reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Maziajka, też jestem za nowym wątkiem. Aczkolwiek uważam że fajniej by było, jakby był zamknięty. Bo nie bardzo będę chciała wrzucać fotki na publiczny.. nie wiadomo kto patrzy ;)

Linoone dzięki Ci kobieto dobra za przypomnienie o poczcie. Zapomniałam L4 wysłać od poniedziałku.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajko jestem na tak :) coprawda ja zdjec dzieci w siec raczej nie wrzucam ale info to co kiedy urodzil bedzie super :)

Ja dzisiaj pospalam. Obudzilam sie o 4 jak moj sie zbieral do pracy ale zasnelam i wstalam o 8 [emoji4]

Emol ja bym uciekala z tego mieszkania jak najszybciej bo widac wynajmujacy niczym sie nie przejmuje.
Dobrze ze z okiem juz troszke lepiej.

Maziajka tez jestem za watkiem. I rzeczywiscie najlepiej zamkniety.

IMG_7148.PNG

Załączniki

• IMG_7148.PNG
    IMG_7148.PNG
    216,8 KB · Wyświetleń: 591
Misia udanego sprzątania dziś :D

Lilith życzę Ci zdrówka na tej ostatniej prostej;*

Linoone brawo za spacer :) wczoraj zrobiłam koło 5, dziś może wieczorem bo idę na urodziny do knajpy.

Maziajka jestem za :)

Katja ah[emoji173] nad polskim morzem byłam 2 razy w zyciu, w tym raz w tym Twoim Kołobrzegu sto lat temu:D
Haha patrz u mnie
1495886752-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry