więcej niż przed rokiem. Dlatego liczę na termin ustalony z góry.
Dziś sobie przez wasze pisanie zamówiłam kilo truskawek :)
Emol koleżanka moja dwójkę rodziła na Bursztynowej i była zadowolona.
Bab piękne fotki masz, ja w to szacowanie z usg dokładnie nie wierzę, ważne że rośnie.
Dzień jakoś minął bo pokazałam do znajomej i płynęły 3 godzinki. Na obiadek była kukurydza na parze i kurczak. Teraz trochę polezakuje, a potem zabiorę się za porządki żeby jutro mieć mniej i zrobić sobie spa.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale smaka narobilyscie z tymi truskawkami,u nas jednak narazie cena jest zaporowa,myślę że w przyszłym tygodniu już spadnie to muszę kupić,narazie codziennie wcinam z kg szparagów póki się nie skończą.
Coś jest na rzeczy z większą ilością porodów,gdzie się nie obejrzę,wśród znajomych pełno zaciazonych kobiet[emoji6]
Na polnej też mają zatrzęsienie,już się tego boję.
Skurcze nie dają mi spokoju,wczoraj wieczorem dostałam tak silny i bolesny ze myślałam że tynk będę skrobac z ściany
U mnie w domu jakoś smutno,męża nie będzie jeszcze przez 2 tygodnie,córka wyjechała na wakacje z dziadkami,i tak siedzimy z synkiem sami,nawet za bardzo już spacerować z nim nie mogę.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

misia12 misia to już tuz tuż :) a to już na wywołanie idziesz?

Tea taką pustkę to od razu się da zauważyć ;) ale z drugiej strony możesz więcej odpocząc :)

Abed mój mąż idzie 8 czerwca :) ja liczę na wywoływanie ze względu na cukrzycę :) 26 dopiero będzie decyzja, także ja jeszcze , jeszcze.... choć już mam wrażenie że zaraz pęknę.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam (może głupie) pytanie - chciałabym karmić piersią ale nasłuchałam się od koleżanek przeróżnych cudów co to dzieją się w szpitalach i tak np. Jedna miała problem, żeby jej dziecko chwyciło cyca (później okazał się problem z wędzidełkiem) ale położne niewzruszone osądziły, że kp nie będzie i jadą z butlą. Dały jakąś beznadziejną szpitalną butlę z mega przepływem, że później młoda nie chciała cyca widzieć w ogóle ( całe szczęście doradca laktacyjny wkroczył i się udało). Tak sobie myślę, że jakby mi się coś takiego przytrafiło to wolałabym na wszelki wypadek mieć swoją porządną anatomiczną butle - i w końcu pytanie - jak ją zabrać do szpitala? Wysterylizować i zostawić w worku od sterylizacji? Ona mogłaby sobie tak leżeć w torbie czy to na bieżąco ktoś musiałby mi taką butlę wysterylizowaną przywieźć do szpitala, zabrać i przywieźć na kolejne karmienie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie w szpitalu (Gdańsk kliniczna) można było spokojnie umyc i wygotować butelki i laktator. Bylo specjalnie wydzielone miejsce z czajnikiem, mikrofalówka tak ze bez problemu. Sądzę że takie stanowisko jest w każdym szpitalu.
Jeśli jestes na facebooku moze poczytaj sobie co pisze Matka Prezesa na temat poczatkowych problemów z karmieniem i o tym jak się nie dała namowic na sztuczne. [emoji4][emoji4]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry