reklama
Cześć ginekologów mówi że lepsza ta dopochwowa, ale w poprzedniej ciąży jak wyladowałam na patologii ciąży to dostawałam pod język a gdy zwróciłam na to uwagę to powiedzieli mi że jest to bez znaczenia. No i w tej ciąży chodzę do innego gin i ten też kazał mi wybrać jak mi wygodniej zażywać.Bulkasia śliczne dziewczynki. Dużo sił i zdrówka dla Was!
Byłam wczoraj w aptece i dostałam luteine podjezykowa zamiast domacicznej. Czy ma to znaczenie??? Zobaczyłam dopiero w domu a do miasta już się nie wybieralam :/
Katja.
Fanka BB :)
Pumelova alex to idziemy rowno hihi
u mnie ta waga roznie, w zaleznosci jak tam u lekarza a bywa rozjazd. Ale plus minus sie
Lapiemy
Bulkassia gratulacje i duzo zdroweczka dla Was !!!!! Mam nadzieje ze czujesz sie dobrze a dziewczynki w moment dojdą do sil
Raz jeszcze polecam ten moj kolobrzeg hihi bylo super, wypoczynek. Zamawialismy duzo predzej hotel przy plazy wiec mielismy 20% taniej.
My po komuni. Leze i odpoczywam po dobrym jedzonku.
Czy Wasze maluchy tez sa tak czesto i silnie aktywne w dzien? Moja ryba to jakis wulkan energi.. synek mam wrazenie nie byl tak czesto i tak dlugo aktywny.
u mnie ta waga roznie, w zaleznosci jak tam u lekarza a bywa rozjazd. Ale plus minus sie
Lapiemy
Bulkassia gratulacje i duzo zdroweczka dla Was !!!!! Mam nadzieje ze czujesz sie dobrze a dziewczynki w moment dojdą do sil
Raz jeszcze polecam ten moj kolobrzeg hihi bylo super, wypoczynek. Zamawialismy duzo predzej hotel przy plazy wiec mielismy 20% taniej.
My po komuni. Leze i odpoczywam po dobrym jedzonku.
Czy Wasze maluchy tez sa tak czesto i silnie aktywne w dzien? Moja ryba to jakis wulkan energi.. synek mam wrazenie nie byl tak czesto i tak dlugo aktywny.
Chybra
Ufff leżę tak od 1,5 h i nie mogę zasnąć, syn obudził. Po obżarstwie grilowym myślałam, że pęknę, teraz mi dopiero trochę przechodzi, ale aż pierwszy raz w tej ciąży miałam chyba 5 skurczy pod rząd hehe, najwyższa pora Pewnie jeszcze pokręcę się po necie.
ewella90
Katja moja aktywna jest pod wieczór najbardziej, a wczoraj jak byliśmy u znajomych na KSW to szalała cały czas
Wczoraj były pieczonki na działce a później lody
Dzisiaj juz od rana ciepło, mojemu dam się dzisiaj wyspać a później na spacer go wyciągnę
Miłego dnia
Wczoraj były pieczonki na działce a później lody
Dzisiaj juz od rana ciepło, mojemu dam się dzisiaj wyspać a później na spacer go wyciągnę
Miłego dnia
Katja.
Ja takze Ksw do pozna wczoraj heh z mezem.
Ja myslalam ze powoli te ruchy beda sie zmniejszac a tu sila rosnie widze u Liwi
Co do luteiny ja bralam podjezykowa. Lekarz moj wspominal ze ta dopochwowa raz ze no zwieksza wydzieline a dwa przy okazji czeste infekcje sa pochwy przy niej jednak. Byla wstretna ta podjezykowa no ale jak trzeba to trzeba.
Ja myslalam ze powoli te ruchy beda sie zmniejszac a tu sila rosnie widze u Liwi
Co do luteiny ja bralam podjezykowa. Lekarz moj wspominal ze ta dopochwowa raz ze no zwieksza wydzieline a dwa przy okazji czeste infekcje sa pochwy przy niej jednak. Byla wstretna ta podjezykowa no ale jak trzeba to trzeba.
reklama
paninka87
Dzięki dziewczyny biorę tą, przeżyłam rano jej dawkowanie
Mąż mnie zdążył już wkurzyc... bo nie ma kawy ziarna bo nie ma wody w baniaku... nosz kurde to niech robi zakupy może wtedy będzie wszystko. Zdążyłam już naszykowac obiad bo mieliśmy jechać do kina na smerfy a ten zarzucił dupsko i poszedł leżeć...
Chciałam sobie dziś pospać ale mój przedszkolak wstaje 8.30. Generalnie nocki przespane i to najważniejsze.
Mój w czwartek leci do Londynu... na koncert i zwiedzanie . Kiedyś on się przejmował teraz widzę zachowuje zimna krew ale ja się będę stresować. Miałam z nim lecieć ale plany się pozmienialy
Miłej i słonecznej niedzieli... u nas dziś 27 st.
Mąż mnie zdążył już wkurzyc... bo nie ma kawy ziarna bo nie ma wody w baniaku... nosz kurde to niech robi zakupy może wtedy będzie wszystko. Zdążyłam już naszykowac obiad bo mieliśmy jechać do kina na smerfy a ten zarzucił dupsko i poszedł leżeć...
Chciałam sobie dziś pospać ale mój przedszkolak wstaje 8.30. Generalnie nocki przespane i to najważniejsze.
Mój w czwartek leci do Londynu... na koncert i zwiedzanie . Kiedyś on się przejmował teraz widzę zachowuje zimna krew ale ja się będę stresować. Miałam z nim lecieć ale plany się pozmienialy
Miłej i słonecznej niedzieli... u nas dziś 27 st.