reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
No jesteś nasza pierwsza mamusiu, będę trzymać kciuki z całych sił. Myślałam że to dziś już będzie. Tyle lipcowych cioc będzie przesyłać dobre fluidy, że po prostu musi być dobrze.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Bulkaasia trzymamy kciuki i wycaluj je od nas jak już będziesz miała je po tej stronie brzucha ;) będzie dobrze

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Chybra na razie spróbuj myśleć pozytywnie-wiele razy pomiary wychodziły falszywe-poczekaj co Twoja gin zobaczy a jak nie da rady to idź do innego(często sprzęt jest do d...)
Ewella gratuluję końca remontu.
Aniek ale masz fajnie ze juz jesteś po komunii-my jeszcze 4dni, córka już odlicza dni:D
Kylesa super waga-ale jeszcze niech posiedzi w brzuszku i nie spieszy się tak jak siostra;)
Tea waga piękna a za pozytywne zakończenie trzymam kciuki-oby Ci się udało.
Misia gratuluję sprzedaży auta a jeśli mąż sprzeda to możecie to opic podwójnie. Przy okazji to maz tylko do kosmetyczki będzie Cie wysyłał jak będzie chciał coś sprzedac ;)
Emol gratuluję wizyty ale tej sytuacji z pająki to mega współczuję-też bym nie dala rady zasnąć!
Bulkaasia trzymamy kciuki żeby się udało i wszystko skonczylo się dobrze!
Na próbie dzisiaj przegiecie1.45h w kościele i jutro powtórka z rozrywki-całego szczęście że to ostatnia i tylko spowiedź małej w sobotę i kilka godzin w niedzielę....
Dobranoc wam-idę spać bo jutro dluuugi ciężki dzień mnie czeka

Właśnie idąc do lazienki, bo siusiu wzywa, widzę że jakiś pająk się utopil, ale tak się zwinal w kulkę ze ciężko mi określić czy to ten sam co mi chodził dzisiaj po mieszkaniu. Oczywiście krzyzak. Na Wiki napisane ze człowiek może po ukaszeniu mieć opuchlizne i martwcie lokalnych tkanek. Dziękuję bardzo, nie dotknie nigdy pająka. Mam nadzieję, ze to ten sam co dzisiaj już mnie zestresowal.

Edit i napisane jest ze mogą mieć do 18 mm długości. Więc nie jest w całe taki mały
1495662077-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Bulkaasia zaciskamy kciuki!!! [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] wszystko będzie dobrze!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Bulkaasia bedzie dobrze! Jestesmy z Wami! [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Bulkaasia, będzie dobrze[emoji106][emoji106] Trzymamy za Was kciuki[emoji110][emoji110] Ukochaj swoje Dzieciaczki od cioć z BB[emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Do góry