reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Hej dziewczyny. ...współczuję z jednej strony remontów ale z drugiej strony wiem jak to cieszy jak jest ślicznie posprzątać i pachnie nowością.
Ja lubię jak w domu jest czysto i porządek.

Lilith zdrówka dla Ciebie.

U mnie dziś piekan pogoda...wlasnie opoczywam na tarasie po obiedzie...a później chyba trzeba będzie jakiś spacer zaliczyć i może lody

Miłego popołudnia dziewczyny

reklama
Witam :D
Cioteczki kochane, witają Was na świecie moje księżniczki!!!
Dostałam najpiękniejszy prezent na Dzień Matki!!!
O 10:45 urodziła się Klara 1570g :) a o 10:46 Roma 1950g :).
Klarcia oddycha samodzielnie natomiast Romcia jest podłączona do tlenu, ma problemy z ciśnieniem krwi i oddychaniem. Obie stabilne :D

Śliczne i calkiem duże dziewczynki!!! Ogromne gratulacje i wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Mamy! [emoji7] trzymam kciuki za szybki wypis!

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia nie ropa ale jakiś płyn mi się wydziela z oka. Zaropiale oko miałam tylko po przebudzeniu.
Cieszę się że przepisami mi coś co dziala i usmierza ból. Ale na razie siedzę w domu, boję się wychodzić na słońce aby oka nie wysilać
Misia to ja już wiem kogo pytać o radę. Też mi się zdarza nosić soczewki. Kiedyś przez rok to dzień w dzień nosiłam. I to co mam teraz to trochę inny ból, czułam jakbym miała drzazge w oku. I przy ruchu lub mruganiu okiem niemiłosiernie bolało.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Na reszcie usiadłam , wczoraj z synusiem rano pospacerowaliśmy i zebraliśmy piękny bukiet polnych kwiatów na Dzień Mamy :-p Byłam też u rodziców, na ostatniej Szkole Rodzenia, a wieczorem była mega ulewa, nażarłam się m&m'sów i szarlotki na noc więc miałam szaleństwo w brzuchu:-p Dziś byliśmy na zakupach, w labo, poodkurzałam, zjedliśmy obiad i loda , synuś śpi, a ja zaraz się biorę za prasowanie firany, mąż jakieś listwy ma do przykręcenia i ok 17 na grila jedziemy do rodziców, brat z dziełchą przyjechali :blink:

Katja i Pumelova no to i jaa ;)

1495897018-aaaaaa.jpeg

Maziajka fajny pomysł z tym zamkniętym wątkiem jestem za..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Oo dziękuję. Nawet cytacik z dziewczynkami byl :)
Wiec i ja gratuluję!

Można zrobić listę urodzonych dzieci z data, waga etc.
Nie jestem pewna, czy wątek zamkniętego tematu można tu stworzyć, jak Maziajka pisała, pomyślimy.

Te pl kalendarze to nie liczą na skończone i chyba trochę do przodu pokazują?
Ostatnio tak rozmyslalam, że już tyle nam zlecialo i ile się przeszło przez ten czas.. Hormony :)

Ta aplikacja pokazuje rozpoczęte tygodnie. U mnie nie pokazuje wagi niestety tak jak jest rzeczywista.

reklama
U mnie zostało tyle, wiec juz nawet nic takiego nie zakładam. Dziwnie trochę :p

Te apki prawie nigdy nie pokazują prawidłowej wagi, zresztą każdy maluszek inny.
Za to jakby moja miało pokazywać to byłaby tragedia :p

W dniach brzmi lepiej, bo 16.. Chyba, że masaż szyjki podziała :)

Do góry