reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Anita, Inka, Liluli, Misia, Paalinaa gratuluję wizyt i pieknego przyrostu Bobów!

Emol-w ciąży z reguły widzenie się pogarsza, najlepiej sprawdzic wzrok tez juz po porodzie. Hmm ja mam -4,75 a lekarz nawet się nie zająknął na temat okulisty...

Chybra- mam nadzieje, ze to błąd pomiaru i hipotrofii nie bedzie. W przypadku duzej dysproporcji najczesciej rozwiazuja wczesniej ciaze. Trzymam kciuki, nie denerwuj się na zapas!

Dzis w Gdańsku majowe burze [emoji3] lubie!
Mialam dzis tez wizyte u lekarza i w 31+2tc mały waży 2200 - właśnie mi przyszlo do glowy ze w tym tygodniu urodzila sie nasza Maja z wagą 1060. Wiec mam w brzuchu dwie Maje [emoji50][emoji41]

Patuszka, ja jak najbardziej za spotkaniem [emoji3] nie wiem kto jeszcze jest z Trójmiasta. .. tylko się trzymaj dzielnie i nie rozpakowuj!

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wczoraj na południu a dzisiaj w środkowej i polnocnej Polsce pochmurnie i deszczowo. Mam nadzieję że poprawi się pogoda. Mi tam bardzo odpowiadała temperatura i słońce, które teraz było.
Kylsa no to spora różnica w wadze dzieciaczkow, ale tylko się cieszyc, że ma ponad 2 kg :)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Alex jak masz tyle ciężarnych w bloku to co.. macie płodnego listonosza haha? ;)
moja też czasem tak się rozpycha że aż boli ale to słodkie jest :) jescze za tym zatęsknimy ;)

Patuszka wiem wiem że na mw są przepisy ale jak wole jak ktoś mi powie że robił i da przepis :p
Antonina jest popularna, ja bym dała Nina żeby nie było 5 w klasie :p

Madziazt właśnie wygląda na to że te 800 zł nie warte tej położnej. :D

Paninka polecam żółte karteczki - mam je wszędzie, nawet w torebce :D

ewella mąż mi zapowiedział że gdzieś do piątku skończy! ze sprzątaniem licząc bo on chce sam sprzątać. Mam nadzieję że się tam wcisnę szybciej:)

misia kumam, to może to dobre rozwiązanie :) ja jeszcze nie mam pomysłu gdzie będziemy kąpać, najlepiej w łazience ale nie ma gdzie postawić wanienki bo mamy prysznic :D

Aniek super że dałaś radę jednak! :)

Kylesa gratuluję tak dobrej wagi! :)

ja dziś przeszłam pół miasta w poszukiwaniu spodenek & japonek i nic nie kupiłam :( mam takie bezdupie w tej ciąży że odpuszczam, będę chodzić w tych jednych które mam.
na pocieszenie przyjechał kurier Paweł z zamówienie z H&M - 5 rampersów prześlicznych i kombinezon dresowy :D ale nie mam ich przy sobie żeby wrzucić fotki <3

Ale jestem zmęczona 3h czyscilam kuchnie, ale błyszczy :D tylko jak tam teraz gotować :p jutro sypialnie ogarniam :)

Pumelova no szkoda, że nie udało Ci się nic kupić. Dobrze, że chociaż paczka z hm Cię cieszy :D

Kylesa gratuluję, ładna waga :)

Maziajka, Megan, Pumelova to co piątek 13 Tychy, lodziarnia Cypisek al. Niepodległości 39 :) auto można zaparkować w osiedlu wpisując w nawigację Ul. Elfów 32 :) ?? :) pogoda ma być więc dobrze :)

A mi przyszłaby paczka z apteki ale mnie nie było i będzie jutro, ciekawe i której godzinie żeby mi całego dnia nie rozwalić :/

Hej u mnie chłodno i pochmurnie.
Zaraz lecę z córką na probe(jeszcze jutro i spowiedź w sobote i koniec latania).

Emol faktycznie nie widać brzuszka-możesz nabierać znajomych ze juz urodzilas:D
Paalinaa gratuluję dobrych wieści i super wagi, szkoda że fotki nie wyszły. To jutro obie wizytujemy;)
Kasia u mnie trochę gorzej z myśleniem a raczej z przyswajaniem wiadomości-lekkie opóźnienie:p
Dobra uciekam i później doczytam resztę.
Miłego wieczoru

Anita znajomi jeśli mnie nie widzieli na ulicy nawet nie wiedzą że w ciąży jestem wiec mogę ich oszukiwać ze w ciąży nie jestem a za 2miesiące zdjęcie dziecka to nawet nie pomyślą ze to moje ;D hahahaha

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już jestem po wizycie,dzidzia idealna :-),z wszystkimi parametrami lokuje się dokładnie pośrodku tak jak powinno być.W 32+4 wazyla 2060 gram,prawie tak samo jak w poprzedniej ciąży
Blizna po cc idealnie zagrożona więc dostałam zielone światło na vbac,z czego się ogromnie cieszę,jedyny minus,akcja musi zacząć się sama do 38 tygodnia,inaczej w 38 szpital i przez tydzień obserwacja,jak nic się nie wydarzy to niestety cięcie.oxy dostać nie mogę.
Także odpoczywam ile mogę i pozostaje czekanie i zdanie się na naturę.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie.

U mnie dzisiaj spokojnie. Rano pojechałam na zakupy później obiadek i działka.
Buziaki dla Was i dbajcie o siebie.

Mumusia_Muminka w tamtym roku jak robili mi w szpitalu łyżeczkowanie to musieli przed zabiegiem mieć grupę krwi no i w laboratorium wzięłam odpis z badania więc już nie robiłam badania grupy

Patuszka podaj adres to wyślę pierożki :) :) :)

reklama
Helol [emoji3]

Inka - ejjj, ejjj... Zostaw też dla mnie trochę pierożkow. Mów kiedy będziesz robiła kolejną partie, a wsiadam w bryke i przyjeżdżam (z miska na wynos [emoji1]) [emoji6]

Do góry