reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Heja:)
Kasiulka a skończyło ci się to krwawienie szybko?brałaś coś na podtrzymanie?pytam bo moja koleżanka ma nerwa...
Ale dziś padnięta jestem.Zrobiłam sobie wyprawę do księgowej, żeby się dowiedzieć czy nam się coś należy po urodzeniu dziecka.No i pojechałam metrem w złą stronę...net mi wcześniej nie działał i wiedziałam że mam wysiąść na 14 przystanku ale za cholerę nie mogłam sobie nazwy przypomnieć.Zorientowałam się po 30 min, wysiadłam po drugiej stronie Londynu i przeszłam na drugi peron żeby się cofnąć.Cofałam sie 28przystanków...mam dość komunikacji na najbliższy czas.Pierwszy raz mi sie tak zdarzyło...jako rekompensatę zaliczyłam bigmaca hehe

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia czyli tak jak powoli wszystkie zaczynamy trochę się zawieszac ;). A co do maca to ja jutro albo w pt zrobię domowe hamburgery. Już mój Kuba mówił że dawno nie było i sam mi narobił małego smaka ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova ha mam i prysznic i wannę ale za schylaniem może być problem.
Aim ja jak wychodzę a spodziewam się kuriera to zostawiam furtkę otwarta i niosą mi na taras od tylu.
Tea gratuluję. Ponoć reguralny, ale podkreślam reguralny sex pomaga. Swojemu tak mówię bo czuję że mój chłop się zaczął przejmować, w nocy podświadomie się odsuwa bo boi się kopnąć lub uderzyć w brzuch.
Kasia mistrz jesteś z tym metrem :)
Sprzedałam auto :) w niedziele wystawiłam, a dziś będąc u kosmetyczki na stopach, która swoją drogą od razu zobaczyła że spuchlam, wspomniałam że sprzedaje. Zadzwoniła po 20 minutach przyjechała jej siostra i kupiła :)
Do męża też przyjechał kupiec, więc możliwe że zostaniemy bez aut.
Czy dzisiaj nie witamy naszych pierwszych dziewczynek? Bulkaasiu czekam na wieści! No i trzymam kciuki mocno!

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Kasia ja myslam ze to zwykla miesiaczka, nie przyszlo mi do glowy by zrobic nawet test. Dopiero zrobilam go po 20 dniach od krwawienia bo dziwnie sie czulam... i wyszly od tluste krechy. Poszlam na USG a to byl juz 8my tydzien. Nic nie bralam na podtrzymanie

Tea super!

Misia tez fajnie z tym autem

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za wizytujące[emoji123][emoji123]

Rosną nam dzieciaczki, nie ma co[emoji6]

Pumelova, krótkie spodenki wyhaczyłam w lumpku. Stwierdziłam, że na te parę tygodni będą jak znalazł. Są do kolan, więc akurat przykrywają ślady po zastrzykach i żyły na udach...

Sieczkę zamiast mózgu to już mam od jakiegoś czasu, normalnie jakbym się z kimś na mózg zamieniła[emoji23] Niby mam dwa mózgi w sobie, ale mój się chyba nieco skurczył[emoji23][emoji23]
Kasia, witamy w klubie wolniej myślących[emoji23][emoji23]

Kurier zawsze cieszy, ja też czekam teraz na sympatycznego pana z paczką[emoji3]

Emol, mam tak samo[emoji6] Nawet jak ktoś zauważy na ulicy to gratuluje że już widać brzuszek i że jesienią powiększy się rodzinka[emoji23][emoji23]

Tea, dobre wieści, super[emoji108]
Natura wie co robi[emoji6]

Inka, nie obiecuj, bo adres zaraz na priv powędruje[emoji41][emoji41]

Misia, nie ma jak przyjemne z pożytecznym[emoji106]

Jak leżałam na patologii to położne radziły wprost oczekującym na akcję porodową zabrać męża do łazienki, żeby się porządnie od tyłu zabrali do roboty[emoji23][emoji23]

Zmienna pogoda mnie wykończy - rano ciepło, popołudniu zimno, zero zrozumienia dla moich żył[emoji26][emoji26] Jak są takie nagle zmiany to rwą mnie jak cholera, mam tylko nadzieję że po ciąży to minie... Ogólnie już coraz bardziej odczuwam zmęczenie jak dłużej chodzę, chociaż poruszam się krokiem iście rentalno-emeryckim[emoji12]

A ja już po wizycie, szyjka zamknięta, na szybko usg, bo niedawno mieliśmy pomiary to teraz tego nie robił, wiec dokładnie nie wiem ile waży, ale po wielkości stwierdza ok i ilość wód również ok. Mały ułożony glowkowo, choć ma dość miejsca i mogłam czuć czkawke na górze, bo jeszcze potrafi popływać.

