reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Hej dziewczyny. ...współczuję z jednej strony remontów ale z drugiej strony wiem jak to cieszy jak jest ślicznie posprzątać i pachnie nowością.
Ja lubię jak w domu jest czysto i porządek.

Lilith zdrówka dla Ciebie.

U mnie dziś piekan pogoda...wlasnie opoczywam na tarasie po obiedzie...a później chyba trzeba będzie jakiś spacer zaliczyć i może lody

Miłego popołudnia dziewczyny

reklama
Witam :D
Cioteczki kochane, witają Was na świecie moje księżniczki!!!
Dostałam najpiękniejszy prezent na Dzień Matki!!!
O 10:45 urodziła się Klara 1570g :) a o 10:46 Roma 1950g :).
Klarcia oddycha samodzielnie natomiast Romcia jest podłączona do tlenu, ma problemy z ciśnieniem krwi i oddychaniem. Obie stabilne :D

Śliczne i calkiem duże dziewczynki!!! Ogromne gratulacje i wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Mamy! [emoji7] trzymam kciuki za szybki wypis!

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia nie ropa ale jakiś płyn mi się wydziela z oka. Zaropiale oko miałam tylko po przebudzeniu.
Cieszę się że przepisami mi coś co dziala i usmierza ból. Ale na razie siedzę w domu, boję się wychodzić na słońce aby oka nie wysilać
Misia to ja już wiem kogo pytać o radę. Też mi się zdarza nosić soczewki. Kiedyś przez rok to dzień w dzień nosiłam. I to co mam teraz to trochę inny ból, czułam jakbym miała drzazge w oku. I przy ruchu lub mruganiu okiem niemiłosiernie bolało.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Na reszcie usiadłam , wczoraj z synusiem rano pospacerowaliśmy i zebraliśmy piękny bukiet polnych kwiatów na Dzień Mamy :-p Byłam też u rodziców, na ostatniej Szkole Rodzenia, a wieczorem była mega ulewa, nażarłam się m&m'sów i szarlotki na noc więc miałam szaleństwo w brzuchu:-p Dziś byliśmy na zakupach, w labo, poodkurzałam, zjedliśmy obiad i loda , synuś śpi, a ja zaraz się biorę za prasowanie firany, mąż jakieś listwy ma do przykręcenia i ok 17 na grila jedziemy do rodziców, brat z dziełchą przyjechali :blink:

Katja i Pumelova no to i jaa ;)

1495897018-aaaaaa.jpeg

Maziajka fajny pomysł z tym zamkniętym wątkiem jestem za..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Oo dziękuję. Nawet cytacik z dziewczynkami byl :)
Wiec i ja gratuluję!

Można zrobić listę urodzonych dzieci z data, waga etc.
Nie jestem pewna, czy wątek zamkniętego tematu można tu stworzyć, jak Maziajka pisała, pomyślimy.

Te pl kalendarze to nie liczą na skończone i chyba trochę do przodu pokazują?
Ostatnio tak rozmyslalam, że już tyle nam zlecialo i ile się przeszło przez ten czas.. Hormony :)

Ta aplikacja pokazuje rozpoczęte tygodnie. U mnie nie pokazuje wagi niestety tak jak jest rzeczywista.

reklama
U mnie zostało tyle, wiec juz nawet nic takiego nie zakładam. Dziwnie trochę :p

Te apki prawie nigdy nie pokazują prawidłowej wagi, zresztą każdy maluszek inny.
Za to jakby moja miało pokazywać to byłaby tragedia :p

W dniach brzmi lepiej, bo 16.. Chyba, że masaż szyjki podziała :)

Do góry