reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
No jesteś nasza pierwsza mamusiu, będę trzymać kciuki z całych sił. Myślałam że to dziś już będzie. Tyle lipcowych cioc będzie przesyłać dobre fluidy, że po prostu musi być dobrze.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Bulkaasia trzymamy kciuki i wycaluj je od nas jak już będziesz miała je po tej stronie brzucha ;) będzie dobrze

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Chybra na razie spróbuj myśleć pozytywnie-wiele razy pomiary wychodziły falszywe-poczekaj co Twoja gin zobaczy a jak nie da rady to idź do innego(często sprzęt jest do d...)
Ewella gratuluję końca remontu.
Aniek ale masz fajnie ze juz jesteś po komunii-my jeszcze 4dni, córka już odlicza dni:D
Kylesa super waga-ale jeszcze niech posiedzi w brzuszku i nie spieszy się tak jak siostra;)
Tea waga piękna a za pozytywne zakończenie trzymam kciuki-oby Ci się udało.
Misia gratuluję sprzedaży auta a jeśli mąż sprzeda to możecie to opic podwójnie. Przy okazji to maz tylko do kosmetyczki będzie Cie wysyłał jak będzie chciał coś sprzedac ;)
Emol gratuluję wizyty ale tej sytuacji z pająki to mega współczuję-też bym nie dala rady zasnąć!
Bulkaasia trzymamy kciuki żeby się udało i wszystko skonczylo się dobrze!
Na próbie dzisiaj przegiecie1.45h w kościele i jutro powtórka z rozrywki-całego szczęście że to ostatnia i tylko spowiedź małej w sobotę i kilka godzin w niedzielę....
Dobranoc wam-idę spać bo jutro dluuugi ciężki dzień mnie czeka

Właśnie idąc do lazienki, bo siusiu wzywa, widzę że jakiś pająk się utopil, ale tak się zwinal w kulkę ze ciężko mi określić czy to ten sam co mi chodził dzisiaj po mieszkaniu. Oczywiście krzyzak. Na Wiki napisane ze człowiek może po ukaszeniu mieć opuchlizne i martwcie lokalnych tkanek. Dziękuję bardzo, nie dotknie nigdy pająka. Mam nadzieję, ze to ten sam co dzisiaj już mnie zestresowal.

Edit i napisane jest ze mogą mieć do 18 mm długości. Więc nie jest w całe taki mały
1495662077-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Bulkaasia zaciskamy kciuki!!! [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] wszystko będzie dobrze!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Bulkaasia bedzie dobrze! Jestesmy z Wami! [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Bulkaasia, będzie dobrze[emoji106][emoji106] Trzymamy za Was kciuki[emoji110][emoji110] Ukochaj swoje Dzieciaczki od cioć z BB[emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Do góry