A co do dnia dzisiejszego. Musiałam się ewakuować z domu bo miałam wielkiego pająka, nie kosarza, tylko jeszcze wiekszego. Widziałam, że mi się coś porusza po podlodze, a ja bez okularów to na 30 cm tylko widzę. Patrzę a tu pająk! Skurczybyk wielki. A mnie kiedyś takie ugryzlo to mi spuchla ręka, zdretwiala i była czerwona. Więc dzwoniłam do sąsiada, ale mnie wysmial i żebym nie przesadzala. Nie przyszedł z pomocą. Więc tylko się ubralam i pobeczana poszłam do mamy 1 km. Tak byłam roztrzesiona, że 15 stopni a mi gorąco i cała spocona. Teraz siedzę z mężem w domu i szukaliśmy go, ale nic z tego. Sąsiada spotkałam to tylko powiedzial, że myślał ze robię sobie jaja. No raczej nie bardzo! Z takich rzeczy?! Chyba nie zasne dzisiaj w nocy, dopóki go Kuba nie zabije :/

Ostatnia edycja:
A ja już po wizycie, szyjka zamknięta, na szybko usg, bo niedawno mieliśmy pomiary to teraz tego nie robił, wiec dokładnie nie wiem ile waży, ale po wielkości stwierdza ok i ilość wód również ok. Mały ułożony glowkowo, choć ma dość miejsca i mogłam czuć czkawke na górze, bo jeszcze potrafi popływać.

A co do dnia dzisiejszego. Musiałam się ewakuować z domu bo miałam wielkiego pająka, nie kosarza, tylko jeszcze wiekszego. Widziałam, że mi się coś porusza po podlodze, a ja bez okularów to na 30 cm tylko widzę. Patrzę a tu pająk! Skurczybyk wielki. A mnie kiedyś takie ugryzlo to mi spuchla ręka, zdretwiala i była czerwona. Więc dzwoniłam do sąsiada, ale mnie wysmial i żebym nie przesadzala. Nie przyszedł z pomocą. Więc tylko się ubralam i pobeczana poszłam do mamy 1 km. Tak byłam roztrzesiona, że 15 stopni a mi gorąco i cała spocona. Teraz siedzę z mężem w domu i szukaliśmy go, ale nic z tego. Sąsiada spotkałam to tylko powiedzial, że myślał ze robię sobie jaja. No raczej nie bardzo! Z takich rzeczy?! Chyba nie zasne dzisiaj w nocy, dopóki go Kuba nie zabije :/

Emol współczuje[emoji20] nie wiem co bym zrobiła, pewnie poszłabym do mamy spać. Mam nadzieje ze uda Wam sie go znaleść i zabić, w przeciwnym razie domyślam sie ze noc nie przespana.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

ewella takie sprzątanie po remoncie mega cieszy :D ja już jutro mogę działać! wszystko dziś pomalowane, jutro jakieś pierdy <3
piątek pasuje, melduję swoją obecność :D nawet jakby padało to się spotkajmy bo nigdy się nie umówimy ;)

tea trzymam kciuczki żeby natura zrobiła swoje i udało Ci się naturalnie! :)

Kasia831 haha dobre - dobrze że się zorientowałaś :D
mam smaka na maka! ;)

misia świetnie że tak szybko udało się sprzedać auto!! z głowy:)

Patuszka odpuszczam spodenki - wrócę do tematu jak będzie znów 30 stopni :D ale kupiłam japonki w reserved <3

Emol wspólczuję, ja mam mega stracha przed pająkami ale sąsiedzi mi zabijają jak mojego nie ma. Do mnie na jesień wchodzą takie wypasione kątniki. MASAKRA.

Emol dobrze Cię rozumiem. Raczej niczego się nie boję, nic mnie nie brzydzi, oprócz badziewia co ma 8 nóg i jest wielkie i czarne lub brazowe. Nawet taki krzyzak na łące ujdzie ale te wielkie kątniki mnie dobijają.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Misia pumelova kiedyś bym zabiła bez żadnych obaw, ale jak mnie takie go wno ukasilo to nie ma opcji, nawet się nie schyłek aby zabić bo to już za blisko. Ja mieszkałam raptem 1 km od tego miejsca i nigdy nie miałam w domu takich wielkich pajakow.

Do góry