reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Bulkasia śliczne dziewczynki. Dużo sił i zdrówka dla Was!
Byłam wczoraj w aptece i dostałam luteine podjezykowa zamiast domacicznej. Czy ma to znaczenie??? Zobaczyłam dopiero w domu a do miasta już się nie wybieralam :/

reklama
Bulkasia śliczne dziewczynki. Dużo sił i zdrówka dla Was!
Byłam wczoraj w aptece i dostałam luteine podjezykowa zamiast domacicznej. Czy ma to znaczenie??? Zobaczyłam dopiero w domu a do miasta już się nie wybieralam :/
Cześć ginekologów mówi że lepsza ta dopochwowa, ale w poprzedniej ciąży jak wyladowałam na patologii ciąży to dostawałam pod język a gdy zwróciłam na to uwagę to powiedzieli mi że jest to bez znaczenia. No i w tej ciąży chodzę do innego gin i ten też kazał mi wybrać jak mi wygodniej zażywać.

Paninka ja brałam podjezykowa bo miałam krwotoki i trudno mi tam było coś zaaplikowac. :-) tylko do smaku trzeba się przyzwyczaić:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova alex to idziemy rowno hihi :)

u mnie ta waga roznie, w zaleznosci jak tam u lekarza a bywa rozjazd. Ale plus minus sie
Lapiemy :)

Bulkassia gratulacje i duzo zdroweczka dla Was !!!!! Mam nadzieje ze czujesz sie dobrze a dziewczynki w moment dojdą do sil :)

Raz jeszcze polecam ten moj kolobrzeg hihi :) bylo super, wypoczynek. Zamawialismy duzo predzej hotel przy plazy wiec mielismy 20% taniej.
My po komuni. Leze i odpoczywam po dobrym jedzonku.
Czy Wasze maluchy tez sa tak czesto i silnie aktywne w dzien? Moja ryba to jakis wulkan energi.. synek mam wrazenie nie byl tak czesto i tak dlugo aktywny.

Ufff leżę tak od 1,5 h i nie mogę zasnąć, syn obudził. Po obżarstwie grilowym myślałam, że pęknę, teraz mi dopiero trochę przechodzi, ale aż pierwszy raz w tej ciąży miałam chyba 5 skurczy pod rząd hehe, najwyższa pora :-p Pewnie jeszcze pokręcę się po necie.

Katja moja aktywna jest pod wieczór najbardziej, a wczoraj jak byliśmy u znajomych na KSW to szalała cały czas :D

Wczoraj były pieczonki na działce a później lody :D
Dzisiaj juz od rana ciepło, mojemu dam się dzisiaj wyspać a później na spacer go wyciągnę :)

Miłego dnia

Ja takze Ksw do pozna wczoraj heh z mezem.
Ja myslalam ze powoli te ruchy beda sie zmniejszac a tu sila rosnie widze u Liwi :)

Co do luteiny ja bralam podjezykowa. Lekarz moj wspominal ze ta dopochwowa raz ze no zwieksza wydzieline a dwa przy okazji czeste infekcje sa pochwy przy niej jednak. Byla wstretna ta podjezykowa no ale jak trzeba to trzeba.

reklama
Dzięki dziewczyny biorę tą, przeżyłam rano jej dawkowanie:)
Mąż mnie zdążył już wkurzyc... bo nie ma kawy ziarna bo nie ma wody w baniaku... nosz kurde to niech robi zakupy może wtedy będzie wszystko. Zdążyłam już naszykowac obiad bo mieliśmy jechać do kina na smerfy a ten zarzucił dupsko i poszedł leżeć...
Chciałam sobie dziś pospać ale mój przedszkolak wstaje 8.30. Generalnie nocki przespane i to najważniejsze.
Mój w czwartek leci do Londynu... na koncert i zwiedzanie . Kiedyś on się przejmował teraz widzę zachowuje zimna krew ale ja się będę stresować. Miałam z nim lecieć ale plany się pozmienialy:)
Miłej i słonecznej niedzieli... u nas dziś 27 st.

Do góry