reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Bulkasia śliczne dziewczynki. Dużo sił i zdrówka dla Was!
Byłam wczoraj w aptece i dostałam luteine podjezykowa zamiast domacicznej. Czy ma to znaczenie??? Zobaczyłam dopiero w domu a do miasta już się nie wybieralam :/

reklama
Bulkasia śliczne dziewczynki. Dużo sił i zdrówka dla Was!
Byłam wczoraj w aptece i dostałam luteine podjezykowa zamiast domacicznej. Czy ma to znaczenie??? Zobaczyłam dopiero w domu a do miasta już się nie wybieralam :/
Cześć ginekologów mówi że lepsza ta dopochwowa, ale w poprzedniej ciąży jak wyladowałam na patologii ciąży to dostawałam pod język a gdy zwróciłam na to uwagę to powiedzieli mi że jest to bez znaczenia. No i w tej ciąży chodzę do innego gin i ten też kazał mi wybrać jak mi wygodniej zażywać.

Paninka ja brałam podjezykowa bo miałam krwotoki i trudno mi tam było coś zaaplikowac. :-) tylko do smaku trzeba się przyzwyczaić:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova alex to idziemy rowno hihi :)

u mnie ta waga roznie, w zaleznosci jak tam u lekarza a bywa rozjazd. Ale plus minus sie
Lapiemy :)

Bulkassia gratulacje i duzo zdroweczka dla Was !!!!! Mam nadzieje ze czujesz sie dobrze a dziewczynki w moment dojdą do sil :)

Raz jeszcze polecam ten moj kolobrzeg hihi :) bylo super, wypoczynek. Zamawialismy duzo predzej hotel przy plazy wiec mielismy 20% taniej.
My po komuni. Leze i odpoczywam po dobrym jedzonku.
Czy Wasze maluchy tez sa tak czesto i silnie aktywne w dzien? Moja ryba to jakis wulkan energi.. synek mam wrazenie nie byl tak czesto i tak dlugo aktywny.

Ufff leżę tak od 1,5 h i nie mogę zasnąć, syn obudził. Po obżarstwie grilowym myślałam, że pęknę, teraz mi dopiero trochę przechodzi, ale aż pierwszy raz w tej ciąży miałam chyba 5 skurczy pod rząd hehe, najwyższa pora :-p Pewnie jeszcze pokręcę się po necie.

Katja moja aktywna jest pod wieczór najbardziej, a wczoraj jak byliśmy u znajomych na KSW to szalała cały czas :D

Wczoraj były pieczonki na działce a później lody :D
Dzisiaj juz od rana ciepło, mojemu dam się dzisiaj wyspać a później na spacer go wyciągnę :)

Miłego dnia

Ja takze Ksw do pozna wczoraj heh z mezem.
Ja myslalam ze powoli te ruchy beda sie zmniejszac a tu sila rosnie widze u Liwi :)

Co do luteiny ja bralam podjezykowa. Lekarz moj wspominal ze ta dopochwowa raz ze no zwieksza wydzieline a dwa przy okazji czeste infekcje sa pochwy przy niej jednak. Byla wstretna ta podjezykowa no ale jak trzeba to trzeba.

reklama
Dzięki dziewczyny biorę tą, przeżyłam rano jej dawkowanie:)
Mąż mnie zdążył już wkurzyc... bo nie ma kawy ziarna bo nie ma wody w baniaku... nosz kurde to niech robi zakupy może wtedy będzie wszystko. Zdążyłam już naszykowac obiad bo mieliśmy jechać do kina na smerfy a ten zarzucił dupsko i poszedł leżeć...
Chciałam sobie dziś pospać ale mój przedszkolak wstaje 8.30. Generalnie nocki przespane i to najważniejsze.
Mój w czwartek leci do Londynu... na koncert i zwiedzanie . Kiedyś on się przejmował teraz widzę zachowuje zimna krew ale ja się będę stresować. Miałam z nim lecieć ale plany się pozmienialy:)
Miłej i słonecznej niedzieli... u nas dziś 27 st.

Do góry