reklama
No jesteś nasza pierwsza mamusiu, będę trzymać kciuki z całych sił. Myślałam że to dziś już będzie. Tyle lipcowych cioc będzie przesyłać dobre fluidy, że po prostu musi być dobrze.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Chybra na razie spróbuj myśleć pozytywnie-wiele razy pomiary wychodziły falszywe-poczekaj co Twoja gin zobaczy a jak nie da rady to idź do innego(często sprzęt jest do d...)
Ewella gratuluję końca remontu.
Aniek ale masz fajnie ze juz jesteś po komunii-my jeszcze 4dni, córka już odlicza dni
Kylesa super waga-ale jeszcze niech posiedzi w brzuszku i nie spieszy się tak jak siostra
Tea waga piękna a za pozytywne zakończenie trzymam kciuki-oby Ci się udało.
Misia gratuluję sprzedaży auta a jeśli mąż sprzeda to możecie to opic podwójnie. Przy okazji to maz tylko do kosmetyczki będzie Cie wysyłał jak będzie chciał coś sprzedac
Emol gratuluję wizyty ale tej sytuacji z pająki to mega współczuję-też bym nie dala rady zasnąć!
Bulkaasia trzymamy kciuki żeby się udało i wszystko skonczylo się dobrze!
Na próbie dzisiaj przegiecie1.45h w kościele i jutro powtórka z rozrywki-całego szczęście że to ostatnia i tylko spowiedź małej w sobotę i kilka godzin w niedzielę....
Dobranoc wam-idę spać bo jutro dluuugi ciężki dzień mnie czeka
Ewella gratuluję końca remontu.
Aniek ale masz fajnie ze juz jesteś po komunii-my jeszcze 4dni, córka już odlicza dni
Kylesa super waga-ale jeszcze niech posiedzi w brzuszku i nie spieszy się tak jak siostra
Tea waga piękna a za pozytywne zakończenie trzymam kciuki-oby Ci się udało.
Misia gratuluję sprzedaży auta a jeśli mąż sprzeda to możecie to opic podwójnie. Przy okazji to maz tylko do kosmetyczki będzie Cie wysyłał jak będzie chciał coś sprzedac
Emol gratuluję wizyty ale tej sytuacji z pająki to mega współczuję-też bym nie dala rady zasnąć!
Bulkaasia trzymamy kciuki żeby się udało i wszystko skonczylo się dobrze!
Na próbie dzisiaj przegiecie1.45h w kościele i jutro powtórka z rozrywki-całego szczęście że to ostatnia i tylko spowiedź małej w sobotę i kilka godzin w niedzielę....
Dobranoc wam-idę spać bo jutro dluuugi ciężki dzień mnie czeka
Emol
Fanka BB :)
Właśnie idąc do lazienki, bo siusiu wzywa, widzę że jakiś pająk się utopil, ale tak się zwinal w kulkę ze ciężko mi określić czy to ten sam co mi chodził dzisiaj po mieszkaniu. Oczywiście krzyzak. Na Wiki napisane ze człowiek może po ukaszeniu mieć opuchlizne i martwcie lokalnych tkanek. Dziękuję bardzo, nie dotknie nigdy pająka. Mam nadzieję, ze to ten sam co dzisiaj już mnie zestresowal.
Edit i napisane jest ze mogą mieć do 18 mm długości. Więc nie jest w całe taki mały
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Edit i napisane jest ze mogą mieć do 18 mm długości. Więc nie jest w całe taki mały
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Patuszka89
Fanka BB :)
Bulkaasia, będzie dobrze[emoji106][emoji106] Trzymamy za Was kciuki[emoji110][emoji110] Ukochaj swoje Dzieciaczki od cioć z BB[emoji8][emoji8][emoji8]
reklama
Bulkaasia wszystko bedzie dobrze, mocno trzymam za Was kciuki i modle sie za Was! Dziewczyny to prawdziwe bojowniczki!Witam sie wieczornie.
Ja jutro o 7 rano mam cesarke, strasznie się boję
Proszę o modlitwę za moje dziewczyny....