reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Anita, Inka, Liluli, Misia, Paalinaa gratuluję wizyt i pieknego przyrostu Bobów!

Emol-w ciąży z reguły widzenie się pogarsza, najlepiej sprawdzic wzrok tez juz po porodzie. Hmm ja mam -4,75 a lekarz nawet się nie zająknął na temat okulisty...

Chybra- mam nadzieje, ze to błąd pomiaru i hipotrofii nie bedzie. W przypadku duzej dysproporcji najczesciej rozwiazuja wczesniej ciaze. Trzymam kciuki, nie denerwuj się na zapas!

Dzis w Gdańsku majowe burze [emoji3] lubie!
Mialam dzis tez wizyte u lekarza i w 31+2tc mały waży 2200 - właśnie mi przyszlo do glowy ze w tym tygodniu urodzila sie nasza Maja z wagą 1060. Wiec mam w brzuchu dwie Maje [emoji50][emoji41]

Patuszka, ja jak najbardziej za spotkaniem [emoji3] nie wiem kto jeszcze jest z Trójmiasta. .. tylko się trzymaj dzielnie i nie rozpakowuj!

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wczoraj na południu a dzisiaj w środkowej i polnocnej Polsce pochmurnie i deszczowo. Mam nadzieję że poprawi się pogoda. Mi tam bardzo odpowiadała temperatura i słońce, które teraz było.
Kylsa no to spora różnica w wadze dzieciaczkow, ale tylko się cieszyc, że ma ponad 2 kg :)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Alex jak masz tyle ciężarnych w bloku to co.. macie płodnego listonosza haha? ;)
moja też czasem tak się rozpycha że aż boli ale to słodkie jest :) jescze za tym zatęsknimy ;)

Patuszka wiem wiem że na mw są przepisy ale jak wole jak ktoś mi powie że robił i da przepis :p
Antonina jest popularna, ja bym dała Nina żeby nie było 5 w klasie :p

Madziazt właśnie wygląda na to że te 800 zł nie warte tej położnej. :D

Paninka polecam żółte karteczki - mam je wszędzie, nawet w torebce :D

ewella mąż mi zapowiedział że gdzieś do piątku skończy! ze sprzątaniem licząc bo on chce sam sprzątać. Mam nadzieję że się tam wcisnę szybciej:)

misia kumam, to może to dobre rozwiązanie :) ja jeszcze nie mam pomysłu gdzie będziemy kąpać, najlepiej w łazience ale nie ma gdzie postawić wanienki bo mamy prysznic :D

Aniek super że dałaś radę jednak! :)

Kylesa gratuluję tak dobrej wagi! :)

ja dziś przeszłam pół miasta w poszukiwaniu spodenek & japonek i nic nie kupiłam :( mam takie bezdupie w tej ciąży że odpuszczam, będę chodzić w tych jednych które mam.
na pocieszenie przyjechał kurier Paweł z zamówienie z H&M - 5 rampersów prześlicznych i kombinezon dresowy :D ale nie mam ich przy sobie żeby wrzucić fotki <3

Ale jestem zmęczona 3h czyscilam kuchnie, ale błyszczy :D tylko jak tam teraz gotować :p jutro sypialnie ogarniam :)

Pumelova no szkoda, że nie udało Ci się nic kupić. Dobrze, że chociaż paczka z hm Cię cieszy :D

Kylesa gratuluję, ładna waga :)

Maziajka, Megan, Pumelova to co piątek 13 Tychy, lodziarnia Cypisek al. Niepodległości 39 :) auto można zaparkować w osiedlu wpisując w nawigację Ul. Elfów 32 :) ?? :) pogoda ma być więc dobrze :)

A mi przyszłaby paczka z apteki ale mnie nie było i będzie jutro, ciekawe i której godzinie żeby mi całego dnia nie rozwalić :/

Hej u mnie chłodno i pochmurnie.
Zaraz lecę z córką na probe(jeszcze jutro i spowiedź w sobote i koniec latania).

Emol faktycznie nie widać brzuszka-możesz nabierać znajomych ze juz urodzilas:D
Paalinaa gratuluję dobrych wieści i super wagi, szkoda że fotki nie wyszły. To jutro obie wizytujemy;)
Kasia u mnie trochę gorzej z myśleniem a raczej z przyswajaniem wiadomości-lekkie opóźnienie:p
Dobra uciekam i później doczytam resztę.
Miłego wieczoru

Anita znajomi jeśli mnie nie widzieli na ulicy nawet nie wiedzą że w ciąży jestem wiec mogę ich oszukiwać ze w ciąży nie jestem a za 2miesiące zdjęcie dziecka to nawet nie pomyślą ze to moje ;D hahahaha

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już jestem po wizycie,dzidzia idealna :-),z wszystkimi parametrami lokuje się dokładnie pośrodku tak jak powinno być.W 32+4 wazyla 2060 gram,prawie tak samo jak w poprzedniej ciąży
Blizna po cc idealnie zagrożona więc dostałam zielone światło na vbac,z czego się ogromnie cieszę,jedyny minus,akcja musi zacząć się sama do 38 tygodnia,inaczej w 38 szpital i przez tydzień obserwacja,jak nic się nie wydarzy to niestety cięcie.oxy dostać nie mogę.
Także odpoczywam ile mogę i pozostaje czekanie i zdanie się na naturę.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie.

U mnie dzisiaj spokojnie. Rano pojechałam na zakupy później obiadek i działka.
Buziaki dla Was i dbajcie o siebie.

Mumusia_Muminka w tamtym roku jak robili mi w szpitalu łyżeczkowanie to musieli przed zabiegiem mieć grupę krwi no i w laboratorium wzięłam odpis z badania więc już nie robiłam badania grupy

Patuszka podaj adres to wyślę pierożki :) :) :)

reklama
Helol [emoji3]

Inka - ejjj, ejjj... Zostaw też dla mnie trochę pierożkow. Mów kiedy będziesz robiła kolejną partie, a wsiadam w bryke i przyjeżdżam (z miska na wynos [emoji1]) [emoji6]

Do góry