Madziazt
Fanka BB :)
udało się, zamówiliśmy łóżeczko! wczoraj wieczorem, w ciemno, ale już mamy dosyć szukania odcienia jabłoni
Aniek nieźle z tym kotem mój mąż jest mega uczulony, jak byliśmy ostatnio na urodzinach od babci to kot sobie go upodobał - na 10 osób do niego wskoczył na kolana skończyło się katarem
jasne rozumiem kwestie pieniędzy - komunia itd ja sobie szaleje bo mój mąż odłożył kasę zanim zaszliśmy, bo to już 3 ciąża
super że syn przylatuje! i współczuję małemu że przywalił <tuli>
aim w sumie to fajnie, że poród jest dla Ciebie tak oklepany - też bym chciała mieć takie podejście niestety żadnego nie widziałam
Madziazt witaj to chyba jakiś żart z tymi drzwiami aczkolwiek ja pracuje w korpo, na open space więc dla mnie nie ma problemu 100 osób na piętrze
trzymaj się!
Linoone kciuki za wyniki wstyd, z dwoma psami tydzień nieodkurzane ja z jednym mam problem
ale gdyby mój mąż nie odkurzał to też by latały kule z włosów więc fajnie mi się pisze
aaggaa no białych jest na pęczki lody zawsze! to taka ściema że mniej kaloryczne niż czekolada
mumusia wspolczuje kataru tez mialam ale na szczescie pare dni, zycze Ci zeby szybko przeszło :*
bab, hej! dobra waga ) śliczne psiaki. co do infekcji nie wiem czy to się łączy z bólem..
misia udanej imprezki! szacun że jeszcze Cie plecy nie bolą, ja miesiac temu robilam mojemu urodziny 2 dni pod rzad i padlam na twarz
liluli haha ja chodzę dumnie z lodem, w koncu mogę!
oliweczkaa extra tatuaże! obiecałam z przyjaciółką sobie zrobić jak urodzimy obie
inka super że nowy tv składki się zwróciły może kup sobie jakąś bluzeczkę to się lepiej poczujesz? mi zakupy pomagają zycze Ci lepszego samopoczucia!
ja od rana sprzątałam i pakowałam do kartonów wszystko rzeczy dla Agatki bo musimy to wynieść z domu na czas remontu. potem siedziałam w kuchni bo dziś grillujemy. miłego wieczoru
Pumelova, jak z reguły miałam drzwi otwarte, wiec w zasadzie nie wiele się zmieniło[emoji6] zamykałam jak facet obok gadka godzinami przez tel i juz wytrzymać nie mogłam. Sam fakt wskazuje na niezłą chamówe z ich strony. Bo niby dlaczego jakiś nowy nie mógł zaczekać na swoje nowe drzwi, tylko mi wymontowali???!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom